Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5.2][NOWY SYSTEM GILDII][EXP ZE STONE][AUTORSKIE PLUGINY][HP NAD GŁOWAMI] :: OldCrafters :: Reaktywacja serwera tworzonego z pasją!

AvaterysPL.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 214
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie zwracajcie uwagi na opinię Pana Katsumto, ma ból dupy, bo zrobił sobie hasło takie samo jak na innych serwerach i płacze, że mu się na konto wkradli. ;)
Zapraszam na serwer! :-)

Opublikowano

@UP
Wielkie dzięki dla Ciebie za kolejną pozytywną opinię.

To naprawdę nas zachęca! ;-)

Zapraszam na serwer, dzisiaj o 19:00 Event

Przypominam, że za 10 minut rozpoczynamy event! :)

Opublikowano

huh, To skąd mamy wiedzieć że są autorskie?. Może poprostu tak mówisz. A wcale nie ma autorskich? :D

Opublikowano

@Kantharis

Ważne, że są. Jakie to już nie Twoja sprawa. Ja się o Twoje wtyczki na serwerze nie pytam. ;)

Z logicznym myśleniem to chyba u ciebie słabo ;(

Skoro piszesz że masz autorskie pluginy, a nie chcesz powiedzieć jakie, co robią ? to jaki ma sens pisanie że macie jakiekolwiek autorskie pluginy?

Widzę że ich nie posiadacie, okłamujecie swoich graczy jak i mnie.

Opublikowano

Dzięki idealnie skonfigurowanym w tym autorskim wtyczkom wprowadzone są nowe, ciekawe dropy,

Posprawdzałem te Twoje autorskie pluginy i żaden z nich nie jest autorsko zrobiony przez Ciebie, więc te Twoje kity są gówno warte. Tekst reklamowy "autorskie pluginy" skłania do wejścia na serwer, jednak te pluginy są jedynie "autorsko skonfigurowane". Serwera nie polecam.
Opublikowano

@UP

Nie mam obowiązku wymieniania moich autorskich pluginów.

Wejdź na serwer i sam sprawdź nowe możliwości. ;-)

To powiedz chociaż jakie to są możliwości :P

Opublikowano

Są to małe dodatki np. skaczące gąbki, plugin zrobiony przez nas, ponieważ nie było go na 1.5.2, komendy /vip, /svip również nasz plugin, kilka pluginów przerobionych w kodzie. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...