Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5.2][NOWY SYSTEM GILDII][EXP ZE STONE][AUTORSKIE PLUGINY][HP NAD GŁOWAMI] :: OldCrafters :: Reaktywacja serwera tworzonego z pasją!

AvaterysPL.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 214
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Avaterereeryrarez

Może dlatego, że kiedyś pisałeś o swoich pluginach na serwerze, kiedy na nim byłem i tłumaczyłeś, że np. HP nad głową gracza to tylko Twoja zasługa, a po sprawdzeniu uświadomiłem sobie, że jest to tylko plugin z bukkita, być może wyedytowany przez Ciebie.

@top

Jeżeli pluginy są AUTORSKIE i zrobione tylko przez TWOJĄ ekipę to udowodnij to, bo nadal nie chce mi się wierzyć. Pokaż tylko te, które sam zrobiłeś, a nie te, które edytowałeś (co jest proste do wykonania :) )

Opublikowano

@adam200 Nikt Ci nic nie musi udawadniać. Plugin na gąbki jest nasz autorski i tyle Ci powinno wystarczyć, Jeżeli chcesz to obgadać masz jakiś problem to zapraszam na skype

post-912976-0-49463100-1367601520.png

Opublikowano

Po co rozmawiać na skype, skoro lepiej przedstawić te pluginy dla wszystkich? Mnie się wydaje, że satysfakcją jest pokazanie swoich autorsko zrobionych pluginów. Gąbki jako trampolina? Przecież widziałem ten plugin na devie..

http://dev.bukkit.org/server-mods/wbxmod-sponge-trampolines/
Normalnie w 100% Wasz autorski. Pewnie Wy wgrywaliście ten plugin do deva, nieprawdaż? :)

Czyli nie macie żadnego autorskiego pluginu, tzn. nazwa w temacie jest tylko chwytem do wejścia na serwer, jak mniemam, tak?

Opublikowano

@up Osoba która wygrała spleefa otrzymała nagrode. Sam z nią potem pisałem.

Z początku ja wygrałem ale miałem laga i spadłem a fiesta napisał dogrywka

Opublikowano

@adam200 Nikt Ci nic nie musi udawadniać. Plugin na gąbki jest nasz autorski i tyle Ci powinno wystarczyć, Jeżeli chcesz to obgadać masz jakiś problem to zapraszam na skype

hahaha beka.

Jaka wtopa ;)

Niestety jesteście tylko dzieciarnią która myśli że tytułem "Autorskie Pluginy" ściągnie graczy.

Właściwie to tak bo znajdą się tacy naiwni, lecz ci bardziej zaawansowani co się znają w bambuko nie dadzą się zrobić.

Nie ładnie to tak robić ludzi w chu#a ;)

Opublikowano

Nikogo nie robimy w chu#a.

Pomimo, że plugin na gąbki jest na dev bukkit, to wtedy był jeszcze na wersję 1.4.7.

Napisaliśmy własny, tak samo z info /vip itp. =)

Prawdopodobnie jutro dodamy nowy system ochrony gildii.

Opublikowano

Nie polecam

Wygrałem spleef nie dostałem nagrody

Pisze do admnów oni nic

Napisałem post aby AvaterysPL odpisał na gg on nic

Opublikowano

@UP

Nagrodę uzyskał ten, kto wygrał.

Pewnie nie Ty wygrałeś, a teraz hejtujesz. ;)

Czekam az odpiszesz na gg

Wygrałem(zostałem ostatni) ale miałem laga i spadłem i Fiesta napisał dogrywka

Opublikowano

Albo mi się wydaję albo ty robisz refresze co 1 minutę i te posty się łączą. Twój temat jest Praktycznie CAŁY czas na samej górze działu! ._.

@down sądze że za to powinien być %%% Ponieważ refresze się robi co 24h a ty je robisz co 1 minutę i te posty się łącza -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...