Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Experion

Experion

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 400
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego nie kończycie prezentacji, tylko ją uzupełniacie? ;x

Na prezentacji znajduje się to co jest aktualnie na serwerze, wraz ze zmianami uzupełniamy ją, czy to nie logiczne?

Jutro dodamy screeny z dropem jak już powtarzałem to będziecie wiedzieć co, jak i gdzie :)

pslv.png
Zasubskrybuj serwerowy kanał Youtube ExperionMt2!
http://www.youtube.com/user/ExperionMt2

Opublikowano

Beta testy które zapowiadacie na jutro są otwarte? Kiedy będzie mozna pobrać clienta do beta testów?

Opublikowano

Jak z dropem yang? Wystarczy nam na wszystko czy będziemy płakać że za mało leci?

Ceny są dopasowane do dropu yang? Kamyki duchowe te normalne z G1 do P mają limit czasowy czy rady i egzo czy jak to jest?

Opublikowano

Jak z dropem yang? Wystarczy nam na wszystko czy będziemy płakać że za mało leci?

Ceny są dopasowane do dropu yang? Kamyki duchowe te normalne z G1 do P mają limit czasowy czy rady i egzo czy jak to jest?

Drop yang będziemy dopasowywać, będzie ich nie za dużo lecz ceny też nie będą ogromne, lecz na pewno będzie trzeba się postarać o dobrze wybonowane eq,

jednak na początek gry łatwe polowania są bardzo pomocne, do 20 lvl dostaniemy za nie wzmocnienia przedmiotu by spokojnie wybonować eq.

Maja limit KD z G-P, a zwoje i rady lecą również z metków/bossów. Tylko nieb KD nie mają limitu czasu by ułatwić początkowo gre

Beta testy które zapowiadacie na jutro są otwarte? Kiedy będzie mozna pobrać clienta do beta testów?

Tak będą otwarte, client będzie zapewne na godziny popołudniowe, jednak wszystko może się przesunąć ponieważ cały czas coś edytujemy.

pslv.png

Opublikowano

A ulepszacze np. na stalke na +5/6 też trzeba czy od +7/8/9 perły czy jak? Nie dołujcie mnie że będą ogony węża i te różne gówna do dropienia.

Trochę lipa, że wszystko opiera się na metkach.

x2 Zmieńcie te 2ręki...

Opublikowano

A ulepszacze np. na stalke na +5/6 też trzeba czy od +7/8/9 perły czy jak? Nie dołujcie mnie że będą ogony węża i te różne gówna do dropienia.

Trochę lipa, że wszystko opiera się na metkach.

x2 Zmieńcie te 2ręki...

Nie ulepki od +7 te co są pokazane w prezce obowiązują w całej grze. Nie wszystko na metkach, główne ulepki zdobywasz z dungeonów, bossów które respią się na mapach, metkach też.

pslv.png

Opublikowano

Masz już dość niedopracowanych serwerów mt2?Szukasz czegoś gdzie mógłbyś pograć przez długie miesiące?

Team serwera ExperionMt2 Cię nie zawiedzie!Cały serwer jest dopasowany, aby każdy gracz mógł znaleźć w nim miejsce dla siebie,

u nas poczujesz przyjemność z gry, a więc zapraszamy do zapowiedzi!

Prezentacja będzie ciągle wzbogacana o nowe informacje.

Ja tu juz mam dosyc czytania tego samego... Od graczy dla graczy bedzie super hiper zajebiscie, prezentacje uzupelnimy , strona niedlugo, jest rowniez wiele niespodzianek. Ta sranie w banie. Jak rzad, kazdy team nagina fakty oraz obiecuje rzeczy ktorych nie zagwarantują. Ale kto wie moze sie wam uda. Nie zagram ale powodzenia :)

Opublikowano

Serwer zacnie się prezentuje mi się on bardzo sp[odoboal. Pojawie sie na starcie i postaram sie napisac drugi post w oficjalnej prezentacji

Opublikowano

Masz już dość niedopracowanych serwerów mt2?Szukasz czegoś gdzie mógłbyś pograć przez długie miesiące?

Team serwera ExperionMt2 Cię nie zawiedzie!Cały serwer jest dopasowany, aby każdy gracz mógł znaleźć w nim miejsce dla siebie,

u nas poczujesz przyjemność z gry, a więc zapraszamy do zapowiedzi!

Prezentacja będzie ciągle wzbogacana o nowe informacje.

Ja tu juz mam dosyc czytania tego samego... Od graczy dla graczy bedzie super hiper zajebiscie, prezentacje uzupelnimy , strona niedlugo, jest rowniez wiele niespodzianek. Ta sranie w banie. Jak rzad, kazdy team nagina fakty oraz obiecuje rzeczy ktorych nie zagwarantują. Ale kto wie moze sie wam uda. Nie zagram ale powodzenia :)

Ale nie bierz wszystkich serwerow do jednego worka. :) Prezentacja zostanie uzupelniona dzis do godz. 14. Zostanie podany client i forum

:)

Opublikowano

będą jakieś nagrody za znalezienie bugów? bo ogólnie pewnie większość będzie wolała je potem wykorzystać niż zgłosić.

Opublikowano

Przygotowaliście jakąś reklame, bo w tym samym czasie startuje także Vertia, jest niby lepszym serwerem, więc musicie jakoś zaciągnąć stamtąd graczy tutaj.

Jest jakaś reklama, czy maks 200 online?

Opublikowano

kolejny serwer Kizio, niby ciekawy ale pewnie po miesiącu ktoś będzie biegał ze średnimi 500 jak to bywało na jego serwerach :-)

Opublikowano

kolejny serwer Kizio, niby ciekawy ale pewnie po miesiącu ktoś będzie biegał ze średnimi 500 jak to bywało na jego serwerach :-)

Serwer nie jest Kizia tylko Hariona i Tevana :)

Btw.

Jeżeli myślisz że gdzieś jest śr 500 to się grubo mylisz -.-

quetti.png
Opublikowano

Usama Su kocken, dnia 26 Maj 2013 - 11:08, napisał:

Prosze dodac ss'y weryfikacyjne czas do 13:00

Dodane w spoilerze na samym dole :)

lewo, dnia 26 Maj 2013 - 10:20, napisał:

będą jakieś nagrody za znalezienie bugów? bo ogólnie pewnie większość będzie wolała je potem wykorzystać niż zgłosić.

Tak będą, monety w is

pslv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...