Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Alien2.pl

Alien2PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pliki tuor"a , więc wiadomo co się stanie ;) Serwer padnie po pierwszym dniu, jak w ogóle wystartuje , niestety taka jest prawa i mam nadzieje, że większość się ze mną zgodzi, nie ma co marnować czasu na takie serwery. Pozdrawiam.

xD 

• Odpowiedzi 422
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pliki tuor"a , więc wiadomo co się stanie ;) Serwer padnie po pierwszym dniu, jak w ogóle wystartuje , niestety taka jest prawa i mam nadzieje, że większość się ze mną zgodzi, nie ma co marnować czasu na takie serwery. Pozdrawiam.

Hehe :) nie ma to jak podejście Gimbusa do sprawy :D nic nie wie o serwie a najwięcej ma do powiedzenia. :) Powiem to tak ja mam nadzieje ze serwer wystartuje. Powodzenia:D

Btw... juz widac dlaczego tak napisałeś. Czysta zazdrosc próbujesz hejtować serwer bo startuje jakiś wasz na V. Pokazujesz poziom swojej inteligencji. Pozdro

Opublikowano

Pliki nie są z Tuor'a i jeżeli My jako administratorzy wiemy to na 100% to skąd Wy możecie mieć inne informacje. Proszę więcej nie spamować z takimi tekstami, przestało to być już zabawne a papugi która będzie powtarzała zasłyszany tekst od innej osoby nie potrzeba.

Zapraszamy wszystkich na nasz TS ts3.alien2.pl oraz na stronę www.alien2.pl

sygna1.png
Opublikowano

Nawiązaliście z sirmamutpolem jakąś konkretniejszą współprace czy po prostu wrzucił trailera i gameplay wasze go serwera i tyle ?

Opublikowano

"Możliwość ulepszania KD+5 --> Kd+6 --> KD+7"

Dlaczego tak chcecie przedobrzyć? Pamiętajcie, nie zawsze IM WIĘCEJ TYM LEPIEJ.

Kiedy dostępne forum?

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

"Możliwość ulepszania KD+5 --> Kd+6 --> KD+7"

Dlaczego tak chcecie przedobrzyć? Pamiętajcie, nie zawsze IM WIĘCEJ TYM LEPIEJ.

Kiedy dostępne forum?

FORUM JEST DOSTĘPNE, strona główna i zakładka Forum

sygna1.png
Opublikowano

Właśnie bardzo dobrze że jest jak jest z 6-7 Ciesz sie ze nie ma klasowego bo to była by porażka. Prezentacja jest po prostu GENIALNA administracja jest miła i chyba nie muszę wspominać że są to dorośli odpowiedzialni ludzie którzy wiedzą co robią i czego chcą. Sam Czas jaki pozostał jeszcze do startu świadczy o tym że chcą aby na początek nie było żadnej lipy, dopinają chłopaki (i dziewczyny) wszystko na ostatni guzik. Zagram na serwerze z wielka przyjemnością bo jestem pewien że serwer będzie dłuuuugo stał i bedzie dużo nowości i niespodzianek. Wyglad strony jest oszałamiający!!!

Opublikowano

Tylko looklem maszyne i net 1gb to jakas bk chyba -.- myslisz ze twoj serwer wystartuje

1gbps to nie jest 100 mbps, maszyna z hosteam ;-). DDoS, będzie najmniejszym problemem zaręczam

sygna1.png
Opublikowano

NIe sądzę żeby łatwo było wbić KD na +7 więc spokojnie, to urozmaici grę i spowoduje że nie znudzi sie ona w 2 dni :)

Opublikowano

Jeżeli dopracujecie bugi jak kolega UP wspomniał to będzie bardzo przyjemnie się grało , moglibyście postarać się dodać coś od siebie zrobić własne zbroje lub coś , ale co ja tam się znam oby server stał jak najdłużej , z pewnością zagram xD .

xhsd.png

Opublikowano

Czy screeny broni nie sa przypadkiem z Tuora?

