Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MysticalMT2 [Dedyk] [Medium]

Aqualer

MysticalMT2  

426 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zago?cisz na naszym serwerze ?

• Tak ! B?d? na oficjalnym starcie w Pi?tek
    • B?d? troch? pó?niej bo teraz nie mam czasu :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 197
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aqualer tak szczerze.. sadzac po prezentacji, niby ok... ale drop zdecydowanie zbugowany, ludzie odnosnie serwera napisali juz kilka postow, a ty odswiezasz temat czy cos...poprawcie te wszystkie bugi, i ogarnijcie downloada bo to wkur*a. 3/10 (za checi)

Opublikowano

Aqualer tak szczerze.. sadzac po prezentacji, niby ok... ale drop zdecydowanie zbugowany, ludzie odnosnie serwera napisali juz kilka postow, a ty odswiezasz temat czy cos...poprawcie te wszystkie bugi, i ogarnijcie downloada bo to wkur*a. 3/10 (za checi)

Drop został odbugowany...download poprawiamy przepraszamy za utrudnienia

Opublikowano

300 minimum w godzinach popołudniowych.W najbliższym czasie poprawimy download klienta przepraszamy za wolny transfer.Wprowadzony został patcher w celu szybkiej aktualizacji i naprawy bugów .

Opublikowano

Aqualer wejdz na wasze forum w dział kosz i tam dodalem 2 propozycje ktore MUSZA byc bo w innym przypadku nie widze przyszlosci dla serwera gdzie Epiki sa slabsze niz podstawowy item ( bransa z lez lepsza od epika)

-Fajnie bo bug ze zmiana profesji naprawiony mozna zmieniac klase nie wydajac na IS jak na kazdym serwie , wystarczy dropnac zwoj a dropi czesto lub kupic od kogos.
-nie wiem czemu macie problem z pobraniem clienta u mnie sie sciaga w 7 minut ( przy necie 18 mb)

51508337.png

Opublikowano

Aqualer wejdz na wasze forum w dział kosz i tam dodalem 2 propozycje ktore MUSZA byc bo w innym przypadku nie widze przyszlosci dla serwera gdzie Epiki sa slabsze niz podstawowy item ( bransa z lez lepsza od epika)

-Fajnie bo bug ze zmiana profesji naprawiony mozna zmieniac klase nie wydajac na IS jak na kazdym serwie , wystarczy dropnac zwoj a dropi czesto lub kupic od kogos.

-nie wiem czemu macie problem z pobraniem clienta u mnie sie sciaga w 7 minut ( przy necie 18 mb)

Odpisałem na Twój temat na forum :)

Opublikowano

A u mnie się ściąga 5h przy necie 30mb, też fajnie, prawda? :)

Opublikowano

moim zdaniem wszystko jest ok ilość graczy także ale wolałbym gdyby kto inny się wypowiedział...ta opinia będzie cenniejsza

Opublikowano

Problemem jest wrzucenie pliku na mega czy jakikolwiek inny hosting na którym prędkość pobierania jest wyższa niż 20kb/s?

Opublikowano

na mega jest :) jak widać kupiony będzie Nasz prywatny hosting i tam będzie klient polecam jak narazie pobranie metin2 PL wgranie tam naszego patchera i aktualizacja

Opublikowano

Polecam ! warto zagrac , coraz wiecej graczy nowych oby tak dalej bo serwer mega .

Codziennie krotkie przerwy techniczne aby poprawic jakies drobne bledy , dzis zostaly usuniete wszystkie wieksze bugi i poprawiony start ( lepsza kasa i wiecej zmianek ) co bylo doczesnym problemem zielonych .

rejestrowac sie ! zapraszam do zoltych Gildia Pandemia :D top 1

51508337.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...