Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AfterParty [Hamachi]

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za takie godziny to ja podziękuje, co hoster o 20 spać musi iść? Ile ma lat 10? :) Może i serwer by był fajny jak by nie te off, on ... i jeszcze sieci grałem pare min ale potem off ///

tumblr_lvgzgf6IoX1qhsfoio1_500.gif

• Odpowiedzi 170
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer spoko lecz lekkie lagi były. Co do godziny no to tak masakra:(

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

@Verc0 bodaj od 12-13 do 20 co do serwa to taki dosyć fajny , edytowany, wieć prosze nie płakać ze Derin ... :P
Dobra wracamy na 14.oo na maturkę z angielszczyzny :*życzcie powodzenia :]
Co do "lagów" są ale znikome , delay jest jak na dedyku ale są chwilowe naprawde chwilowe zwieszki maszyny jak duzo osób na raz bije metki , nie oszukujmy się nie jest to VPS ani DEDYK tylko hamachi 2gb ram i 10mb(co do tego to dobrze jednak 1gb ram wiecej by sie przydało na te 30 osób grających)

Opublikowano

co znaczy prawdopodobnie, kiedy będzie online, i jakie godziny preferuje host?

wiwpverco.png

*Honor Twoją Amunicją*

Wspólnie i W Porozumieniu

WiWP

Opublikowano

Za takie godziny to ja podziękuje, co hoster o 20 spać musi iść? Ile ma lat 10? :) Może i serwer by był fajny jak by nie te off, on ... i jeszcze sieci grałem pare min ale potem off ///

Nie kazdy poswieca caly dzien zeby siedzien na kompie, to ze idę z kompa o 20 nie znaczy wcale o wieku, mam 15 lat <jak widać z loginu> i nie widziałem skargd na mnie. Nie hejtuj, zrob cos pogadamy.

(tu Brat Krzycha, mial wypadek wypiszą go w sobote, poprosił mnie o wlaczenie maszyny i napisanie o tym na mpc ) :)

SERWER ON

GM NA hamachi ( GA KRZYCHU ) AFK

Sieci dorobione do 30

male pytanko bony wchodza max ? jak nie to niegram ;)

2k hp max

Abs 2/5 na 10 % 3/5 na 15 %

15 do pż

12-15 staty.

15 luda.

AJ EM TU SEXI FOR MAJ BADY.

Opublikowano

Nie polecam serwera ze względu na GM Syne3k, cały czas OFF, za dużo metków w M1 *Lagi*

Syn3k jest czasem AFK, ale sądzisz, że ma siedzieć cały dzień i robić wam konkursy po 500 SM ( truta itd. ) w 30 sec?

Metiny zostały zmniejszone z 15 do 8. Jakbyś czytał co piszemy to byś takich głupot nie pisał :)

Opublikowano

Serwer siadł ...

Dobra on chwila wpadka:D

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

Ci co twierdzą, że ja (Syn3k) jestem AFK:

W grze jestem często, nawet bardzo, choć mam też swoje, ważniejsze sprawy. A to, że czasem nie jestem online na serwerze, znaczy że jestem OFF? Zapierdzielam równo niekiedy nie nadążając za wszystkim. Więc proszę skończyć krytykować czy ktoś jest ON/OFF. Wszystko macie w grze, admin nie jest potrzebny 24/7.

Handlarze dodani.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Tymczasowo serwer jest OFF, naprawiamy pliki może nam to trochę zająć.
Dziś Serwer OFF 19:50
Jutro ON 14-14:30
Jutro OFF 21-21:30
Sobota ON - 9-10
Sobota OFF - 21-23

Co chwile wyskakuje inny błąd. Najpierw Connect: Connection refused, potem wszystko pieknie dzialalo ale nie dalo sie wejsc do gry, i znowu Connect: connection refused, Krzychu jest w szpitalu jeśli ktoś wie o co chodzi prosze o kontakt na hamachi

SERWER NA DZIŚ OFF, JUTRO BEDZIEMY MUSIELI DOKONCZYC PRACE :c, ZA WSZYSTKIE UTRUDNIENIA PRZEPRASZAMY, WYNAGRODZIMY TO WAM W POSTACI NAGRÓD, KONKURSÓW.

Opublikowano

Serwer nawet ciekawy, dobrze się dropi, resp bossów/metinów jest wystarczająco szybki, ale co by nie było, nikt z was nie potrafi dobrze zrobić konkursu. Wczoraj się jeden z adminów doczepiał jak ktoś np. napisał z małej literki tam słowo. Dziś nie było żadnych nagle zasad. Konkurs PvP w 6 osób, 1v1 i 3 osoby były ogólnie zwycięskie (trwało to z minutę). Radzę ogarnąć to co robicie, bo z tego co widać rozdajecie swoim kolegom te przedmioty z konkursów.

Opublikowano

Prezentuje się fajnie! Jutro wbiję!:)

Poszukuję Polaków do wspólnej gry w Dragon Pals na serwerze s106 Europe. Chętnie udzielę pomocy w grze i udzielę kilka porad.

Opublikowano

Zajebisty serwer lecz godziny otwarcia są dosyć krótkie. chyba że będzie wkońcu od 14..

wiwpverco.png

*Honor Twoją Amunicją*

Wspólnie i W Porozumieniu

WiWP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...