Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AfterParty [Hamachi]

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla wszystkich tych dzieci Co Hejtowali Polecą Warny, Dzieci Nie możecie Docenić Czyjeś pracy z tych 90% hejterków by nie umieli Stworzyć takiego Serwera a gadają Serwer nudny Syf. ITP>.. Załosne Dzieci 15letnie

• Odpowiedzi 170
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To są pliki Derina v2, kto powiedział, że nie?

Mówię tylko, że zostały edytowane w ponad 90%, czytanie ze zrozumieniem się kłania.

PS. BloodyPaiN - prosimy o PW :)

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

To sa pliki Derina v2 ...

Edytowany System Ulepszen+ bony

ZMiana Dropu - I Eq i + Nowości + nowe Szkaty itp. Nowy Drop Zmniejszony + Zmienione npc

To Dla cb Hejcie ? Gotowiec zrob pierw swój Serwer Ocenimy Czy ty nie polecisz na gotowcu pozdrawiam

Opublikowano

Czekamy na reaktywacje , nie mogę się doczekać serwera bo serwer jest mega , administracja jest bardzo ogarnięta , ale to prawda że coś lipa była z tym creativem . Przyszedł i odkąd przyszdł najpierw co chwile reboot a na koniec OFF serwer. Serdecznie zapraszam na serwer gdyż jest naprawdę bardzo dobry i admnistracja zna się na tym . Pozdrawiam Error3k :)

vrjY4x7.png
by Regman

Opublikowano

Szkoda, ze dzisiaj się dopiero zalogowałem, i dzisiaj padło. Grałem pod nickiem Kolczasty, ale na serie było jednak miło. Jak dla mnie 90% było dopracowane. Dla mnie mankamentem było to, ze były tylko 3 nowe metki i ciągłe kłótnie o ksucie. Pety nie zbierały expa (to akurat mnie nie bolało), ale boli mnie to, ze przychodzi kozak, niby umie.... roz********ć system.. -.-"

Czekam na reaktywację. ;)

Opublikowano

Serwer bedzie nowy, nie powiemy wam dokladnie kiedy ale prace już trwają. Nie będzie petów, będzie zmieniony system ulepszeń. Na start 200 trzeba wbić 250. Tymczasowo Mogę wam powiedzieć jedynie tyle.

AJ EM TU SEXI FOR MAJ BADY.

Opublikowano

Dodać można, że serwer będzie nosił nazwę: Eterin :)

Będzie to podobny serwer do tego, lecz nie do końca. Więcej nowości, nowe sety EQ (innego niż tu). Wyczekujcie prezentacji już niebawem! :)

Opublikowano

Dodać można, że serwer będzie nosił nazwę: Eterin :)

Będzie to podobny serwer do tego, lecz nie do końca. Więcej nowości, nowe sety EQ (innego niż tu). Wyczekujcie prezentacji już niebawem! :)

Te wasze pro Serwer Stoją po 1dzień i padają .. Nie zagram na tym nowym

Opublikowano

Gruzila, człowieku - jeszcze jeden post w jakimkolwiek moim temacie a zacznę to zgłaszać.

Czy ty jesteś w ciąży, czy masz rozdwojenie jaźni? Humorki co 10 minut inne. Podam Ci Twoje wypowiedzi i pomyśl, jaki w tym sens (wszystkie są pisane jedna po drugiej w tej prezentacji):

Z Tą Administracją nie da się wgl. Dogadać Pisze do niego Czemu jest Off Nic nie odpisuje tutaj też nie da żadnego infa co się dzieje...

Tak Po Prostu Nie Można Wejść I Napisać Nam co się dzieje Czy wgl mamy czekać Czy O której będzie działał. Nie rozumiem tego

co ty wgl gadasz . Jakie nudy, na Serwerze wiecej Nowości I Edytowanego jest niż te całe wszystkie hamachi. Ciągle eventy i jakieś Nowości, ty masz lagi bo masz Komputer Kupiony za 100zl i Neta 1mb/s Kup se lepszy nie będziesz miał, ja mam Maluteńkie lagi. Ale to nieraz

Serwer Polecam Ten Serwer jest Lepszy niż te inne Serwery hamachi

A co Do Administracji Nie Zmienisz będą tacy to będą

Dla wszystkich tych dzieci Co Hejtowali Polecą Warny, Dzieci Nie możecie Docenić Czyjeś pracy z tych 90% hejterków by nie umieli Stworzyć takiego Serwera a gadają Serwer nudny Syf. ITP>.. Załosne Dzieci 15letnie

Edytowany System Ulepszen+ bony

ZMiana Dropu - I Eq i + Nowości + nowe Szkaty itp. Nowy Drop Zmniejszony + Zmienione npc

To Dla cb Hejcie ? Gotowiec zrob pierw swój Serwer Ocenimy Czy ty nie polecisz na gotowcu pozdrawiam

Powiedz mi, gdzie tu masz logikę? Wczoraj po południo nas krytykujesz, wieczorem chwalisz, że najlepszy z hamachi, a teraz wyskakujesz z postem, że stoją 1 dzień i padają i że nie masz zamiaru grać. Jeszcze jeden tak głupi post i zgłaszam takie zachowanie.

Opublikowano

Nikt cię nie trzyma, to ty stracisz a nie my :) Serwer stał ponad <zgaduję> tydzień?

Nie mówiąc o tym, że robiliśmy go 5 razy :) zaczęło nas to nudzić, do tego Spam Weź zmniejsz atak BM, dodaj nam atak, BM jest za mocny, ze daje sobie navi na inne postacie.

Więc powstaje nowy serwer :)

Callo - jak nie masz zamiaru z nami tego robić to po prostu to powiedz.

AJ EM TU SEXI FOR MAJ BADY.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo ciekawy server. Na pewno zagram, ale widzę że ludzie piszą że często off ;< Szkoda bo można było by zrobić z niego dedyka ^^

Zbieram like ;x

Opublikowano

Serwer OFF od jakichś 2/3 tygodni. Pracuje nad nowym, niedługo ukaże się jego prezentacja.

Tymczasem moderatora proszę o zamknięcie tego, najwyższy czas :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...