Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MysticalMT2 [Dedyk] [Medium]

Aqualer

MysticalMT2  

426 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zago?cisz na naszym serwerze ?

• Tak ! B?d? na oficjalnym starcie w Pi?tek
    • B?d? troch? pó?niej bo teraz nie mam czasu :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zróbcie coś z downloadem. clienta nie da się pobrać ze strony.

Nicki na serwerach Metin2:

BooMbel

Hisoka

• Odpowiedzi 197
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tylko 1 szt zmiany bonów u handlarza? Bonowanie będzie męczące ;f Dałoby radę dodać więcej sztuk?

doczytaj prezentację. W paczce jest ich 25

Opublikowano

doczytaj prezentację. W paczce jest ich 25

Doczytałem prezentację i nigdzie nie ma mowy o 25 zmiankach :)

@Żeby było bez offtopu

Czy w Is'ie będą znajdować się przedmioty niedostępne w grze, czy też mające na nią duży wpływ?

Opublikowano

Zapowiada się świetnie... ostatnio nie mogę zagrzać miejsca na prawie żadnym serwie i mam nadzieję że tutaj mi się to uda ^^
Prezka 10/10. Perfekciki w eq będzie ciężko zrobić ^^

Opublikowano

Rekrutacja na moderatora forum uważamy za OTWARTĄ .Więcej informacji znajdziecie na forum w dziale ,,Team,,

Opublikowano

Serwer zapowiada się ciekawie, wbiję na 100%. Mam tylko 1 pytanko: skąd można wziąć jajka petów??

Opublikowano

Serwer zapowiada się ciekawie, wbiję na 100%. Mam tylko 1 pytanko: skąd można wziąć jajka petów??

na początku gry przy misji na 30 lvl otrzymuje się pierwszego zwierzaka :)

Opublikowano
Mamy przyjemność ogłosić ,iż długo oczekiwane BETA TESTY rozpoczną się dnia 27-05-2013r o godzinie 23:00 . Zakończą się one dnia 30-05-2013r
Wszystkie postępy w grze zostaną utracone przed oficjalnym startem serwera .
Zapraszamy Do pobierania Klienta Gry który dostępny jest na stornie głównej Rejestracja zostanie uruchomiona o godzinie 23:00

Jak jest z poli? Duży % na wydropienie marma czy np można kupić u npc?

Spory % :)

Opublikowano

Truta itp. tylko ze szkaty ripa? Ulepszacze dropia z mobow lub metinow czesto (że jak np. wbije 120lv będę mógł zrobić eq)? Warto chodzić na metki w red lesie (czy jest duża szansa na pd)? Czy z nowych metinow też dropia pd i rękawice? Są sciagalne rękawice i pd? Narazie tyle pytań tylko xD

tenor.gif

Opublikowano

Siemka mam taki problem gdy włączam clijenta to już od razu przy logowaniu i wejściu do gry laguje mi myszkę (tzw. strzałke) którą klikam w grze. Po prostu muli ją :(, jak jeżdzę nią po ekranie to ją tak zacina :(. Tylko mam to na tym serwerze na innych to śmigam strzałką i zero lagów :).

Wbiłem przez chwilkę na serwer i nie spodobał mi się ten ekwipunek :/ wolę ten straszy moim zdaniem ten starszy lepszy :).

ddz8gi.png

Opublikowano

Siemka mam taki problem gdy włączam clijenta to już od razu przy logowaniu i wejściu do gry laguje mi myszkę (tzw. strzałke) którą klikam w grze. Po prostu muli ją :(, jak jeżdzę nią po ekranie to ją tak zacina :(. Tylko mam to na tym serwerze na innych to śmigam strzałką i zero lagów :).

Przed wejściem do gry wejdź w config i odznacz "Use Software cursor". Powinno pomóc.

@ Co do samego serwera i jego bugów :

1) Sprzedawanie sztabek jest zbugowane. Przykładowo sztabka 500k dostarcza 100k yang

2) Dropi za dużo śmieci typu nos świni, małe poty, futro wilka etc etc.

3) Dropienie itemów na poziomie przykładowo 70 ~ jest niemożliwe dla questów od poziomu przykładowo 30. Wbiłem 45 lvl i już nie leci żaden amulet orka, aby dokończyć questa bo mam za duży poziom.

4) Moim zdaniem jest za dużo klikania, aby wbić skille od poziomu M1 - G1

5) Przywołanie na poziome 1 od początku gry. Ok, rozumiem to serwer medium, ale bez przesady z tym przywołaniem konia.

6) Moim zdaniem ( tak jak kolega wyżej) myślę, że podstawowe okno z ekwipunkiem było lepsze tzn. całe, a nie rozbite obok siebie. Chociaż sam pomysł był innowacyjny :)

7) Muzyka jest naprawdę dobra ! :)

Opublikowano

3) Dropienie itemów na poziomie przykładowo 70 ~ jest niemożliwe dla questów od poziomu przykładowo 30. Wbiłem 45 lvl i już nie leci żaden amulet orka, aby dokończyć questa bo mam za duży poziom.

Jest taki przedmiot jak ,,Pierścień Blokady Dośw,, . Tylko idzie za tym to ,iż trzeba wszystkie misje wykonywać rzetelnie i zgodnie ze swoim lvl :)

5) Przywołanie na poziome 1 od początku gry. Ok, rozumiem to serwer medium, ale bez przesady z tym przywołaniem konia.

Bardzo często dropią medale używamy je ppm w ten sposób koń uzyskuje kolejny lvl...ulepszanie to może się oczywiście nie udać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...