Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5.2][NOWY SYSTEM GILDII][EXP ZE STONE][AUTORSKIE PLUGINY][HP NAD GŁOWAMI] :: OldCrafters :: Reaktywacja serwera tworzonego z pasją!

AvaterysPL.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 214
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jest nawet fajny, ale jedno ale... Jaki nowy system gildii? :O To jest po prostu spolszczone Factions... Aha i jeszcze jedno... Gracze, którzy mają eq z /kit vip -.- Najlepiej by było gdyby @ zresetował wszystkim eq.

Opublikowano

Ava, obiecał wgrać plugin Mcmmo wczoraj, a do teraz go nie widać ;c

Przyjemnie sie gra, ale kurde ja tylko dla tego pluginu zaczynałem tu gre ;x

Opublikowano

Jednak zrezygnowałem z wgrania pluginu McMMO.

Dlaczego?
Większość osób nie chce, dodatkowo jest strasznie zbugowany. ;-)
Zapraszam na serwer!

Opublikowano

Ja proponuję dodać nowe dropy z mobów i innych bloków, a nie że all dropi ze stone oraz np. jakiś item którego nie da się zrobić i dać go w kit dla vipów + żeby z tego bloku po rozwaleniu leciały jakieś wartościowe itemki, można by jeszcze dodać nowe craftingi :)

Edit: McMMo nie jest strasznie zbugowany oraz sporo graczy dzięki niemu by było (ja jestem za wgraniem tego pluginu) dodaje on naprawdę sens gry :)

Opublikowano

Wiem, ale u mnie z OtherDrops ciężko. :P

Ale postaram się kogoś zatrudnić do tego. ;-)

Co do nowych craftingów, to chyba cRecipes.

Opublikowano

Jedyny wyczyn na tym serwerze to jest wykopać diaxy na cały set ... A sory bł bug więc nawet to już nie jest wyczynem ...

Mimo iż mam set prot 4 i miecz 5 2.

W mcmmo jest taki skill który bez problemu rozdupcy takie eq, więc gra odrazu stanie się trudniejsza.

Opublikowano

Większość ludzi, widać spytałeś się może 10 osób ... Gdybyś był tyle na serwie co ja, i się pytał ludzi, to 6/8 z nich było na tak ,1/8 nie wiedziała co to jest a reszta na nie.

Opublikowano

kiedy "naprawisz" generatory obsydianu? ;>

to pro serwer. idź szukaj lavy z wiaderkiem wody i wykop + 10 staków obsydianu. pzdr.

Opublikowano

No serwer do dupy.. Byl przycisk z tp w losowe miejsce pytam się admina ( headadmina ) Kiedy będzie a on " za 2 lata będzie " a potem napisał " Jak zapłacisz kase ... " Wszystko na ss'ach! :

41a60u.jpg

ks2xc2.jpg

Do tego jeszcze lagi jak nie wiem co.. Pvp nie mozna robić -.- Niby fajny ale administratorzy to materialiści i napewno mają nie więcej niż 16 lat -.-

100 Postów! - Nie :C

200 Postów! - Nie :C

300 Postów! - Nie :C

400 Postów! - Nie :C

500 Postów! - Nie :C

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...