Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PrezeSxZodi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 673
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Coraz mniej osób gra...

Czy macie zamiar coś zrobić z tą liczbą osób? Jakoś tydzień temu dochodziło do 600 graczy, a dziś chyba nawet 400 nie było. Jeśli tak będzie to podziękuje, bo robi się nie przyjemnie i nudno.

Opublikowano

Jak jest ze skillami? Samemu trzeba robić?

Czemu kolega nie może wypakować klienta, coś jest nie tak?

55 ku do G do P normalnie kamykami 6 Skill , każdej postaci wbijamy za pomocą tęczowego na G i dalej kamykami na P. Zwoje , rady dropi z metków lub kupujemy u npc , fasolki , ku również kupujemy a kamyki dropimy z metków , tęczaka z pirata który rekspi się w m1.

xD 

Opublikowano

Serwer już pada , to nie to samo co chociazby miesiąc temu , ogolnie większosć topki juz skonczyła grac lub wchodi tylko aby eq sprzedać , także nie polecam bo nuda , gmowie kiedys ratowali serwer eventami ktore trwały po 3 tygodnie i to bylo bez sensu a teraz juz nic nie robia ...

Opublikowano

Serwer już pada , to nie to samo co chociazby miesiąc temu , ogolnie większosć topki juz skonczyła grac lub wchodi tylko aby eq sprzedać , także nie polecam bo nuda , gmowie kiedys ratowali serwer eventami ktore trwały po 3 tygodnie i to bylo bez sensu a teraz juz nic nie robia ...

Może w twoich oczach padł bo nie ma tego czego oczekujesz.

Jak myślisz dlaczego nie dodaliśmy 250 odrazu , ponieważ chcemy żeby nasz server miał przyszłość i wszystko jest odblokowywane stopniowo.

Dla ciebie nie ma sensu 3 tygodniowy event , domyślam się że chodzi Ci o tombole.

Przez 3 tyg. była szansa zdobycia zwierzaka , czy też wierzchowca.

Server jest naprawde bardzo dobry , nie trzeba wydawać w is , stabilny , żadnych włamań i co najważniejsze stoi już 4 miesiąc.

Możesz iść na nowy server , który postoi 7 , 14 , 30 dni a NerviL będzie dalej stał i przyjmował ludzi.

@@@@@

Zapraszam do dyskusji "Mapa Stadion"

xxx

9bix.png

Zagraj na prawdziwym serverze medium ! NerviL.pl !

Opublikowano

6 skil nie potrzebny :D Mysle ze najwyższy czas odblokować coś co zachęci graczy bo uciekaja :)

Pomogłem ?

Jebnij

+

Chyba się nie boisz ? ;>

Opublikowano

Co ze skillami?

Na skrzynie nie ma 50% bo wypada raz na kilka spotów

@Edit Aha, expi się jak na PL'u

Opublikowano

6 skil nie potrzebny :D Mysle ze najwyższy czas odblokować coś co zachęci graczy bo uciekaja :)

Witam

Małymi krokami szykujemy dla was kilka nowości.

Tutaj macie liste co zostanie już niedługo wporowadzone na NerviL-a.

*Rybak Henway - 5 questów podobnych do biologa związany z rybami

*Deokabe - 5 questów podobnych do biologa związany z rudami

*Kupiec - 5 nowych bryłek o wartości 10kk , 50kk , 100kk , 500kk , 1kkk

Arena walk - Będziemy mogli wykonywać pvp w wygodniejszych warunkach zdobywając punkty.

Mapa stadion - Tworzymy drużyne i gramy w piłe !

Gryf - 2 nowe ptaki , na których możemy latać z możliwością ulepszania

Tajemnicza grota królowej naginii - Będziemy drugim serverem w polsce , który posiada mape naginii. Mapa jest podobna do groty v1/2

Nowe lazurowe tekstury wody - Woda będzie troszke odświeżona i w nocy będzie dawała piękny połysk.

Linki do niektórych filmów/tematów :

Rybak -

Deokabe -

Mapa stadion -

xxx

Gryf -

xxx

Mapa naginii (film nie jest mój , jednak tutaj mapa najlepiej się prezentuje) -

9bix.png

Zagraj na prawdziwym serverze medium ! NerviL.pl !

Opublikowano

Co ze skillami?

