Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MysticalMT2 [Dedyk] [Medium]

Aqualer

MysticalMT2  

426 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zago?cisz na naszym serwerze ?

• Tak ! B?d? na oficjalnym starcie w Pi?tek
    • B?d? troch? pó?niej bo teraz nie mam czasu :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pograłem chwilkę i zdenerwowały (myślę, że nie tylko mnie) 2 rzeczy, a mianowicie :

1) Szansa na przywołanie konia bodajże 10 %? W każdym razie stałem i przywoływałem tego konia dokładnie 5 minut żeby w końcu zacząć iść expić :| Ja rozumiem, że jest to serwer medium, ale przywołanie konia nie powinno być tak ograniczane

2) Ilość PD. Zauważyłem, że system expa jest tak zrobiony, że potrzebujemy mniej PD do następnego lvla. Ma to jednak swoje minusy. Z mobów (poza ogromną ilością śmieci) lecą Ks polimorfii, INSTR PRZYWOŁANIA KONIA, sztuki combo etc etc., a przez to że mamy tak mało doświadczenia to będziemy je chyba mogli zacząć czytać na 190 lvlu :|

Poza tym tak jak już wielu graczy pisało, exp jest strasznie mały jak na medium.

Gdyby poprawić te parę rzeczy jak dropienie tylu śmieci, brak dropu itemów do questów etc etc to byłoby dobrze.

@Edit

No i oczywiście zapomniałem o oknie ekwipunku, które nie jest tak intuicyjne jak stare i zajmuje sporą część ekranu.

• Odpowiedzi 197
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pograłem chwilkę i zdenerwowały (myślę, że nie tylko mnie) 2 rzeczy, a mianowicie :

1) Szansa na przywołanie konia bodajże 10 %? W każdym razie stałem i przywoływałem tego konia dokładnie 5 minut żeby w końcu zacząć iść expić :| Ja rozumiem, że jest to serwer medium, ale przywołanie konia nie powinno być tak ograniczane

2) Ilość PD. Zauważyłem, że system expa jest tak zrobiony, że potrzebujemy mniej PD do następnego lvla. Ma to jednak swoje minusy. Z mobów (poza ogromną ilością śmieci) lecą Ks polimorfii, INSTR PRZYWOŁANIA KONIA, sztuki combo etc etc., a przez to że mamy tak mało doświadczenia to będziemy je chyba mogli zacząć czytać na 190 lvlu :|

Poza tym tak jak już wielu graczy pisało, exp jest strasznie mały jak na medium.

Gdyby poprawić te parę rzeczy jak dropienie tylu śmieci, brak dropu itemów do questów etc etc to byłoby dobrze.

@Edit

No i oczywiście zapomniałem o oknie ekwipunku, które nie jest tak intuicyjne jak stare i zajmuje sporą część ekranu.

Dziękujemy za ,,NORMALNĄ,, opinię uzasadnioną nie to co niektórzy :)wyciągniemy z Twojej wypowiedzi wnioski

Opublikowano

No tal, ale kiedy naprawicie tą ilość pd? btw Pozatym serwer bardzo ciekawy...Troszkę dziwny drop, ale jest okej :D

Opublikowano

Btw jest gdzieś licznik graczy? Bo jakoś na stronie nie mogę się go dopatrzeć...Ile graczy jest online?

Opublikowano

Btw jest gdzieś licznik graczy? Bo jakoś na stronie nie mogę się go dopatrzeć...Ile graczy jest online?

Gra około 500+ osób

Witam dlaczego nigdzie nie da sie ulepszyc PARTY ... wydalem 450kk na zrobienie jej na +9 i nie da sie jej ulepszyc na pogromce WTF?

