Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Avintia.pl

~Bardas~

Avintia  

284 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

• Tak
      194
    • Nie
      27
    • Nie podoba mi si?
      41
    • Nie mam czasu
      22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcesz to pogadamy na spokojnie na ts wytąumacze ci na czym poega przerobienie tego.

Interface jest w dwóch kolorach. Robiąc ramke która była jedno kolorowa musiałem recznie zaznaczac w gimpie na przyblizeniu 800% i potem dodawac warstwy i kolorowac.

A tk wgl to gdzie jest napisane ze to jest autroski interface lub te okienko bonusów.

Zabicia, ulepszacze, biolog, questy, okno biologa jest autorskie i nie masz prawa tutaj nic się czepiać.

Okno bonusów nie chodzi mi że autorkie , porpstu jest zbugowane i to ostro trzeba sie troche przy tym pobawić, a u was widze po screenie ze nie naprawiliscie

Jesli ty przerabiałes ten interface w gimpie to jest mi cie szkoda , ale to jest raczej takie walenie w chuja autor dal PSD interfacu i to jest 15 minut roboty ze wszystkim bo masz wszystko podane jak na tacy . ( tu masz co to PSd jesli nie wiesz

http://pl.wikipedia.org/wiki/Photoshop_Document

:)

wiec jak dla mnie nie powinniescie zmieniac podpisu autora na swoje logo

Okno gildi nie jest zbugowane bo wiem jesli mowisz ze to nie byl bug graficzny tylko w plikach root to jak to moze byc wina interfacu skoro to jest to problem pythonowy , i z tego co wiem w tym interfejsie nie byly zadne plik ido root czy uiscript dodawane...

reszte bezmozgow ktorzy nie maja pojecia o niczym prosze o niewypowiadanie sie

• Odpowiedzi 192
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Myślisz że nie wiem co to jest psd?

Można usunąć to okno z bonami i zrobić własne.

Nie chce mieć żadnej spiny ale naprawdę w ten interface włożyłem troszkę pracy. Porównaj sobie efekt końcowy.

http://i.imgur.com/O82Mn1q.jpg

http://screenshu.com/static/uploads/temporary/ul/vc/bw/wqf34i.jpg

Zmieniony kolor, zmieniony język, ikona wiadomość, zmienione ikony skili, okno chatu zmienione.

Nie mam nic więcej do powiedzenia jak jest to takie proste to pisałem zrób sam potem komentuj. Siedzieć przed kompem i tylko krytykować kogoś jest łatwo.

Opublikowano

Zbliżamy się do końca Beta Testów . Większość Bugów Została Wyeliminowana , Zostały Ostatnie Poprawki ;)

bez gif.

Opublikowano

1. Kiedy będzie client ??

2. Podajcie ts'a

3. Jak z respem metków (ilość na mapie i ich czas respu ;D)

@Down

No te zmienianie bonów jest zjebane ...

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Powiem tak testowałem go i ani nie jest fajny ani słaby. Bony się w miarę szybko zmienia i przynajmniej się nie machnie bo wyraznie widać jakie bony są.

UP 2x

1. Kiedy będzie client ?? - pewnie w pt

2. Podajcie ts'a - ts.denori-game.pl

3. Jak z respem metków (ilość na mapie i ich czas respu ;D) - tego nie sprawdzałem by bardas musiał się wypowiedzieć ale metki są w miare często :)

Opublikowano

Witam ! Mam parę pytań, a mianowicie:

1. Czy dodany został Łuk Do expa ?

2. O której będzie dostępny Client ?

3. Czy Zrobicie start szybciej z 1h lub 2h ?

4. Czy będą jakieś specjalne raty na początek serwera ?

5. Czy będzie jakiś Event (Zuo, Ox czy coś innego) Na rozpoczęcie serwera ?

tojesttor.png

Opublikowano

Klikasz na "zakaz linków" i masz :) jest przekierowanie to jest na samej górze prezentacji.

1. Czy dodany został Łuk Do expa ? - Bardas musiał by powiedzieć ale chyba raczej nie.

2. O której będzie dostępny Client ? - Client juz jest na forum

3. Czy Zrobicie start szybciej z 1h lub 2h ? - Prawdopodobnie nie. Lecz znowu bardas tu musial by powiedzieć

4. Czy będą jakieś specjalne raty na początek serwera ? Nie.

5. Czy będzie jakiś Event (Zuo, Ox czy coś innego) Na rozpoczęcie serwera ? Nie.

Opublikowano

Witam ! Mam parę pytań, a mianowicie:

1. Czy dodany został Łuk Do expa ? Jak Bardas Wróci doda.

2. O której będzie dostępny Client ? Już jest dostępny na forum www.denori-game.pl

3. Czy Zrobicie start szybciej z 1h lub 2h ? Nie.

4. Czy będą jakieś specjalne raty na początek serwera ? Nie.

5. Czy będzie jakiś Event (Zuo, Ox czy coś innego) Na rozpoczęcie serwera ? Nie.

bez gif.

Opublikowano

CLIENT JUŻ JEST DOSTĘPNY PROSZĘ CHĘTNYCH O POBIERANIE ZNAJDUJE SIĘ ON U NAS NA FORUM W AKTUALNOŚCIACH AVINTII!!! Również zapraszamy na forum jak i ts'a!

Opublikowano

START PRZEŁOŻONY NA JUTRO O 15/16 ! PROSZĘ MODA O ZAMKNIĘCIE TEMATU PONIEWAŻ DODAMY NORMALNĄ PREZENTACJE.

bez gif.

Opublikowano

START PRZEŁOŻONY NA JUTRO O 15/16 ! PROSZĘ MODA O ZAMKNIĘCIE TEMATU PONIEWAŻ DODAMY NORMALNĄ PREZENTACJE.

FacePalm. :) Po co przekładacie jak widzicie że z tego projektu za przeproszeniem gówno wyjdzie. ?

Nawet clienta tutaj do tematu nie daliście a strona to zapowiedz serwera.... Prosże was

247094_243166902492096_312939074_n.png

Opublikowano

FacePalm. :) Po co przekładacie jak widzicie że z tego projektu za przeproszeniem gówno wyjdzie. ?

Nawet clienta tutaj do tematu nie daliście a strona to zapowiedz serwera.... Prosże was

Wyjdzie wyjdzie :) Client jest na forum więc zapraszam - strona będzie dzisiaj jeszcze udostępniona ponieważ kończymy robić poprawki . Proszę się już tutaj nie wypowiadać , jeszcze dziś będzie normalna prezentacja.

bez gif.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...