Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MysticalMT2 [Dedyk] [Medium]

Aqualer

MysticalMT2  

426 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zago?cisz na naszym serwerze ?

• Tak ! B?d? na oficjalnym starcie w Pi?tek
    • B?d? troch? pó?niej bo teraz nie mam czasu :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z prezentacji serwerowi nie można niczego zarzucić, lecz od środka wygląda to całkiem inaczej.

Interfejs ekwipunku jest strasznie pomniejszony, nie można się odnaleźć, z dropu wylatują "śmieci", gra mało osób.

Otóż tego nie dropią ulepszacze do misji. Po co była ta beta?

Nie polecam.

To początek serwera nie każdy pobierał klienta wcześniej więc nie byłbym tego taki pewny czy gra mało osób :)

Zbroja na 140 lv to Ubranie Pustelnika ( kostium )

serwer zalosny zeby kostiumy ustawiac jako zbroje.

serwer vertia.com.pl jest 100x lepszy.

nawet nie wszedłeś a oceniasz i nie spamuj vertią bo to żałosne...gra tam aż tak mało ludzi że musisz spamować tutaj ?

• Odpowiedzi 197
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chcąc aktywować konto na emailu wyskakuje komunikat Attack Santy detected ! Stop it ...

Co to jest wtf nosz ....

rush12_by_rush1213-d71mpr3.png
Gdy pomoge daj LIKE

Opublikowano

Nie reklamuj innych serwerów

@Topic Serwer godny uwagi,lecz jest wiele bugów a administracja odezwie sie co 2h

Opublikowano

wielu użytkowników ma problem więc prosimy o cierpliwość co do bugów prosimy zgłosić je na forum

Opublikowano

Wczoraj jeździłeś po administracji i serwerze, dziś zachęcasz do grania tam? - OK

+ poszło zgłoszenie.

Serwer przyjemny, exp na razie jest w miarę , yangi lecą ładnie a ludzi coraz to więcej.

Zobaczymy jak to się potoczy .

Zapraszam na serwer!

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

gmail i hotmail

widzimy już w czym problem. Gmail powinien Ci chodzić jeżeli nie działa poprzez klasyczny ,,klik,, wklej link do nowej karty

Opublikowano

Niestety, chciałem zagrać, ale nie zagram. Dlaczego? A no dlatego, że klient pobiera mi się 50 kb/s (przy necie 15 mb)...

Podziękuję.

PS. Tak wgl to działa tylko link z multiupload, ten drugi link z googli nie... Nawet download nie ogarniacie... ;/

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Niestety, chciałem zagrać, ale nie zagram. Dlaczego? A no dlatego, że klient pobiera mi się 50 kb/s (przy necie 15 mb)...

Podziękuję.

PS. Tak wgl to działa tylko link z multiupload, ten drugi link z googli nie... Nawet download nie ogarniacie... ;/

nie wiem jak to sprawdzałeś ale mi działa link z googli :)

Opublikowano

Mi rowniez link z googli nie dziala, a chcialbym wbic na serwer. Ale czekac 6h na glupiego clienta to przesada, prosze o udostepnienie jakiegos lauchera!:)

Opublikowano

nie wiem jak to sprawdzałeś ale mi działa link z googli :)

Co mnie obchodzi, że Tobie działa? To ja, czyli gracz ładuję na IS (chociaż nigdy tego nie robię, ale załóżmy), więc powinieneś udostępnić takiego klienta, żebym mógł zagrać w miarę szybko, a nie żeby klient się ściągał 6h... Pierwszy raz tak mam... Wgl.. Pierwszy raz takie coś na multiupload, że taki wolny down. Zawsze 1,5mb/s około... Jakiś chyba zjebany jest ten Wasz klient i multiupload go nie lubi :xx

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Co mnie obchodzi, że Tobie działa? To ja, czyli gracz ładuję na IS (chociaż nigdy tego nie robię, ale załóżmy), więc powinieneś udostępnić takiego klienta, żebym mógł zagrać w miarę szybko, a nie żeby klient się ściągał 6h... Pierwszy raz tak mam... Wgl.. Pierwszy raz takie coś na multiupload, że taki wolny down. Zawsze 1,5mb/s około... Jakiś chyba zjebany jest ten Wasz klient i multiupload go nie lubi :xx

Pokazałeś się naprawdę teraz :)

Opublikowano

Aqualer aka Optimus odpowiesz mi co ile resp metkow w red?? Czy admini olewaja graczy zupełnie? -.-

resp jest standardowy jak na każdym serwerze

Opublikowano

Pokazałeś się naprawdę teraz :)

Aqualer, ale nie jest tak? No powiedz.. Zależy Wam tylko na tym, żeby zarobić na IS, zwinąć interes i tyle o Was słyszano ^^

resp jest standardowy jak na każdym serwerze

Nie lepiej napisać, że nie ruszany? ._. Na jednym serwerze tak jak up napisał... Jest co 'x', na drugim co 'y', na trzecim co 'z'...