Próbowałeś u mnicha w m1 ?:)

wszystko fajnie tylko jakby powiekszyli spoty w grocie / v2 + zwiekszony resp metkow w red lesie

Exp został podniesiony :)

Opublikowano

Serwer w moim typie zagram :) lecz mam małe pytanko czy serwer to już officjal na dzień dzisiejszy ? :)

ddz8gi.png

Opublikowano

Serwer w moim typie zagram :) lecz mam małe pytanko czy serwer to już officjal na dzień dzisiejszy ? :)

Tak jest to oficjal

Opublikowano

Wyrazilem swoje zdanie piszac do admina "Wkurwiacie mnie nie wiem ktory debil wymyslil to ze z metkow trzeba dropic zwoje zmiany plci..." i ban na 1h... Rozumiem uzasadniony ale dlaczego na serwerach jak r*via ktore sa hardami zwoje sa latwiej dostepne niz na medium/easy? Dodajcie zwoje do handlary albo jestem pewien ze to sie przyczyni do straty graczy. Serwer poki co podoba mi sie ale zaczyna sie to zmieniac bo jedyne co jest na tym serwie z mediuma to exp i drop yangow, a takie rzeczy jak zmiana plci, bronie na 65, stalki sa strasznie trudne do dropniecia a powiem wiecej, na nowym PLu jest latwiej zrobic stalke na +9 niz na tym serwie. Mam nadzieje ze administracja to przemysli bo jak zapytalem sie na tsie o zwoje to zostalem olany i optimus nie mogl wyrazic swojego zdania bo pani "BezCzelna" musiala sie wjebac jak szpak w trzy dupy.

e84026c7f5e6bcf5e94591e.png

Opublikowano

1. dropi pełno niepotrzebnych śmieci

2. upload clienta - very good , ściąga się po 20kb/s

3. błędy u handlarki

4. z metinów nic nie dropi...

...

Pisałbym dalej ale jakoś mi się nie chce, ogólnie serwer mi się nie podoba i jak dla mnie słaby/przeciętny.

Opublikowano

oki skoro na przeciętnym serwerze masz nowe okna peta dodane funkcje to ok....co do dropu został poprawiony. upload klienta zostanie poprawiony jutro bądź po jutrze

i nie hejtujcie serwera bo dostaliście bany za cheaty ( mówię do tych którzy dostali)

Opublikowano

Ocena serwera po non stop online od startu :

Drop byl zbugowany ale administracja bardzo szybko reaguje i drop poprawiony , wszystko szybko na odpowiednim lvl mozna wydropic .

Exp idealnie dopasowany .

Hackerzy ktorzy zostaja sprzedani na forum albo do gm dostaja bana a nie jak na innych serwerach siedza sobie w TOPce na wh i ciesza ryje.

Spore zainteresowanie administracji .

Ciagłe udoskonalenia ,prace konserwacyjne trwajace po 1-2 minuty a nie po 5h... jak na ***ti :X

Nie trzeba robic zakupów w IS zeby byc w topce i miec dobry eq :] wszystkiego mozna sie dorobic w grze , jednak polecam zakup VIP , bardzo tanio a bardzo duzo korzysci.

Pozdrawiam i zapraszam na serwer! KOSA !

8/10 polecam !

51508337.png

Opublikowano

Z tej strony PizgamPalcem :D Serwer jak najbardziej polecam dla osób które lubią bić metiny robić fajne eq i nie tylko expic. Nie wiem jak jest z bosami będę musiał spytać na forum administracji która pomaga graczą. Bardzo fajnie dopasowany drop tzn nie za dobry i nie za słaby co oznacza ze albo rzeczywiscie pójdziesz na metki // drop i coś masz lub kupisz za yangi które są dopasowane całkiem fajnie ( może ciut za mało na mapie 95 + ). Jeszcze nie wiem jak z bosami które są w prezentacji bo nie spotkałem go na mapie na 95 lvl może na 120 już będzie. Serwer jak najbardziej polecam i DAJE LUBIE TO !!!

Pozdrawiam

PizgamPalcem

EDIT:

Czekam na jakiś fajny dunegon !! Bo miło by było skoczyć grupą na coś ciekawego :D.

bez linków zewn.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...