Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Otwarcie 21.05.2013 - 20:00! World Of Destiny ! 110cap / Job server / Coin System/ New Arena/ New Avatar/ Polski Project!

WorldOfDestiny

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 539
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ta znajda się gracze zacznie się ddos i koniec servera i jej profesjonalnej obsługi:c

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

Przygotowaliśmy nowy event dla nowych graczy!

Każdy kto dołączy do nas otrzyma 100 silków za darmo!

Jedynie co musie zrobić to grać na serwerze i napisać swoje id na naszym FaceBooku !

Zapraszamy

A jaki jest adres tego FB nie posiadam takich rzeczy ale specjalnie go załoze po te punkty ;]

ok dodałem tam komentarz ze sowim niciem z gry tutaj tez podam p4ychol :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Prosiłeś o rady więc zainstalowałem gre....

Za mało miejsce 1 strona to za mało powinny byc odrazy 3.

Choć miejsce w pecie się ceni.

Przydał by się ticket na SP za free wiadomo, że ludziom na SP zależy.

Zamiast tabesów od razu mogłyby by dropic stony ...

postaram się pisać na bieżąco to co uznam ze można by poprawić a Ty uczynisz z tym co trzeba.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

odrazu 3 niemogą byc.. A miejsce w inv wystarcza też i ta 1 strona ponieważ mamy jeszcze depo i 5 kart w pecie którego codziennie możemy przedłożyć nie wydając złotówki. Sp jest do kupienia na stronie a jak ktoś nie chce kupować może wygrać sp w eventach lub pofarmic^ poprosić kogos z gildi, chętnie zawsze sie znajdą do pomocy :)

Co do alchemi miałem to zrobic na początku ale postanowiliśmy że lepsze będą 2 drogi do Full blue a nie same stony, a tak to może ktoś jeszcze postawić stalla z elementami i tabsami^ .

-- Zmieniliśmy na stronie ceny skillpointów! teraz możesz kupić 100k tylko za 20 Silków!

Opublikowano

Dla mnie jest to zniechęcające trzeba by popytac innych bo rozbijac np itemki czy przetwarzać wszystko co się zbierze zajmuje ładnych pare godzin powinieneś wiediec jak grałes na normalnym isro;] A to nie w tym rzecz ze mamy grac jak na normalnym isro tylko z większymi ratami. zróbto sobie na koncie 5000 rzeczy do przerobienia na elementy do tego tylko ta jedna strona? ciągle latac do depo i chować czy przekładać to do peta i spowrotem 1 strona to stanowczo za mało

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

1 Strona inv zostanie ^ i bedą zmienione questy na inventory albo dodane nowe.

Co do alchemi drop stonów jest podniesiony więc można dropić tylko stony ale jak kto woli :) jak mówiłem są 2 drogi żeby był fb tablety i stony .

Opublikowano

Mam kolejne sugestie choć pewnie znowu uznasz je ze zbędne.

Jak zwiększasz EXPA na okres weekendu to i SP mogło by wzrosnąć symetrycznie.

2.Nagrody z silki które wypadają z noobków sa strasznie drogie ja rozumiem, że tutaj 95% gra na bocie ale grając ręcznie nie jestem wstanie nawet zarobić na 1 dzien na peta chociaż to mogło by ulec zmianie np do 50 co i tak jest wiele grając ręcznie sorbuj sam grając ręcznie zebrać 50 policz czas a gdzie tu zeby zebrac na inne bonusy.

Na niższych lvl Stony mogły by dopić więcej bo trudno jest coś kupić czy zrobić np set dla staffa który w ogóle nie ma zycie i do niczego się nie nadaje albo do kupna 9/10 D

Może kiedyś jedna sugestia będzie wysłuchana.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

pioneer :) 10m na start już niema ponieważ ludzie robili mase kont dla tego golda, ale jest 500k za które kupisz cały set i weapon na 7-8d :)

slayy - w plikach VSRO nieda się zwiększyć samego expa czy samego sp :) zostało to podniesione własnie symetrycznie ponieważ odpowiada za to 1 linijką cfg.

Tzn z tego co rozumiem to mówisz o tym że rzeczy w "Silk Shop" są za drogie dla przeciętnego gracza, ale chodzi CI tutaj o golda czy silk coiny?

-Gold: specialnie są wysokie cenny golda żeby zmusić ludzi do jezdzenia karawan :)

-Silk Coin: zawsze mozna zmienic cenny ale wiecej gracz-wiecej masz.

