Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5.2][NOWY SYSTEM GILDII][EXP ZE STONE][AUTORSKIE PLUGINY][HP NAD GŁOWAMI] :: OldCrafters :: Reaktywacja serwera tworzonego z pasją!

AvaterysPL.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nikt z adminow nie jest materialistą.

Serwer nie jest robiony dla kasy. ;-)

"Jak dasz kase", to zupełnie inna wiadomość. ;)

Tłumacz się tłumacz..

100 Postów! - Nie :C

200 Postów! - Nie :C

300 Postów! - Nie :C

400 Postów! - Nie :C

500 Postów! - Nie :C

• Odpowiedzi 214
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nikt z adminow nie jest materialistą.

Serwer nie jest robiony dla kasy. ;-)

"Jak dasz kase", to zupełnie inna wiadomość. ;)

"Nikt z adminow nie jest materialistą." nie, nie. ależ skąd. tylko co 5 minut widać na czacie "kupujcie vipy! /vip /svip". zamiast pomóc innemu graczowi ty to o jakimś przelewie gadasz :-0

nie polecam tego serwera . cały czas lagi są..

#down 2 szkoda że minecraft nie zapisuje logów z czatu :D ale bym miał z ciebie beke xD

Opublikowano

Ja o żadnych przelewach nie gadałem, chyba, że Fiesta, nie wiem.

Ja robię serwer dla przyjemności, nie dla kasy. Z resztą kasa idzie tylko na opłacenie serwera, nie na nasze konta. :)

Opublikowano

@poland 2 Razy się dziś spytałem Czy ktoś chce kupić vipa. Aktualizowałem supervipa to napisałem o aktualizacji i tyle. Więc nie wymyślaj...

post-912976-0-49463100-1367601520.png

Opublikowano

Mam pytanie dlaczego ten temat jest zawsze na samej górze? ;)

@up post Napisałeś o 16:14 a po dwóch minutach 16:16 ._. Jak ty to robisz? :P

Opublikowano

Moglibyście dodać coś bo taki zwykły survival trochę nudny :D Może plugin na strzały? (Strzały:Poison,TNT itp.)

@offtopic Wes ogarnij te refresze :P Cały czas twój serwer jest na samej górze działu.

Opublikowano

@UP

Żadne DDoSy. ;)

Zwyczajne problemy z hostingiem. ;-)

Wszystko wróci do normy w najbliższym czasie. ;)

W najbliższym to znaczy kiedy ? ;) Pozdrawiam

PEACE

Opublikowano

Tak jak powiedział SpeedFight były problemy z hostingiem, ale jutro przenosimy się na nową maszynę!
Zero lagów, zero problemów! ;-)

Opublikowano

nie polecam serwera, zacznijmy od tego iż Avaterys Head Admin okłamuje graczy, choćby iż ma 21 lat a jest gimbusem i ma 15 lat, grałem tam 3 dni po czym dziś straciłem całe eq i itemy z enderchesta, mówię jak jest to dał mi bana pt " Elo ".

NIE GRAJCIE TU, PO PARU DNIACH STRACICIE ITEMY A JAK POWIECIE PRAWDĘ TO WAS ZBANUJE bo dzieciak boi się krytyki. Mnie wyzywa od dzieci choć jest ode mnie młodszy ( gadałem z nim na ts) JAK NAJBARDZIEJ NIE, ostrzegam potencjalnych graczy chcących zagrać STRATA CZASU, polecam znaleźć lepszy serwer gdzie przede wszystkim będzie miła administracja.

63664285037120556547.jpg

Opublikowano

Po co ta krytyka, administracja stawia na jakość serwera, jest bardzo miło :) Gra się przyjemnie i wgl. nie ma błędów :D No zapraszam i pozdrawiam ;]

PEACE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...