Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PrezeSxZodi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 673
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer wydaje się fajny, lecz nie zagram przez braki bonów u npc i zbyt duży problem ze wbijaniem skilli ^^, nie przepadam za medium/hard. Powodzenia ;D.

Soul_eater_signature_by_SoyeR93.jpg

Opublikowano

Serwer wydaje się fajny, lecz nie zagram przez braki bonów u npc i zbyt duży problem ze wbijaniem skilli ^^, nie przepadam za medium/hard. Powodzenia ;D.

To je medium, nie medium/hard. Sa dodania, zmianki u npc. xD. No z wbijaniem skilli Ci nie pomoge, bo sam nie moge na to zarobic, jakies rady :<? A tak wracajac do tematu... Serwer bardzo fajny, wdg mnie sie troszke za szybko expi , jak na medium, juz osiagnalem 60 lvl, w 1h gry ze skillami m1 xD (wp). Ale odpycha ta ilosc graczy... Chyba zrezygnuje, poki licznik sie nie zwiekszy. Mimo wszystko polecam ;)

Opublikowano

2 graczy online ? naprawde? :D

Serwer jest off, nie wiem czemu. :/ Moze logowanie padlo, albo wprowadzaja jakis update, obilo mi sie o wzrok na stronce.

Opublikowano

To nie wiem ja mam chyba 76 ostrze P i strach chyba G6 stal +9 i jakieś tam duperele. Co do serwera kiedy będzie działał?

sygna.png

Opublikowano

Co jest z serverem Zodi??Postanowiłem wrócić na server , pomimo małej ilości graczy jednak widać , że jest to TOP-owy server jak na tą chwilę.

UggNk9.gif

Opublikowano

Ciekawa prezentacja ! Ludzie chwalą serwer, ale narzekają na brak ludzi... Chyba wbije i pogra ;) Widać Team interesuje się serwerem i na bieżąco informuje graczy o konserwacjach, itp. Ciekawy jestem jak z eventami ;P Jedynym minus serwera jaki widze to robienie skili. Ludzie tego nie nawidzą... To jest strasznie monotonne xD Możliwe, że to odstrasza ludzi...

Co do małego zainteresowania... Może warto zrobić jakieś sygnaturki i niech każdy gracz serwera sobie ją wstawi :D Czesto sprawdzam takie serwery, które ludzie polecają poprzez sygnaturki.

Opublikowano

To je medium, nie medium/hard. Sa dodania, zmianki u npc. xD. No z wbijaniem skilli Ci nie pomoge, bo sam nie moge na to zarobic, jakies rady :<? A tak wracajac do tematu... Serwer bardzo fajny, wdg mnie sie troszke za szybko expi , jak na medium, juz osiagnalem 60 lvl, w 1h gry ze skillami m1 xD (wp). Ale odpycha ta ilosc graczy... Chyba zrezygnuje, poki licznik sie nie zwiekszy. Mimo wszystko polecam ;)

Grałem już na serwerze ^^. Jednak jak już pisałem nie przepadam za takimi medium :). Poczekam na Turimę :).

Opublikowano

Grałem już na serwerze ^^. Jednak jak już pisałem nie przepadam za takimi medium :). Poczekam na Turimę :).

Cieszymy sie , ale proszę Cię nie reklamuj innego servera.

Co do Nervila.Dziwi mnie , ze server z takim potencjałem ma tak małą liczbę graczy (400-500 osób)Chyba nie po to Zodi zapierdala z tymi updatami , żeby grało na servie 400 osób.Lepiej wbić na server , który zapowiadają 4 lata , po czym lecą 3 DDosy i server pada??Nervil stoi już jakiś czas i jakoś ani razu nie było Off(chyba , że wprowadzali Update)Sam mam 90 i fakt , exp już jest trochę trudny , ale jak się chce naprawdę expić to jest przyjemnie.

