Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AfterParty [Hamachi]

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 170
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie Polecam Serwera Ze względu na Administrację , lagi oraz na straszne nudy na serwerze Nie Polecam!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatni mój post w tej prezentacji nara Krzychu jesteś *******

co ty wgl gadasz . Jakie nudy, na Serwerze wiecej Nowości I Edytowanego jest niż te całe wszystkie hamachi. Ciągle eventy i jakieś Nowości, ty masz lagi bo masz Komputer Kupiony za 100zl i Neta 1mb/s Kup se lepszy nie będziesz miał, ja mam Maluteńkie lagi. Ale to nieraz

Serwer Polecam Ten Serwer jest Lepszy niż te inne Serwery hamachi

A co Do Administracji Nie Zmienisz będą tacy to będą

Opublikowano

Ja Was ludzie proszę, mamy teraz ciężej bo sypnęło się coś, staramy się to naprawić, mamy wszystko na głowie teraz, jeszcze dochodzi spam z hamachi, MPC. Proszę o chwilę cierpliwości, a załatwimy to szybciej. Obiecuję, że ze swojej strony [syn3k] będę informował Was o każdej przerwie w tym temacie.

Wszystko spierdzielił ten cały Creativ, z teamu został wypierdzielony po kilku godzinach - brawa dla niego :) Chłopczyna się stara... taa... :D

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Z Tą Administracją nie da się wgl. Dogadać Pisze do niego Czemu jest

Off Nic nie odpisuje tutaj też nie da żadnego infa co się dzieje...

Tak Po Prostu Nie Można Wejść I Napisać Nam co się dzieje Czy wgl mamy czekać Czy O której będzie działał. Nie rozumiem tego

jest 50 sieci pomyśl, każdy osobno mi spamuje, chciałoby ci się odpisać co 5 min do kazdego?

Nie Polecam Serwera Ze względu na Administrację , lagi oraz na straszne nudy na serwerze Nie Polecam!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatni mój post w tej prezentacji nara Krzychu jesteś *******

Jesteś nikim, dopiero mówiłeś, że moge cie usunąć i nie będziesz płakać, myliłeś się sam co do siebie :)

AJ EM TU SEXI FOR MAJ BADY.

Opublikowano

Racja serwer nudny... nic ciekawego nie zostało dodane. Bm oczywiście za mocny.

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

Racja serwer nudny... nic ciekawego nie zostało dodane. Bm oczywiście za mocny.

Poproszę twój nick, o ile w ogóle tu grałeś... BM pisaliśmy że zmieniliśmy o połowe inte w broni i atak z 650-690 na 580-610. Skoro nic ciekawego to nie zawracaj sobie głowy i idź gdzie indziej.

Opublikowano

Ten Server to jeden wielki lag ;x

Metiny i moby w m1 - nie wiem, który geniusz to wymyślił

BM jest najmocniejszą postacią, oczywiście nic z tym nie zrobią - bo sami admini grają BM'ami i im to odpowiada.

Bony robił pewnie po swojemu, mało ulepszeń - wymaxowanie broni/zbroi trwa 10 minut.

W m1 nudno.. Pięcioro BM'ów naparzających się na wolnym.

Jak się nie umie stworzyć fajnego serwera, to po chuj w ogóle zabierać się za coś takiego?

Tutaj ceni się kreatywność i wyobraźnię.. A wam ich brak

1310060417-U250359.jpg

1312486845-U250359.png

Opublikowano

Ten Server to jeden wielki lag ;x

Metiny i moby w m1 - nie wiem, który geniusz to wymyślił

BM jest najmocniejszą postacią, oczywiście nic z tym nie zrobią - bo sami admini grają BM'ami i im to odpowiada.

Bony robił pewnie po swojemu, mało ulepszeń - wymaxowanie broni/zbroi trwa 10 minut.

W m1 nudno.. Pięcioro BM'ów naparzających się na wolnym.

Jak się nie umie stworzyć fajnego serwera, to po chuj w ogóle zabierać się za coś takiego?

Tutaj ceni się kreatywność i wyobraźnię.. A wam ich brak

Na własne życzenie Serwer OFF, nie mam zamiaru go naprawiać. Jakbyście idioci potrafili czytać napisaliśmy 3 razy na grze i raz tu że wszystko jest dopracowane to wszystko by grało. Nie potraficie docenić czyjejś pracy, to zróbcie coś lepszego. Nie ? - dlaczego? bo jesteście beztalenciami. Do zamknięcia.

Opublikowano

Poproszę twój nick, o ile w ogóle tu grałeś... BM pisaliśmy że zmieniliśmy o połowe inte w broni i atak z 650-690 na 580-610. Skoro nic ciekawego to nie zawracaj sobie głowy i idź gdzie indziej.

Mój nick to callo/caleczka/calka nie wim bo serwer off i sprawdzić nie mogę. Ninja archer. Grałem ale stwierdziłem, że po co? full eq i co dalej robić..

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

I zamiast starać się go naprawić, to kłócicie się na mpc, godne pochwały.

Zaproponuję Wam usunięcie tego i postawienie nowego.

Pomogę Wam w dopracowaniu, bo i tak nie mam lepszego zajęcia.

