Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AfterParty [Hamachi]

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 170
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem ci że jesteś Załosny, Chce Zagrać a ty mnie wyzywasz od hejta... Nagrać ci ten zasr.. Filmik żeby ci udowodnić ?? omg.. Dziecko jeszcze raz Dziecko

Gruzila, ja ci pisalem, Jeśli coś ci nie pasuje to nie hejtuj tylko wyjdź. Dziwne że każdemu działa a ty jesteś jedyny :)

Opublikowano

hahah Dziecko dziecko jeszcze raz dziecko.
To dowaliłeś ,,starcze''
Nie mam ochoty trzymać takich osób jak ty na serwerze, chcemy żeby panowała miła atmosfera :) znajdz inny serwer i skoncz spamic :)

AJ EM TU SEXI FOR MAJ BADY.

Opublikowano

je

Musisz dołączyć do sieci, tak serwer ON.

JESTEM W SIECI !!!! i psze ze Przepraszamy rejestracja w tej chwili jest nie mozliwa. Prosze spróbowac pozniej . !!!!! o co kaman ????

Opublikowano

Jak narazie nie polecam serwer.

Radze nie wchodzic na mape gnoli (100lv) bo juz nie wyjdziecie i o postacio raz eq z niej mozecie zapomniec brak pierscionka teleportacji co prawda stoi tam teleporter ale nie dziala.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Serwer zapowiada się dobrze ale administracja nie odpisuje na hamachi troche mało ramu ale jak nie ma lagów to jest ok :)

67272060275559213939.jpg

Opublikowano

Karze Ci ktoś tu grać? My akurat też takich graczy nie potrzebujemy.

Co złego w tym, że sobie do lepiej zareklamuję? Wejdzie więcej użytkowników = więcej graczy, gimbaza jeszcze do tego nie doszła? Na razie stoi w dziale "Obelgi i hejty - to co lubię!".

Dzięki bardzo, serwer jest jednym z lepszych, patrząc przez pryzmat graczy. A jeśli jeszcze masz jakieś uwagi - zrób sobie swój serwer i sprawdź, jak to jest :)

Branoc.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

AfterParty [Hamachi] <---------- hahahaahahahahahahahhahaha cytuję "HOT NAJLEPSZY SERWER METIN2 ! " HAAHAHAHAHAHAHAH ALE BEKAAAAA... SERWER NIE MA ŁADU ANI SKAŁADU.... AHAHAHAHAHAHAH

Rozpoczęty przez PhoEnix9332, 08 maj 2013 17:10

HOT NAJLEPSZY SERWER METIN2 !

HAHAHA za takie coś ostrzeżenie ??? OMG...

Opublikowano

kubson nie ogarniasz podstaw.
Nie jestem Krzyśkiem tylko jego bratem !!!
Mam swoje życie, chcieliście serwer ON to Był !! Poszedłem na ognisko, nie moja wina, że każdy z osobna pisze do mnie po info...
Zdecydujcie sie, albo siedze i ON do 20, albo mnie nie ma i ON do teraz...

A było OFF bo porty się wyłączyły.

AJ EM TU SEXI FOR MAJ BADY.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...