@Wbiłem na server i przypomniałem sobie od razu dlaczego z niego zrezygnowałem:) Klasy są strasznie nie równe , zdecydowanie BM faworyzowany w PvP.Mimo to polecam

UggNk9.gif

Opublikowano

Tak tylko wbiłem 76 i dalej nie mam co robić.Strach i wirek dobije na ten P i co ? Nie chce mi się expić aż do 90 bodajże

sygna.png

Opublikowano

Tak tylko wbiłem 76 i dalej nie mam co robić.Strach i wirek dobije na ten P i co ? Nie chce mi się expić aż do 90 bodajże

jak dla Ciebie 90Lvl na Nervilu to wyzwanie , to widać kto zaczynał od privów swoją karierę w metinie:)

UggNk9.gif

Opublikowano

Co do Nervila.Dziwi mnie , ze server z takim potencjałem ma tak małą liczbę graczy (400-500 osób)Chyba nie po to Zodi zapierdala z tymi updatami , żeby grało na servie 400 osób.Lepiej wbić na server , który zapowiadają 4 lata , po czym lecą 3 DDosy i server pada??Nervil stoi już jakiś czas i jakoś ani razu nie było Off(chyba , że wprowadzali Update)Sam mam 90 i fakt , exp już jest trochę trudny , ale jak się chce naprawdę expić to jest przyjemnie.

@Wbiłem na server i przypomniałem sobie od razu dlaczego z niego zrezygnowałem:) Klasy są strasznie nie równe , zdecydowanie BM faworyzowany w PvP.Mimo to polecam

Turima będzie od Nervila i Experiona :).

A mam pytanie co do serwa, można w sklepie zdobyć te... No, bony? Zmianki dodania? Bo w prezentacji się nie dopatrzyłem a jak grałem to u żadnego NPC nie odszukałem ;/,.

Opublikowano

Tu nie chodzi ze serwerowi brak potencjalu , graczy przyciagnal wielu , gralem na samym poczatku wbilem cos kolo setki ale olalem serwer z powodu kilku bugow . Bug z riperem na poczatku byl tak wkurzjacy ze po 4-5h robienia dt , 4x np. na pietrze z kluczami nie bylo mobow , na pietrze z mapka mapka nie dropila . Na pietrze ripera nie bylo mobow , a jak juz wyskoczyl riper nie dropnal piasek .

O reszscie bugow w czerwcu / maju nie wspomne ktore strasznie odrzucaly od serwa , gralo bodajze 500-600 osob ale lagi byly kosmiczne . Wtedy pewnie razem ze mna zrezygnowala cala masa ludzi z tych samych powodow . Po miesiacu czy dwoch juz na serw nie warto wracac , topka "wyrzezbiona" wiec po co sie pchac zeby popykac? Ciagle powstaja serwy pograc mozna wszedzie .

Ogolnie serwer spoko , ale ja drugi raz nie zagram .

Opublikowano

Tu nie chodzi ze serwerowi brak potencjalu , graczy przyciagnal wielu , gralem na samym poczatku wbilem cos kolo setki ale olalem serwer z powodu kilku bugow . Bug z riperem na poczatku byl tak wkurzjacy ze po 4-5h robienia dt , 4x np. na pietrze z kluczami nie bylo mobow , na pietrze z mapka mapka nie dropila . Na pietrze ripera nie bylo mobow , a jak juz wyskoczyl riper nie dropnal piasek .

O reszscie bugow w czerwcu / maju nie wspomne ktore strasznie odrzucaly od serwa , gralo bodajze 500-600 osob ale lagi byly kosmiczne . Wtedy pewnie razem ze mna zrezygnowala cala masa ludzi z tych samych powodow . Po miesiacu czy dwoch juz na serw nie warto wracac , topka "wyrzezbiona" wiec po co sie pchac zeby popykac? Ciagle powstaja serwy pograc mozna wszedzie .

Ogolnie serwer spoko , ale ja drugi raz nie zagram .

Cóż... Wytłumaczenie na brak ludzi jest jedno. Aktualne większość czeka na coś przyjemnego i łatwego. Osobiście zostałem już na serwie bo nie jest aż tak ciężko jak mi się zdawało, plus ten rybak i górnictwo :D.