Opublikowano

Ale ile można ręcznie grać? pograc 1h zobacz ile poleci Ci tych silk coinów, żeby kupic chociaż grab peta na 1 dzień już nie wspomnę o innych dodatkach. a CI co jada na bocie po 24h i tak już maja kupione wszystko co trzeba.

2.Brak stonów chociaż takich str int stamina i magic gdzieś u kupna do kogoś lub większe rate jak sie da ustawić tylko na te itemki do degre np 11 by sie przydało nie wiem czy zauważyłeś kolego ale wbijając 64 lvl i robiać np xbow +cler nawet nie masz many na niektóre skile z cleryka żeby użyć danego skila coś chyba jest nie tak ?

No ok lvl idzie szybko zaraz zmieniasz degre a tu brak tablet stonów elementów zeby wbijac tak na bierzace np mane ....

Tak wieć albo silk pointy powinny lecieć częściej albo o jakieś 30%/40 powinny ulec zmianie wartości z tego specjalnego shop'a a juz uważam ze na pewno na samego grab peta

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jest podniesiony exp z sp . Jeśli szukasz serwera na ktorym gry jest 3 dni max to musisz poszukać innego. Tu wszystko jest ok jak dla mnie , a spędzam dużo czasu by coś osiągnąć a nie kilka godz. Wiem ze każdy chciałby mieć wszystko od razu ale to nie a tym serwie. Pozdrawiam Tequila ;]

Opublikowano

@rofdzio__ - okay przyznaje racje da się, ale zostało podniesione to i to równomiernie do 100x.

@Slayy - patrzysz na serwer z perspektywy gracza grającego ręcznie, ale odpowiedzmy sobie na pytanie ile jest takich graczy, przykładowo bot dziennie ma z 200-300 silk coinów, spokojnie go zawsze stać na zegarek na 1 dzień, ale np. idziesz do party jako np. Cleryk w party gdzie są boty bo to nieuniknione że będą , i też masz te przykładowo 150-200 silk coinów, robisz 1-2 karawany i też już masz golda, i tak jak Tequila mówił wyżej serwer nie jest do zagrania 2-5 dni wbicia max lv kupienia stonów z npc i zmiany na inny.. Tutaj trzeba bardziej się natrudzić żeby zrobić set FB, zdobyć egy itemki, sam set immortal w npc kosztuje koło 6B, ich nie zdobędziesz siedząc na spocie czy bocąc tylko musisz latać na joba.

-- @Next Udate

-Zaczynam pracować nad nowymi questami dla Joba.

-zostaną zmienione poziomy joba.

Opublikowano

Dokładnie tak jak wyżej opisane.Co to za gra jak w 2 dni wbijesz max lvl i seta zrobisz?.Tutaj sie bardzo przyjemnie gra są organizowane eventy,za które wygraną jest cos z IM.Teraz na start dostaje się 100 silków,tanie jest sp oraz silki i jest to wystarczająco aby sie wybić w góre.Zachęcam wszystkich do zagrania.Jeśli wam sie cos nie podoba to możecie napisać do administracji i rozpatrzą wasze sugestie :) Pozdrawiam Lejdi

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Przepraszam ze pisze tutaj wiadomość ale nie chce mi sie czytać plytkich odpowiedzi niektórych graczy więc jesli moze ktoś powiedzieć. Kilka słów ; czy serwer jest stabilny. ( inspekcję czy są dość często ) , ile graczy gra ? Ilu Polaków , jako Max Lvl juz jest , bot jest.? I czy sie 100lvle wbija. W 2-5 dni ?

Opublikowano

Serwer jest stabilny 24/h.Jeśli jest inspekcja to wiadomo pare h potrwa i są rzadko ale potem juz cały czas stabilny serwer.Nie ma lagów nie wywala z gry,Polaków ok 80+.W samej gildii Destiny jest 50 polaków.Sa juz max lvle,bot jest wszystko chodzi.Możesz wbic 100lvl w tydzień czy tam 5 dni ale musisz mieć bota postawionego cały czas.Mało ludzi jest dobrych ff nie jesteś najlepszy w tydzień trzeba troche pograć aby seta zrobić itp karawany.Serwer godny polecenia.Pozdrawiam gildie Destiny Lejdi ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Była by opcja pomocy na początek? mam wiza 64lvl i ciezko bo golda malo na start jest jakies tsxi jak by kktos zrobil bede wdzieczny piszcie tutaj jbc.

SharpMind / Byczeq

Opublikowano

Jest bug w item mallu za np 6 silków można kupić paczkę 10 eliksirów weaponów niestety te paczki nie działają albo trzeba by je naprawić albo zdjąć z item malla.Jak coś z tym uczynisz daj znać co żebyśmy my gracze wiedzieli.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...