Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MysticalMT2 [Dedyk] [Medium]

Aqualer

MysticalMT2  

426 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zago?cisz na naszym serwerze ?

• Tak ! B?d? na oficjalnym starcie w Pi?tek
    • B?d? troch? pó?niej bo teraz nie mam czasu :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 197
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam caly czas reklamowalem ten serwer , polecalem ale to byl chyba marny pomysl .
Administracja sobie poleciala w kulki z EPICAMI ktore sa najgorszymi ever ,gram 5 lat w metina i nigdy wiekszego syfu nie widzialem
.

Przyklad : bransoletka epicka (3 poziom ulepszenia) daje bonus ( UWAGA UWAGA 20% reg pz ) -tylko i wylacznie :) krytyk i szybkosc atkau znika ( TO NOWY UNIKALNY SYSTEM TEGO SERWERA)
2 przyklad helm epicki (3 poziom ulepszenia) daje 20% szansa na pod. ilosc yang :) - koniec

Gdy zglosilem sie z tym do admina powiedzial ze na kolejnych poziomach ulepszenia to sie zmieni , nie zmienilo sie ciagle jest to samo.
I uwaga slowa Optimusa "EPIKI NIE SA DO EXPA ! TO itemy do PvP! "- tak wiec pamietajcie na przyszlosc reg pz i szansa na pod. yang sluza do PVP!!!!

Gdy chcialem napisac post na forum mysticala zablokowali mnie :) wiec napisze tutaj gdzie wczesniej im robilem reklame :)

Albo to zmienicie albo nie widze przyszlosci dla was , ktora i tak juz jest marna

51508337.png

Opublikowano

Polecam serwer ze względu na ogarniętą administrację.

Zarówno na forum jak i na TS można liczyć na ich SZYBKĄ pomoc ;)

Emeryt GM Draenor

Emeryt GM Kalimdor

Emeryt GM Draenor2

Emeryt Moderator Forum Astium

Emeryt Moderator Forum Death Note

Opublikowano

Serwer nudny wbiłem ten 105 czekając tylko i wyłącznie na bonus exp bo wolno leci (moim zdaniem) dajcie sobie siana, kasa zajebiście leci normalnie jak na chinolach a tu wow 20 zmianek 2kk no cudownie nie wiem jak ja wbiłem 39 sr skoro mi na ulepszenia kasy brakuje zawsze, nie chce mi się grać może kiedyś tam wywale hwanga i kusze :P peas

1377774857-U369478.png <<<CIEKAWE KURFA DLACZEGO?

Opublikowano

Serwer nudny wbiłem ten 105 czekając tylko i wyłącznie na bonus exp bo wolno leci (moim zdaniem) dajcie sobie siana, kasa zajebiście leci normalnie jak na chinolach a tu wow 20 zmianek 2kk no cudownie nie wiem jak ja wbiłem 39 sr skoro mi na ulepszenia kasy brakuje zawsze, nie chce mi się grać może kiedyś tam wywale hwanga i kusze :P peas

Teraz liczba zmianek została zwiększona oraz drop yang :)

Opublikowano

macie zamiar te epiki poprawic? czy nie ... to juz 5 dzien i epiki jakie byly takie sa .... czyli chujowe

jak to jest ze sam admin mi na ts odradzil ulepszac epiki ( szczerze Ci powiem ze nie oplaca sie tutaj epikow robic - no chyba ze ****** -tylko tu sa fajne bonusy , reszta ma zalosne , lepiej zostawic poczatkowy item ) DAFUQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ

51508337.png

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Spokojnie bez paniki pewnie bugi naprawiają i tyle

91641084936968753414.png

Aktualne serwery na jakich gram: Tortuga, i ciągle szukam.

Opublikowano

Daje im czas do 22:00
Szkoda by było gdyby byłby off bo z prezentacji fajnie się zapowiada.
Tylko ciekawe czemu nie działa jak na stronie jest napisane że logowanie jest ON i wszystkie CH

xh56.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer ciekawy, jednak gra na nim trochę mało ludzi, a co za tym idzie ciężko o wojnę, pvp czy udany handel. Tak czy siak zapraszam, bo warto.

• 5 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...