Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shiro2 [DE]

Nersu

Shiro2  

578 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tutaj dobrym zarobkiem jest body i szaman najlepiej bodziak 45-50 lv, i bić metki na sohan, z metna 5-7kk i rady i zwoje często lecą + pierscien anty expa :)

Lepiej WP + Buff. Wp na max 55 lvl i ciupac metki 70, na tym jest najlepszy zarobek, wiele osob mi o tym powiedzialo

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lepiej WP + Buff. Wp na max 55 lvl i ciupac metki 70, na tym jest najlepszy zarobek, wiele osob mi o tym powiedzialo

Byłem na 55 lv na metkach, gorszy drop jest. Jak dla mnie to jest dobry zarobek ;d

Opublikowano

Dodaj ktos prosze do kamer moda , i wrzuc ktos link + skan WIELKA PROZBA

Dziala yangbug?

Ogien jp?

Yang bug hahah.Chlopie to jest topowy niemiecki serwer 6 channeli 2.2k osob online.

Polacy nie grajcie na cheatach bo beda nas banowac ;3

Moj nick Diargon jesli ktos chcialby pograc zapraszam ;p

Srij9JT.png

Opublikowano

Jak cos mam nick Wiadro a Polska Gildie chyba zrobie, pisać jinno :D

Kiedyś długi staż na tym forum ;x

Jak ktoś pamięta to pisać ;o.

Opublikowano

up@Ale nie nie wykruszysz sie po tygodniu?

Top@Serwer wysmienity.Przypomina mi troche balantie.Metiny respia sie co kilka sek.Nie ma z nimi problemu.

W 10min wbilem 30lvl wiec lajcik.

Macie info,czy administratorzy nie beda banowali polakow?

Srij9JT.png

Opublikowano

up@Ale nie nie wykruszysz sie po tygodniu?

Top@Serwer wysmienity.Przypomina mi troche balantie.Metiny respia sie co kilka sek.Nie ma z nimi problemu.

W 10min wbilem 30lvl wiec lajcik.

Macie info,czy administratorzy nie beda banowali polakow?

Jesli nikt nie bedzie mial nicku PL na koncu i nie bedzie spamil na wolaj przez caly czas to watpie aby ktos dostal bana

Opublikowano

Jeżeli nie spamisz na wołaju to nie masz się o co obawiać

Jest to pierwszy serwer który ma w sobie bonusswichera pod F5 :)

3h gry wbite 40, sura WP 1xP Wybonowane eq,

Polecam serwer !

Link do przetłumaczonych bonów http://www.mpcforum.pl/topic/354119-tut-serwery-de-przetumaczone-bony/

ee w 3h skill P chyba kłamiesz chyba że ciąglego dropienia bez chodzenia i bonowania eq ;)

Opublikowano

Old school jak sie patrzy.Ceny u handlarzy nie sa wygorowane.Z yangami nie ma problemu.Legalny bs-bardzo mi sie podoba.Zapraszam wszystkich.Wiadro mial zrobic polska gildie

Srij9JT.png

Opublikowano

ee w 3h skill P chyba kłamiesz chyba że ciąglego dropienia bez chodzenia i bonowania eq ;)

W 1h wbiłem aure na P... Najlepszy drop to

. 10-15 lv pierscien anty expa i drop w m1.

Opublikowano

Wbijajcie do jinno.Mamy polska gildie.Na razie 4 czlonkow ale bedzie wiecej.

Piszcie do gracza Wiadro/Wiaderko/Wiadereczko w grze.Jest prawie 24h online ;>

Top@Serwer miazdy wszystko.Nawet pory dnia sie zmieniaja ;3

Srij9JT.png

Opublikowano

Hah 24h na kompie nie jestem ale większość w grze można mnie spotkać, bo się wkręciłem juz :D

@ANTY WARN

ZAPRASZAM! hahahah xD

Kiedyś długi staż na tym forum ;x

Jak ktoś pamięta to pisać ;o.

Opublikowano

Buff pewnie niezbędny? Pytam ponieważ jednak dopiero od dzisiaj zaczynam tutaj grę, jak by co królestwo Jinno, nick Nersu.

Opublikowano

Serwer jest fajny polecam :)

Gram w chunjo nick; PuZix3

gmhq5mn.png

Opublikowano

Powiem, że też mam drobne lagi , szczgólnie w M1 CH1, wcześniej nic takiego nie było

@ może dlatego że on-line jest 2300 graczy :D

SS dla niedowiarków

shiroz.jpg
Uploaded with ImageShack.us

35517.png

35512.png

23471.gif

35043.png

35320.png

35417.png

Opublikowano

Ja dziś gram już kilka godzin i zeroo lagów . A to ,ze po m1 na handlowym ch1 biegacie i laguje to nic nadzwyczajnego .. Po prostu jest bardzooo dużo sklepów i laguje ;)

Opublikowano

Jesli nikt nie bedzie mial nicku PL na koncu i nie bedzie spamil na wolaj przez caly czas to watpie aby ktos dostal bana

Ja mam nick PL, jestem w gildi ktora ma polska nazwe i sobie normalnie kolo admina przechodzę- bana nie złapałem..

Poza tym wielu polakow spamuje (nie wiem po jakiego ch*ja na ) wołaj i też nie dostali bana

Pomogłem? Wejdź w ten lin :http://adf.ly/UT4D5, poczekaj 5 sekund i przewin dalej - Dzięki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...