Prezentacja mnie niczym nie urzekla,no ale jak to mowia nie oceniaj ksiazki po okladce.

Powodzenia przy starcie.Widze ze nowe serwery wlasnie maja problem z wystartowaniem

Opublikowano

Serwer się super zapowiadał, a abs są TRZY :/ 10,13,15 <-- jest to bezsens bo trudno się robi wojenne.

Ale serwerek na serio super

Ale zmiencie absa na bronie na 15% <-- ONLY

Mówcie mi ProRiduŚ.

xD

Opublikowano

To nie jest serwer PVP bony nie powinny wchodzic od razu max to przynajmniej nie znudzi Ci się szybko i nikt od razu nie bedzie mial wykoksowanego EQ

Opublikowano

Przypominam iż:

*Rejestracja jest otwarta

*Działa nasze forum (strona główna i w zakładce forum :P)

*TeamSpeak3 jest dostępny (ts3.alien2.pl)

-/2xUP

Bony takie jakie wchodzą są prawidłowe, jakby było za łatwo to też by było źle.. To jest serwer Easy/Medium, nie jakiś 4fun/pvp

Napiszę po raz ostatni, pliki nie są z żadnego Tuor'a a screeny były robione 3 dni temu, proszę więcej nie pisać o jakimś serwerze który zapewne był słabym.

sygna1.png
Opublikowano

od połowy prezki zaczeło mi sie podobać, wkońcu jakieś porządne zbroje, ;) bronie tez spoko,

MIsje fajne :) , hmm wpadne :) chodź czasu duzoo

Opublikowano

Jak na razie widze , że promujecie dobrze serwer . :) Reklama u kamerka yt i nie tylkoo. :)

Podoba mi sie . Zagram na pewnoooo :)

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Miło nam słyszeć pozytywne opinie od użytkowników.

Serwer się super zapowiadał, a abs są TRZY :/ 10,13,15 <-- jest to bezsens bo trudno się robi wojenne.

Ale serwerek na serio super

Ale zmiencie absa na bronie na 15% <-- ONLY

ABS jest 15% nie wiem gdzie Ty widzisz inaczej :)

_____________________________________________________________________________________________________________________________

~~INFO I MAŁE PRZYPOMNIENIA~~

- Rejestracja kont jest On-Line

- Klient i AutoPatcher będą dostępne w Sobote/Niedziele ( w tą czyli 11/12.05.2013 )

- Zapraszamy na nasz TS3 adres: Ts.Alien2.pl

- Odwiedzajcie naszego FanPage https://www.facebook.com/Alien2PL

~~INFORMACJE O SPRZĘCIE~~

- Posiadamy maszyne z serwerowni HosTeam tak ze ataki tym razem nie są straszne nam :) Sami wiecie jak inne serwery stoją na tych maszynach

- Przez miesiąc zostały przeprowadzane Beta Testy które przebiegły bardzo pomyslnie i efekt końcowy był i jest obiecujący :)

Postaraliśmy się jak najlepiej zareklamować serwer i jak na razie idzie nam to bardzo dobrze :) Mamy nadzieje ze efekt będzie widać na starcie:) Pozdrawiam i życzę spokojnej nocy

sygna1.png
Opublikowano

Pierścień tak zostanie ponieważ dropi szybko a można będzie tez go sprzedac.

Zapraszam na teamspeak. :)

Szybko dropi? Jeśli dropi tylko i wyłącznie z bossów, to nie sądzę żeby był on łatwy do zdobycia dla każdego gracza. Chyba że zmienicie resp bosów i będą się one respić co 5sek, wtedy każdy gracz z łatwością zdobędzie ten pierścionek. Bezsens, czyli jak chcę wziąć ślub z własnym buffem, to mam bardziej się skupić na poszukiwaniu bossów niż na misjach i expie? Trochę lipa moim zdaniem, aczkolwiek życzę powodzenia przy starcie.

g0Tef.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...