Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Otwarcie 21.05.2013 - 20:00! World Of Destiny ! 110cap / Job server / Coin System/ New Arena/ New Avatar/ Polski Project!

WorldOfDestiny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Faktycznie ten Magic cube to chyba służy do przechowywanie elixirów? bo tak mało info tam jest jak sie najedzie myszka...

2. Pytanie czemu tylko 200 silków jak jest ponad 450 :lajków" powinno wyjść 450 silków?

3. Za napisanie posta na" elite" też miały być siłki których nadal nie otrzymałem:)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 539
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1 like = 1 silk? Nie..

50Like = 50 Silk

100 Like = 50 silk

200 Like = 50 silks

400 Like = 50 silk

razem = 200silków.

Event z postami na elite jest rozliczany gdy ktoś napisze swoje id z elite i ID u nas, na naszym forum.

Opublikowano

1 like = 1 silk? Nie..

50Like = 50 Silk

100 Like = 50 silk

200 Like = 50 silks

400 Like = 50 silk

razem = 200silków.

Event z postami na elite jest rozliczany gdy ktoś napisze swoje id z elite i ID u nas, na naszym forum.

Z twojej strony:

http://clip2net.com/s/5g4R9o

Z tego wynika jasno, że każde 50lików=50 silków

Poprostu nie potrafisz się przyznać, że nie spodziewałeś się aż tylu lików i, że trzeba będzie dać ludziom aż tyle silków ale mało kto teraz potrafi się do czegokolwiek przyznać.

Ale ok juz mniejsza o to.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Przeczytaj co napisałem na stronie a co napisałem tutaj potem się wymądrzaj :)

na stronie masz

50 like = 50 silków
100 like = 50 silkow etc

a ja napisałem

50 Like = 50 Silk
100 Like = 50 silk
200 Like = 50 silk
400 Like = 50 silk

Poza tym nie doszukuj się problemów :)

Pozdrawiam Desix

Opublikowano

Co jest z serwerem ?? Lagi masakryczne, ciągle DC, Desix zajmiesz sie tym w końcu ?? Twoje podejście jako Admina jest śmieszne. Postwaiłeś tem serwer z nadzieją że zarobisz na kupnie silków i teraz Cię już nic nie interesuje ??

Co ważniejsze w każdą niedzielę o tej samej porze ktoś atakuje serwer ( niedziela około 20 czyli na FW )

Opublikowano

Tak pracuje nad tym, a co do tych silków to sie mylisz, jak bym chciał tak strasznie zarobic na serwerze, to by wszystko było w im łącznie z weaponami setem plvl itd...

Przymierzam się do kupienia innego dedyka na łączu 1gb, ponieważ obecny ma 100mb, i z ddos protection.

I tak btw, nie nic mnie nie interesuje tylko pracuje nad wiekszym update, i tez w robocie jestem codziennie 8 godzin..

Opublikowano

Miałem zamiar grać ale teraz jest online okolo 170 osób i to podzielić przynajmniej na 2 bo wątpię że ktoś gra 1 charem(wyjątki tylko)

Ten 64lv na start zepsół wszystko bo już nie da rady farmić na niskich lvl...

Opublikowano

Desix mam taką nadzieję ;) póki co serwer działa, zapraszam nowych graczy oczywiście, chętnie pomogę w grze nick: Jospeh

Opublikowano

Czy trudno odpalic serwer 110/120 cap z expem 15/25x tak żeby się nie znudzil?;d

Kilka miesiecy temu bylo w czym wybierac a teraz nawet nie znajde dobrego serwa gdzie by gralo duzo plakow ;/

Opublikowano

Witam.

Postanowiłem stworzyć nową polską gildie o nazwie Braveheart.

Jeśli ktoś byłby chętny dołączyć ,proszę pisać na gg 9084314 ,albo w grze nick Merlin

Opublikowano

Mam nadzieję ,że będzie nam się miło grało - zawitam na tym serwerze pod nickiem Aney:)! Bym prosił o jakieś obeznanie jak i gildię:)

Opublikowano

Witam, mam taki problem, jak wlaczam (SRO_Client) pojawia się baner i błąd : "can't create file transfer manager! Maybe pack file corrupted or someone is arleady accessing it now... try a few minuter laster "

Odpalałem już tak pare razy co pare minut i dalej to samo ;c.

ss: http://zapodaj.net/dde14f274bffe.bmp.html

Opublikowano

Prawdopodobnie antywirus usuną jakiś składnik sro , też tak miałem wyłacz antywirus i ściagnij clienta od nowa

14568e76ec678c83d1c0.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...