Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AfterParty [Hamachi]

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer nawet ciekawy, dobrze się dropi, resp bossów/metinów jest wystarczająco szybki, ale co by nie było, nikt z was nie potrafi dobrze zrobić konkursu. Wczoraj się jeden z adminów doczepiał jak ktoś np. napisał z małej literki tam słowo. Dziś nie było żadnych nagle zasad. Konkurs PvP w 6 osób, 1v1 i 3 osoby były ogólnie zwycięskie (trwało to z minutę). Radzę ogarnąć to co robicie, bo z tego co widać rozdajecie swoim kolegom te przedmioty z konkursów.

Nie znam żadnego z graczy, nie ma tutaj moich kolegów, tak samo Krzychu.

Nikomu nic nie rozdajemy, chłopie... Daj mi dowód - plz.

Nie ja robiłem z tymi słówkami, więc nie wiem jak to wyglądało, ale co do konkursu PVP - 10 minut stałem, czekałem i pisałem, że jest, a przyszło to właśnie 5-6 osób.

Moja wina? Nie chcieli przyjść, to co miałem zrobić? Zrobiłem dla reszty, która tego chciała.

727881401622271220780.jpeg
  • Odpowiedzi 170
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Godziny otwarcia moglibyscie bardziej sprecyzowac :D... Dzis ON od 14??

" Jeżdże po to żeby Życ,Żyje po to żeby jezdzic"

Opublikowano

Jak Krzychu napisał, że będzie koło 14-14:30 to o tej bd ON :)

Później podam dokładne godziny otwarcia, aby wszystko było jasne :)

Ok. Zobaczymy czy bedzie Punktualny Serwer :) 14:00.14.30 jak nie bedzie nie gram. bo nie mam zamiaru Czekać do 19/20 albo tydzień

Opublikowano

Niestety, nie mam na to wpływu :D
Dlatego cierpliwości, myślę, że dzisiaj będzie punktualnie.

A w sobotę od 9 do 22 ! :)

@Mały edit.

Jeśli HA Krzychu będzie koło 14, 14:30, to niestety muszę Was poinformować, że godzina otwarcia może przenieść się o kilkanaście minutek, ponieważ musimy dokończyć robotę z wczoraj. Za wszystko najmocniej przepraszam i wynagrodzimy Wam to.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

wy tylko wynagradzać chcecie. z serwerem który miałeś wcześniej było to samo i padł.

]

@edit. Host online ale nie raczy odpisac.

wiwpverco.png

*Honor Twoją Amunicją*

Wspólnie i W Porozumieniu

WiWP

Opublikowano

Niestety, nie mam na to wpływu :D

Dlatego cierpliwości, myślę, że dzisiaj będzie punktualnie.

A w sobotę od 9 do 22 ! :)

@Mały edit.

Jeśli HA Krzychu będzie koło 14, 14:30, to niestety muszę Was poinformować, że godzina otwarcia może przenieść się o kilkanaście minutek, ponieważ musimy dokończyć robotę z wczoraj. Za wszystko najmocniej przepraszam i wynagrodzimy Wam to.

ta Kilkanaście to znaczy ? 16/20/22, bo tamty Serwer też tak było pare dni off później Tydzien i padł, ale Poczekam max do 15. Serwer Bardzo Fajny jak na hamachi :)

Opublikowano

Za niedługo ten też padnie. ponieważ co chwile coś jest zmieniane/poprawiane i serwer off a i tak jest online 4h dziennie z tego poprawki to godzina.

wiwpverco.png

*Honor Twoją Amunicją*

WiWP

Opublikowano

wy tylko wynagradzać chcecie. z serwerem który miałeś wcześniej było to samo i padł.

]

@edit. Host online ale nie raczy odpisac.

Ten KRzychu ci nigdy nie odpisze

Za niedługo ten też padnie. ponieważ co chwile coś jest zmieniane/poprawiane i serwer off a i tak jest online 4h dziennie z tego poprawki to godzina.

też racja, ale zobaczymy czy ten Serwer Bedzie Lepszy

Opublikowano

Ulala. ; D Synek.. a miałeś coś innego ze mną tworzyć.

Zrób sieci..

sygnatura3.png

Dobro i zło nie istnieją.

Są tylko wybory i ich konsekwencje .

Opublikowano

ile Bedzie trwać ta Wasza Poprawka

Ile będzie trwała wasza poprawka? -.-

Mówicie a nie. Będziemy czekać pare H

Opublikowano

Huhu. host odpisał "nie było mnie więc nie mogłem odpisać" zapytałem kiedy będzie online i nie odpisał...

wiwpverco.png

*Honor Twoją Amunicją*

WiWP

Opublikowano

Tak nie bylo mnie, bylem w szkole, hamachi wlacza sie przy starcie laptopa, Jeżeli macie zamiar Hejtować, a nie wiedzieć o czymkolwiek To nie zaśmiecajcie nam serwa. Spamujecie po 50 osob na raz, chociaz wszystko wyjasnione na MPC, i zal jeszcze macie?

AJ EM TU SEXI FOR MAJ BADY.

Opublikowano

Strony nie wyczytuje pisze

Nie uzyskano połączenia z serwerem

Upewnij się, czy adres został wpisany poprawnie, lub spróbuj wyszukać witrynę.

Błąd łączenia >. Z serwerem jestem w sieci 26 .. omg..

Krzychu pisze na hamachi ze on..

a tak naprawde off.. strona tez.. załosny typ.. nie rozumie jak ktoś mówi ...........

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...