1310060417-U250359.jpg

1312486845-U250359.png

Opublikowano

To się nagrałeś, nawet nazwy postaci nie zapamiętać, ale po tak długim czasie wróciłeś hejtować? napisałem OFF, dziękuję wam, mam nadzieję że normalnym graczom również się to spodoba ;) nie dość że ścinam sobie laptopa tak że nie mogę na neta wchodzić podczas włączenia maszyny, to jeszcze lecą komentarze że nic nie robimy, żeby było lepiej :) Jesteś zwykłymi szmatami nie mam na to innego określenia. Zaczekam aż postawicie własny serwer, pewnie system ulepszeń zmienicie i będzie najlepszym serwerem bo macie ,, wyobraźnie i kreatywność "

Opublikowano

Szczerze to było tak, że przyszedł sobie pewien Creativ, pomieszał, spier... i poszedł.

Do tego mamy jazdę od was tutaj, nie mam pojęcia co się dzieje z serwerem. Super motywacja do dalszej pracy!

Opublikowano

Na własne życzenie Serwer OFF, nie mam zamiaru go naprawiać. Jakbyście idioci potrafili czytać napisaliśmy 3 razy na grze i raz tu że wszystko jest dopracowane to wszystko by grało. Nie potraficie docenić czyjejś pracy, to zróbcie coś lepszego. Nie ? - dlaczego? bo jesteście beztalenciami. Do zamknięcia.

Haha, pokazujesz tu tylko swój słaby charakter. Dajesz się sprowokować kilkoma wypowiedziami jak dziecko. Jakby tak było, jak oni piszą, to na serwerze nikogo by nie było. Jeśli tak nie jest, to po jaką cholerę ty się denerwujesz? Tym trollom tylko chodzi o to byś się zdenerwował, a oni mają tylko z tego zaciesz. Nie karm trolla, bo zje twoje nerwy.

Opublikowano

Szczerze to było tak, że przyszedł sobie pewien Creativ, pomieszał, spier... i poszedł.

Do tego mamy jazdę od was tutaj, nie mam pojęcia co się dzieje z serwerem. Super motywacja do dalszej pracy!

Ten Creativ to obiecywał jakieś dungeony itp. itd. Ładną bekę miałem z niego:D

Co do samego serwera przydałoby się dodać nowe ulepki i jakieś fajne questy oraz ciekawsze zbroje i bronie. Wtedy by było fajnie.

Albo można zrobić jakiś exp np. na start 180 i potem dobić do 250:) I zmienić trochę bonusy bo 6/7 po 2 to mało strasznie.

Jeżeli coś to mogę poszukać eq i pomóc przy dodawaniu ich:)

giphy.gif

Opublikowano

Może troszkę przesadziłam, ale TYLKO troszkę.

Wiem, że chcesz stworzyć paru osobom fajny serwer i klimat do gry.

Ale nie można pchać wszystkiego po kolei, co znajdziesz na mpc w dziale "poradniki", nie tędy droga.

Tak, jak wspomniałam.. Możemy stworzyć coś razem, Co 3 głowy to nie jedna.. A ja mam trochę doświadczenia.

1310060417-U250359.jpg

1312486845-U250359.png

Opublikowano

Może troszkę przesadziłam, ale TYLKO troszkę.

Wiem, że chcesz stworzyć paru osobom fajny serwer i klimat do gry.

Ale nie można pchać wszystkiego po kolei, co znajdziesz na mpc w dziale "poradniki", nie tędy droga.

Tak, jak wspomniałam.. Możemy stworzyć coś razem, Co 3 głowy to nie jedna.. A ja mam trochę doświadczenia.

BloodyPaiN sam bym im pomógł ale nie wiadomo czy chcą tego:)

giphy.gif

Opublikowano

Wszystko było dodawane, aż nie spierd... tego creativ. Wprowadziliśmy dzisiaj nowe ulepki i zbroje.

Chłopak miał bujną wyobraźnie. Był na posadzie/serwerze od 2/3 godzin, a mówił, że jest technikiem, że on sobie doda dungeon, biżuterię z PL... My z Krzyśkiem też mieliśmy bekę z niego.

Skończyło się na tym, że nie potrafił nic innego jak zmienić parę itemów kliencie. Ale dobra..

Opublikowano

Wszystko było dodawane, aż nie spierd... tego creativ. Wprowadziliśmy dzisiaj nowe ulepki i zbroje.

Chłopak miał bujną wyobraźnie. Był na posadzie/serwerze od 2/3 godzin, a mówił, że jest technikiem, że on sobie doda dungeon, biżuterię z PL... My z Krzyśkiem też mieliśmy bekę z niego.

Skończyło się na tym, że nie potrafił nic innego jak zmienić parę itemów kliencie. Ale dobra..

Tak jak myślałemxDDD

Mówię, mogę wam też pomóc ale nie tak jak creativ. Chciałbym stworzyć jakiś fajny serwer ale mało osób posiada dobrą maszynę. Kiedyś miałem swój serwer, ale mój komp to 2gb 2x2,5 ghz i 2 mb internet to dużo z tego nie było:(

giphy.gif

Opublikowano

Skończcie już z tym Creative. Miał być kotem w tych sprawach, a nie był, więc nie ma już co płakać nad rozlanym mlekiem. Macie już 2 chętnych do pomocy, więc zacznijcie działać. Może uda wam zrobić się coś lepszego, przy okazji balansując postacie, dodając jakieś nowe eq i nic więcej, żeby nie było bugów

Opublikowano

Dobra. Robimy tak.

Serwer powstanie od początku, multum dopracowany. Stwarzamy nowy team.

Zobaczymy co z tego wyniknie.

Zalecałbym zamknięcie tego tematu bo będzie spam i najwyżej nową prezkę się zrobi:)

giphy.gif

Opublikowano

Serwer będzie dopracowany, postaramy się o to.

Callo / BloodyPaiN prosimy o odczytanie PW.

Moderatora proszę póki co o zamknięcie prezentacji. Niebawem pojawi się nowa :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...