Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5.2][NOWY SYSTEM GILDII][EXP ZE STONE][AUTORSKIE PLUGINY][HP NAD GŁOWAMI] :: OldCrafters :: Reaktywacja serwera tworzonego z pasją!

AvaterysPL.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 214
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a gdzie są autorskie pluginy? Bo nie wiem czy spolszczenie jednej komendy to jest autorski plugin. :)) Fajnie sie reklamowało serwer na innych? Wszedłeś na jakiś serwer gdzie miałeś admina i stopowałeś o treści "nowe IP oldcrafters.gomc.pl :)) Żałosny serwerek, vipa dostałem dlatego ze cie znam, tak jak większość vipów, admin jest po prostu żałosny

NIE POLECAM

@edit

Jednak polecam, super serwer

Opublikowano

Hmm te wasze cmd /vip, /svip są niby autorskie? a może to po prostu plugin "MyCommand"?

a może mam także dać link do tego pluginu na dev?

Niestety ale widać że nie macie autorskich pluginów skoro nie chcecie nawet tego udowodnić, tak więc widać że jest to tylko chwyt reklamowy aby przyciągnąć graczy ;p

Opublikowano

Serwer super ale ostatni spleef bodajze 10 nie ogarniety troszku :D

100 postów [x]

150 postów [x]

200 postów [-]

250 postów [-]

300 postów [-]

Opublikowano

Nie wiem czemu ale jestem od rejestrowany na serwerze podam ci dane na pw i jak możesz zarejestruj mnie

@EDIT

Fiesta mnie zarejestrował ale odpisz mi na pw

Opublikowano

Poprawcie błąd dostpne

321xbq.jpg

I powiększcie ilość creeperów bo przez noc znalazłem tylko 4 creepery i droplem 2 prochy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...