Trzeba by było ludzi przekonać że nie jest serwer aż tak cięzki, mimo że to nie easy. Expi się przyjemnie, jak do tej pory żadnego buga nie zauważyłem, jest idealnie ::). A dla mnie to 300-500 graczy to spora sumka patrząc na inne serwery :D.

Opublikowano

Server spoko ale ja kajde na wierzchowcu to ciągle cofa to jest nie do wytrzymania

Dokładnie mam ten sam problem... cofa jak przy używaniu sh na globalu. Dziwne, bo serwer stoi już tyle czasu i takie bugi jeszcze się pojawiają. Naprawcie to, bo to strasznie psuje przyjemność z gry.

Novum.png

Opublikowano

Witam

Dnia 15.08.2013r. godz.14:00 zostanie włączony wydarzenie "Moc prezentów"

Szansa na drop 50% ( Średnia )

Szkatułka upada na ziemie z nickiem dropiącego.

wytd.png

Drop ze szkatułki wygląda tak :

0lwb.jpg

Demoniczne prochy - 20% , Smoczy szpon - 20% , Fasolka zen 5x - 60% , Biała perła 2x - 80% , Niebieska perła 2x - 80% , Czerwona Perła 2x - 80% , Fioletowa mikstura 60+ szybkości ruchu 5x - 80% , Zaczarowanie 5x - 80% , Wzmocnienie 5x - 80% , kamień dusz +4 ,

Elegancki kostium mężczyzny i kobiety.

<-------->

O godzinie 21:00 odbędzie się 1 runda OX 20 pytań.

Nagroda główna :

niespodzianka smile.png

ntwx.png

Zapowiada się najlepszy event w dziejach NerviL-a ! Wybierz NerviL-a na Grudzień !

Zapraszamy : NerviL S1/2

Opublikowano

Nie spodziewałam się, że do tego dojdzie.

Administracja okazała się totalnym dnem.

Robili dla siebie eventy (swoich postać na których grali). Ich obroną był argument, że "To był event dla tych którzy byli na serwerze". Banują na forum jak i na grze za wyrażanie swojej opinii, w tym przypadku krytyki. Miała być 5-cio godzinna przerwa i miał być dodany patch w tym czasie do ściągnięcia, a przerwa okazała się 3 dniowa, która nic praktycznie nie dała oprócz nowej mapy i gryfa. Wszystko, totalnie wszystko się pomieszało po tym patchu. Zaczynając od DMG u BM, które cały czas jest (4 dni) po zabugowane mapy z których lecą ulepszacze do różnych rzeczy. Nie wspominając o pierdołach np; wymienianie baryłek (np 100kk) nie działa.

Minęły już 4 dni, a państwo administracja nie zrobiła nic.
Zodi, główny admin przychodzi sobie na serwerek i respi sobie bossy jakby nic się nie stało i jakby nic nie było do roboty na serwerze. No normalne dno dna.

Już pomijam bany praktycznie za nic i poniżanie graczy na TSie.

DNOOOOOOOO!!!!!!!!!!

NIE POLECAM TEGO SYFU!

Opublikowano

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

Siemka !

Chciałbym was zaprosić do wydarzenia które nazywa się wojna z adminiami.

Na czym to polega ?

Lider gildi pod tym tematem zgłasza swoją gildie do walki z nami.

Nick lidera :
Nazwa gildi :
Poziom gildi :
Ilość osób w gildi :

Dnia 22.08.2013 o godzinie 20:00 rozpoczynamy wojne.

Administracja będzie posiadała eq na poziom 109 z bonami , które nie zawyżają poziomu bonu.

Wszystkie wojny będzie można zobaczyć na twitch.tv :

http://pl.twitch.tv/thezodi

Nagrody :

Za wygraną wojne z adminami : 200 pereł każdego rodzaju , 200 prochów , 120 szponów smoka , na całą gildie.

Zaprazamy !

ntwx.png

Zapowiada się najlepszy event w dziejach NerviL-a ! Wybierz NerviL-a na Grudzień !

Zapraszamy : NerviL S1/2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...