Na skrzynie nie ma 50% bo wypada raz na kilka spotów

@Edit Aha, expi się jak na PL'u

Aha jebnij sie w czerep ;]

Opublikowano

Nie polecam, nie można postać 10 minut w m1 na ch1 bo jest crash. Ilość graczy spada, niedochodzi do 400 w dzień. Każdy gra w Jinno, a jak ktoś jest z Chunjo albo Shinsho ( nie wiem jak to sie pisze ) to stoją w m1 i jak ktoś wyjdzie z koła to odrazu zabijają. Ale jest + bo są mili ludzie oraz pomocni (niektórzy)

beznazwyzb.png

Ninja Defuse to mój nowy nick.

Zbieram plusy.

Chętnie pomagam w różnych grach, aktualnie gram w

play4free Battlefield

play4free Need For Speed World

Opublikowano

Może w twoich oczach padł bo nie ma tego czego oczekujesz.

Jak myślisz dlaczego nie dodaliśmy 250 odrazu , ponieważ chcemy żeby nasz server miał przyszłość i wszystko jest odblokowywane stopniowo.

Dla ciebie nie ma sensu 3 tygodniowy event , domyślam się że chodzi Ci o tombole.

Przez 3 tyg. była szansa zdobycia zwierzaka , czy też wierzchowca.

Server jest naprawde bardzo dobry , nie trzeba wydawać w is , stabilny , żadnych włamań i co najważniejsze stoi już 4 miesiąc.

Możesz iść na nowy server , który postoi 7 , 14 , 30 dni a NerviL będzie dalej stał i przyjmował ludzi.

@@@@@

Zapraszam do dyskusji "Mapa Stadion"

xxx

Chodzi mi o to ,że jest coraz mniej ludzi , nie oczekuje 250 lvla bo nie lubie takich serwerów , prosilem tez o zwiększenie dropa kwiatów z przylądka bo od+6 do+8 trzeba az 80 kwiatkow zeby ulepszyc bizuterie , niby była szansa wygrania peta który z kolei był zbugowany .

Opublikowano

Chodzi mi o to ,że jest coraz mniej ludzi , nie oczekuje 250 lvla bo nie lubie takich serwerów , prosilem tez o zwiększenie dropa kwiatów z przylądka bo od+6 do+8 trzeba az 80 kwiatkow zeby ulepszyc bizuterie , niby była szansa wygrania peta który z kolei był zbugowany .

Tak pet był zbugowany ale już dawno jest naprawiony

33748387117269464751.png

Opublikowano

Nie polecam, GA ma graczy w dupie i co jakis czas wywala caly serwer...

Lipa, a szkoda bo serwer fajny ale jak mnie 3x na azraelu wywalilo to lepiej wracac na ravie ;)

Sygnatura może zawierać

* dowolną ilość obrazków

* dowolny rozmiar obrazków

* dowolną ilość adresów URL

* dowolną ilość linii

Opublikowano

Nie polecam, GA ma graczy w dupie i co jakis czas wywala caly serwer...

Lipa, a szkoda bo serwer fajny ale jak mnie 3x na azraelu wywalilo to lepiej wracac na ravie ;)

tzn serwer wywalało jak byłeś na azraelu w jakimś jednym momencie czy poprostu przypadek? Mam na myśli w którymś jednym momencie wykonywania questa?

33748387117269464751.png

Opublikowano

tzn serwer wywalało jak byłeś na azraelu w jakimś jednym momencie czy poprostu przypadek? Mam na myśli w którymś jednym momencie wykonywania questa?

Nie wiem, jak dalej, ale jak jeszcze grałem to wywalało serwer pary razy dziennie. Więc napewno to nie jego wina.

Opublikowano

Poprostu bije azraela i kik. Wale 1 kombo i wywala i 3 razy juz tak... Wgle moze patch klienta sie przyda bo ja tak mam ze zamiast bao bao to ja reniferka widze ;/

@Edit

Ja tak bardzo tym kickiem sie nie zdenerwowalem, tylko odp. od GA. To kup lepszy komputer.. Czesto serwer wywala a on mi tak odpowiada,,

Sygnatura może zawierać

* dowolną ilość obrazków

* dowolny rozmiar obrazków

* dowolną ilość adresów URL

* dowolną ilość linii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...