Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AfterParty [Hamachi]

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 170
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeśli ktoś nie czyta uważnie, dodam, że poprawiony został launcher, wszystko śmiga jak należy :)

Aktualnie będą prowadzone eventy, jako rekompensata: Kody SM, Szkaty, nowe metki :) ZAPRASZAM !

20 min po starcie serwera - 17 graczy online! :)

Oto obiecany GP serwera :3 Mam nadzieje ze sie podoba

http://www.youtube.com/watch?v=FguuyxzEr5A&feature=youtu.be

1zxryfn.png

Opublikowano

Dzięki za sieci, lecz jeszcze jedna sprawa, a dokładniej reje nie działa, więc mógłbym prosić o włączenie?

EDIT: Już jest w porządku

Opublikowano

Prawdopodobnie masz złego klienta.

Ściągnij Derin v2.

Lub druga sprawa - odpal klienta na nowo. Czasem błąd : Log... coś tam przeszkadza :)

SERWER OFF NA 15 MIN :) :)

Do pobrania macie nową łatkę (jest również na stronie):

http://www.speedyshare.com/2crkY/512.rar

Dzięki niej zobaczycie:
Nowe bonusy z itemach, nowe ikony, nowe podpisy do itemów - wszystko co dodaliśmy ostatnimi czasy :)

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Ściągnąłem tego klienta z prezki, więc jeśli to jest v1, mógłbym prosić o podanie linku do v2?

Poza tym przy wypakowywaniu nie chciało mi wypakować drein.exe (klienta ściągałem 2 razy) i sam musiałem sobie utworzyłem ikonę odpalającą metina, nie wiem czy to jest powodem, ale w każdym razie prosiłbym o jakieś informacje.

Opublikowano

Za spamowanie na hamachi jest kick :)

jebnij się !!!! jak jest problem to spamujemy bo jest zero infa od administracji dopiero po 10 min coś napiszecie że zaraz a pózniej już nic

Opublikowano

jebnij się !!!! jak jest problem to spamujemy bo jest zero infa od

administracji dopiero po 10 min coś napiszecie że zaraz a pózniej już

nic

Podaj swój nick chłopczyku to obiecuję ci, że sobie nie pograsz. W dupie mam że jesteście tak ułomni, że nie możecie na MPC wejść po info tylko zawracacie komuś dupę.

AJ EM TU SEXI FOR MAJ BADY.

Opublikowano

Nie polecam straszne lagi może troche wina laptopa ale skoro na innych serwerach HAMACHI albo na dedykach nie mam lagów to chyba coś wina serwera.... Ripera ubic sie nie da bo jest ich tak dużo że laguje .

Jeden Administrator mówi że bedzie bizu drugi że nie... Nie umią się chyba dogadac.

Nie polecam

@Edit Nie wiem czemu tyle sieci zajetych jest 50. 50x4 bo 1 miejce dla HA =200 a osób w M1 jest 10/15 i wielkie lagi

Nie mozecie oczyscic sieci?Może nie umiecie?

Tak to hejt i nie jestem gimbusem :)

Opublikowano

Założonych jest 206 kont.

Osób na serwerze jest zawsze 25-30+.

Co do biżu - raczej nie będzie. Mamy nowego GM, który nie był wtajemniczony do końca w plan serwera.

Lagi były, są i będą - czasem tego nie unikniesz.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Nie polecam straszne lagi może troche wina laptopa

ale skoro na innych serwerach HAMACHI albo na dedykach nie mam lagów to

chyba coś wina serwera.... Ripera ubic sie nie da bo jest ich tak dużo

że laguje .

Jeden Administrator mówi że bedzie bizu drugi że nie... Nie umią się chyba dogadac.

Nie polecam

słuchaj Jest różnica między [HA] - Head Admin a [CM] - client master. Jak mówię, że nie będzie to możecie być pewni, że nic się nie zmieni. Lagi ?? moze przy 30 osobach na raz nie przypominam sobie zeby sie 3 osoby na raz skarzyly. ..

Nuda na serwie ;)

o co ci chodzi? było dużo eventów, 1/3 serwa brała w nim udział, wgrywamy nowości codziennie a mówisz, że jest nudno?

AJ EM TU SEXI FOR MAJ BADY.

Opublikowano

Z Tą Administracją nie da się wgl. Dogadać Pisze do niego Czemu jest Off Nic nie odpisuje tutaj też nie da żadnego infa co się dzieje...

Tak Po Prostu Nie Można Wejść I Napisać Nam co się dzieje Czy wgl mamy czekać Czy O której będzie działał. Nie rozumiem tego

Opublikowano

No dobra, ale może niektórzy nie byli w grze i nie wiedzieli o tym. Wystarczyłoby tylko napisać "PRZERWA TECHNICZNA! WRACAMY ZA OKOŁO GODZINĘ". To by wystarczyło, chyba żaden problem, przynajmniej dla mnie.

Opublikowano

No dobra, ale może niektórzy nie byli w grze i nie wiedzieli o tym. Wystarczyłoby tylko napisać "PRZERWA TECHNICZNA! WRACAMY ZA OKOŁO GODZINĘ". To by wystarczyło, chyba żaden problem, przynajmniej dla mnie.

Dobrze gada polać mu, To by wystarczyło* mamy Kłopoty naprawiamy i za niedługo Będzie Serwer on*

a nie milczeć jak grób

Opublikowano

Nie Polecam Serwera Ze względu na Administrację , lagi oraz na straszne nudy na serwerze Nie Polecam!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatni mój post w tej prezentacji nara Krzychu jesteś *******

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...