Pokazałeś się naprawdę teraz... :)

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Exp na av2 jak na PL'u . Pomimo po jednej grupce wybijać ... Masakra , dalibyście te 300 defa w kolczykach .

.

Opublikowano

Aqualer, ale nie jest tak? No powiedz.. Zależy Wam tylko na tym, żeby zarobić na IS, zwinąć interes i tyle o Was słyszano ^^

Nie lepiej napisać, że nie ruszany? ._. Na jednym serwerze tak jak up napisał... Jest co 'x', na drugim co 'y', na trzecim co 'z'...

Pokazałeś się naprawdę teraz... :)

kolego nie oceniaj mnie bo nic o mnie nie wiesz :) to że trafiałeś na serwery gdzie ładowałeś w IS i serwery padały to nie znaczy że mystical zrobiony jest pod IS zobacz wejdź zapoznaj się później oceniaj :) skończyłem rozmowe z Tb w tym poście. Żegnam !

Exp na av2 jak na PL'u . Pomimo po jednej grupce wybijać ... Masakra , dalibyście te 300 defa w kolczykach .

Exp zostanie podniesiony

Opublikowano

wielka porażka, mało ludzi, drop itd wole zostawić bez komentarza.

Metin2: TheLasVegas / JOINTOWO

LOL: TheLasVegas 1800+ BAN

Opublikowano

kolego nie oceniaj mnie bo nic o mnie nie wiesz :) to że trafiałeś na serwery gdzie ładowałeś w IS i serwery padały to nie znaczy że mystical zrobiony jest pod IS zobacz wejdź zapoznaj się później oceniaj :) skończyłem rozmowe z Tb w tym poście. Żegnam !

Exp zostanie podniesiony

Oprócz przeznaczonych w metin2.pl na surę bm 84 lvl te ok. 100 zł na żaden, powtarzam żaden IS nie wydałem ani złamanego grosza... Gdybyś czytał moją pierwszą wypowiedź skierowaną do Ciebie, wiedziałbyś o tym, bo pisałem... No ale cóż.. Takie jest czytanie ze zrozumieniem.. Gimbusky :3

Powiem Ci jeszcze jedno... Serwery, które szybko padały to albo nie zgrana administracja, albo za słaba maszyna, bo szkoda było zakupić nową, lepszą... Dokładnie ta sama sytuacja będzie z Twoim mysticalem.. Oczywiście nie życzę Ci tego, ale widzę to po prostu po postach, które piszesz w tej jakże żałosnej prezentacji ;) Żegnam ;>

Spodziewałeś się czegoś więcej? :D

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Oprócz przeznaczonych w metin2.pl na surę bm 84 lvl te ok. 100 zł na żaden, powtarzam żaden IS nie wydałem ani złamanego grosza... Gdybyś czytał moją pierwszą wypowiedź skierowaną do Ciebie, wiedziałbyś o tym, bo pisałem... No ale cóż.. Takie jest czytanie ze zrozumieniem.. Gimbusky :3

Powiem Ci jeszcze jedno... Serwery, które szybko padały to albo nie zgrana administracja, albo za słaba maszyna, bo szkoda było zakupić nową, lepszą... Dokładnie ta sama sytuacja będzie z Twoim mysticalem.. Oczywiście nie życzę Ci tego, ale widzę to po prostu po postach, które piszesz w tej jakże żałosnej prezentacji ;) Żegnam ;>

Spodziewałeś się czegoś więcej? :D

powiem Ci brzydko schowaj się bo żałosne to się robi nie znasz serwera a ocenisz :) A gimbuskiem to Ty chyba jesteś bo masz taką pisownie ^^ pozwalam Ci możesz sobie iść :) nie będę prowadził dłuższej konwersacji z osobą o tak niskim IQ.Wyjaśnienie: Osoba o wysokim IQ nie ocenia czegoś czego nie widziała na oczy ,,liznęła może przedsmak,, i daje wykłady na temat czegoś o czym nie ma zielonego pojęcia ;)

prawie 500 online to mało ? ok dla każdego ,,dużo,, ma inne znaczenie :) Ale zapraszam jutro wtedy będzie troszkę tego więcej :x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...