Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PrezeSxZodi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

już pobieram:) duzo ludzi gra wieczorami? bo teraz niby licznik pokazuje 220. ciekawe rozwiązania ładne bronie tym zachęca :) czy po trucie jest jakaś broń?

Nie po trucie nie ma już broni ze średnimi.

33748387117269464751.png

• Odpowiedzi 673
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem serwer godny uwagi :) .

Nie ma żadnych lagów i bugów, w tym serwer nie ma minusów więc opłaca się wbić na serwa naprawdę warto ;) .

Najbardziej ogarnięty serwer na którym grałem i nawet nie jest trudny polecam i zapraszam !! <3

Opublikowano

Zodi ja wiem ze jedna osoba ma branze z navi z regeneracja pz.

To fajnie że wiesz , a masz może jakiś dowód ?

9bix.png

Zagraj na prawdziwym serverze medium ! NerviL.pl !

Opublikowano

No :) Widzę, gdyż administracja serwera jest mocno ogarnięta i mam nadzieję, że żadnych drop/wait/wall hacków na serwerze nie będzie :)

Moje zdanie jest takie, iż zagram na tym przecudnym serwerze z tego względu, że serwer nie jest na tydzien/miesiąc tylko na bardzo długo, mam nadzieję, że to będzie jeden ze stabilniejszych serwerów, jak balmora czy ravia.

Do gry na serwerze przyciągnęło mnie bardzo starannie dopasowany i uwierzytelniony wygląd miast, przypadł mi do gustu i do wyśminitej gry.

Co jeszcze mi się podoba? Pierwsza tak starannie dopracowana prezentacja, że przeglądam ją już chyba z 100 razy.

I co? Administracja :) Ogarnięta, nie rozdaje navi etc.

Spodobał mi się jeszcze max lvl 120 :) nie lubię jak jest +150 <_< Jednym słowem: serwer dla mnie :D

Jedyni minus to to, że na serwerze jest 6 skill, chociaż sura z szamanem mają 6 skille to wojownik i ninja też mogą mieć, czemu nie ^^

A i jak wbije tyle osób co na pandorze(około 2k.) to mogą być lagi, iż maszyna 16GB ram, przydałoby się 32GB ale to tylko moje zdanie.

Jak najbadziej zapraszam do gry na serwerze :) Będę jednych z graczy który dotrwa do końca, ze względu na wszystko. Pozdrawiam.

//nieregulaminowa sygnatura
//BR3ND

Opublikowano

No :) Widzę, gdyż administracja serwera jest mocno ogarnięta i mam nadzieję, że żadnych drop/wait/wall hacków na serwerze nie będzie :)

Moje zdanie jest takie, iż zagram na tym przecudnym serwerze z tego względu, że serwer nie jest na tydzien/miesiąc tylko na bardzo długo, mam nadzieję, że to będzie jeden ze stabilniejszych serwerów, jak balmora czy ravia.

Do gry na serwerze przyciągnęło mnie bardzo starannie dopasowany i uwierzytelniony wygląd miast, przypadł mi do gustu i do wyśminitej gry.

Co jeszcze mi się podoba? Pierwsza tak starannie dopracowana prezentacja, że przeglądam ją już chyba z 100 razy.

Jedyni minus to to, że na serwerze jest 6 skill, chociaż sura z szamanem mają 6 skille to wojownik i ninja też mogą mieć, czemu nie ^^

A i jak wbije tyle osób co na pandorze(około 2k.) to mogą być lagi, iż maszyna 16GB ram, przydałoby się 32GB ale to tylko moje zdanie.

Jak najbadziej zapraszam do gry na serwerze :) Będę jednych z graczy który dotrwa do końca, ze względu na wszystko. Pozdrawiam.

aha

UggNk9.gif

Opublikowano

wgl nie ma, dopiero po osiagnieciu 35 lvla dostaje sie militara

pozdro.

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

Opublikowano

Zapraszamy na konkurs OX o godznie 18:00

Co do błędu w cliencie "??????" już nie długo wyjdzie łatka clientowa.

9bix.png

Opublikowano

Spodobał mi się jeszcze max lvl 120 :) nie lubię jak jest +150 <_< Jednym słowem: serwer dla mnie :D

Tu liczba graczy nie przekroczyła więcej niż 700.

Serwer jest naprawdę dobry, ale to już wszystko monotonne się zrobiło, te ulepszanie, exp, nic poza tym. Zero ludzi, zero wojen, wyexpisz lvl wbijasz do jinno do m1 i stoisz jak pacan, więcej nie ma na serwerze.

Lecz ja serdecznie polecam, grałem na nim 105 wbiłem jako 3 osoba, 17,5k minut przegranych i serwer do tej pory był bardzo świetny.

Opublikowano

Zapraszamy na konkurs OX o godznie 18:00

Co do błędu w cliencie "??????" już nie długo wyjdzie łatka clientowa.

zróbcie o 18:30 z tego powodu, iż mam słabe łącze i client mi się pobiera ;// Z góry bardzo dziękuję i proszę o przesunięcie czasu konkursu na 18:30 - 18:40 :) Inni też na pewno pobierają clienta i chcą być na OX a niestety przez wine internetu nie będą mogli wejść ;<

//nieregulaminowa sygnatura
//BR3ND

Opublikowano

Ale o eq navii ktore bylo w pierwszym tygodniu serwera nic nie wspomnieliscie

Navii wyciekło przez niewłaściwą osobe.

Od tam tej pory nie został stworzony ani jeden itemek.

Eq zostało usuęte po 2h stworzenia go bez żadnych resetów jak to robią inne servery.

Teraz dostęp do navii mają tylko 2 osoby.

Na dzień dzisiejszy navii nie istnieje , ponieważ nie ma możliwości stworzenia itemku z wyższą wartością , która została nadana.

9bix.png

Opublikowano

Zróbcie coś z tym dropem ... na 35lvl tylko 1,5kk yang i tylko 5 szkatek mi lotneło ... porażka

Exp też wolny - no chyba że taki wolny ma być....

Opublikowano

Zróbcie coś z tym dropem ... na 35lvl tylko 1,5kk yang i tylko 5 szkatek mi lotneło ... porażka

Exp też wolny - no chyba że taki wolny ma być....

Przypominam, ze to jest medium a nie easy. Serwer ogolem jest bardzo fajny, kilka rzeczy trzeba poprawic no i przydala by sie lepsza reklama bo ilosc graczy no nie zachwyca..

Back to BF3...

Opublikowano

Przypominam, ze to jest medium a nie easy. Serwer ogolem jest bardzo fajny, kilka rzeczy trzeba poprawic no i przydala by sie lepsza reklama bo ilosc graczy no nie zachwyca..

Może i medium ale bez przesady ...

2kk w ciągu 3lvli a ceny w sklepach z kosmosu ... żeby 1 skill wbić na G1 to potrzeba około 120kk.... więc bez przesady ok?

Z metków na mały lvl też g... leci ... więc nie ma jak zarobić chociazby na ten 1 skill...

Potem się dziwicie że mało osób gra ...

Opublikowano

jakos mi sie udalo wbic 105 lv bmem, lataj po m1 drop z metkow to bedziiesz miec na poczatek, wbijaj stopniowo lvle. no ale ja nie bede tlumaczyl, przeciez jak masz leb na karku to mozesz zarobic.

Back to BF3...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...