Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5.2][NOWY SYSTEM GILDII][EXP ZE STONE][AUTORSKIE PLUGINY][HP NAD GŁOWAMI] :: OldCrafters :: Reaktywacja serwera tworzonego z pasją!

AvaterysPL.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 214
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Myślałem że będzie lepiej :( Ale niestety.. teraz połowa serwera ma diax eq protection 2 z powodu dostępu do komendy /kit vip :( Trochę to nie fair ale..serwer fajny :P

Opublikowano

Nie mam jak tego zmienić...

Plugin OpenINV nie działa na 1.5.2, żeby wyciągnąć to EQ, poza tym za dużo osób je ma...

Mówi się trudno. ;-)

Opublikowano

:( No szkoda ale jest też komenda bodajże /invsee {nick} Ktora nie wymaga OpenINV ale nie jest pewien czy to działa ;)

Opublikowano

Fakt, jest taka komenda, ale nie pozwala na sprawdzanie EQ na sobie, a większość je założyła. ;)
Z resztą nawet nie wiem kto to ma, a nie będę przecież każdego sprawdzał...

Wbije trochę nowych graczy, to się wyrówna, nie przesadzajmy. ^_^

Opublikowano

Kolejny serwer Avaterysa, totalna żenada, nie będę się tu wypowiadał żeby nie refać temu &&&&&& tematu.

"Sprzęt nie czyni gracza dobrym, ale pomaga dobremu być jeszcze lepszym" ~ Ja

Opublikowano

Kolejny serwer Avaterysa, totalna żenada, nie będę się tu wypowiadał żeby nie refać temu &&&&&& tematu.

Przynajmniej ten serwer nie padnie po 4h jak twój :D

Ja na nim gram i polecam! ;) Miła atmosfera,Super zabawa ;)

Opublikowano

bardzo przyjemnie się gra! mcmmo nie wgrywajcie bo nie potrzebny na taki serwer :]

nie polecam serwera. administracja wyłączyła generatory obsydianu. bug z /kit vip. połowa serwera lata w diax eq od początku gry a admini nic z tym nie zrobili.

nie polecam.

Opublikowano

Bardzo dobry serwer :)

-.- zdecyduj sie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...