Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MysticalMT2 [Dedyk] [Medium]

Aqualer

MysticalMT2  

426 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zago?cisz na naszym serwerze ?

• Tak ! B?d? na oficjalnym starcie w Pi?tek
    • B?d? troch? pó?niej bo teraz nie mam czasu :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest taki przedmiot jak ,,Pierścień Blokady Dośw,, . Tylko idzie za tym to ,iż trzeba wszystkie misje wykonywać rzetelnie i zgodnie ze swoim lvl :)

Bardzo często dropią medale używamy je ppm w ten sposób koń uzyskuje kolejny lvl...ulepszanie to może się oczywiście nie udać

Nie chodzi mi o poziom konia, lecz o szanse go przywołania ;) Wyraźnie to zresztą napisałem.

Co do pierwszej części, ale żeby na 45 lvlu nie leciały juz przedmioty z mobów, które mają 35~ czy którys?

• Odpowiedzi 197
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ziutek1991

NIe wrzucaj tu publikacji gotowców bo jest to żałosne i tylko szkodzisz dla takiego serwera. Pomyśl sobie ,że teraz któryś mało przyjemny typ bardzo się zdenerwował z powody takiego spamu. Nie wiem czy wiesz drogi kolego czym to się kończy :) Mam nadzieję ,że wasze zabezpieczenia wytrzymają ataki różnych ludzi którym właśnie zagrałeś na nerwach :)

Opublikowano

Co prawda to prawda drop itemów do questa na 30 lv jest niedopracowany. Tak sami mi leciały na 35 jak teraz na 45. To samo z dropem marmurów do poli. Niby jest drop zwiększony a na 2 dni gry nie wydropiłem żadnego.

2sbu2dv.png

Opublikowano

Drop misji do qestow i tak lepszy niz na plu a co do marmurów w 30 min dropłem 8 marmurów 4 z m1 2 z m2 i 2 z v2... tak więc to jest dopracowane.

91641084936968753414.png

Aktualne serwery na jakich gram: Tortuga, i ciągle szukam.

Opublikowano

Myślicie nad reklamą ? Bo z 200 ludzi zbytniej satysfakcji do takiego serwera nie będzie, a warto wbić i pograć.

Jak z bonowaniem ? Jest jakiś anty bs ?

Bez-nazwy_nrsrana.png

Opublikowano

nie dodawajcie rosek na magie bo postacie magiczne beda znizone i to bardzo , jak kolce smoka czy tam jakie daje 200 wartosci ataku to na magicznych postaciach to nie dziala wiec zrobcie albo kolce z magicznym atakiem lub usunac z wartoscia ataku lub brak rosek na magie

Opublikowano

Myślicie nad reklamą ? Bo z 200 ludzi zbytniej satysfakcji do takiego serwera nie będzie, a warto wbić i pograć.

Jak z bonowaniem ? Jest jakiś anty bs ?

Może nie ma żadnego anty bs ale każde 20zmianek które są ze skrzynek mają inne ID więc Ci którzy lecą na BS mają przerąbane bo co 20zmianek to inne ID więc szybciej i tak ręcznie ci pójdzie a tych ID jest bardzo dużo.... Admin dobrze pomyślał. Więc żeby zrobić perfekty trzeba będzie dużo dużo czasu :D Nawet 4 na 5bon trzeba będzie dużo pracy tym bardziej że bony nie są ustawione na max :P Dla mnie to bardzo dobrze!! takie powinny być serwery!!

Jak dla mnie serwer jest rewelacyjny :D Prezentacja przyciągnęła mnie niesamowicie co się bardzo rzadko zdarza :D a beta testy potwierdziły moje oczekiwania :D jak dla mnie jeden z najlepszych serwów od jakiś 2lat!! Mam nadzieję że będzie dużo graczy i serwer będzie długo stał. Ja osobiście zbieram już swoją ekipę i wbijamy równo o 19 na starcik!! :D

Opublikowano

Start - Piątek godz 19, tak?

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Ładny serwer się zapowiada.
Tylko mam jedno pytanko, dlaczego nie macie tematu w Zapowiedzi. Tam więcej ludzi zagląda a startujecie dziś to macie prawo umieścić tam jeszcze zapowiedź.

Opublikowano

Serwer jak najbardziej godny uwagi. Długo na taki czekałem, beta testy potwierdziły że jest bardzo dobry. Czekam już na 19 ;)

4adeeabf9551d8be.jpg

Discopolowa fala, mnie nie jara i nara

Ona tańczy dla Ciebie, dla Mnie niech wypiera**la

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...