Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ]REAKTYWACJA-MachinesCraft [DEDYK][MODY][60SLOTÓW][IndustrialCraft2,BC3,ThaumCraft3]Nowe rudy, maszyny, zwierzęta i setki nowych itemów...]

patryk122223

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 272
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciekawe co się tam u nich dzieje co prawda to jest serwer na modach więc wszystko mogło się zepsuć..

Dacie radę odpalić dziś do 17 ? Czy może nie mamy na co liczyć ?

Opublikowano

No jak zwykle nie mogło obejść się bez problemów.

Mamy dość spory problem. Na 80% jest to wina usługodawcy (Je**** SORED -_-)

Coś blokuje wszystkie porty przez co nijak nie idzie odpalić serwera..

Skontaktowałem się już w tej sprawie z nimi ale z doświadczenia wiem że na odpowiedź trzeba trochę poczekac.

A wiec start niestety troszkę się opóźni....

Nie spodziewaliśmy się ąz takiego zainteresowania powrotem MachinesCraft'a.

Dziękujemy wam drodzy gracze bo to na prawdę mocno motywuje :)

Przykro mi że start się opóźnia.

Przykro mi że nie wystartujemy na czas

Opublikowano

ciekawe czy dzisiaj wystartuje albo o 17 lub 18 z tego co widzę będziemy musieli długo czekać :(

@EDIT:

czyli będzie jutro albo pojutrze szkoda

Opublikowano

Lipa z tym hostem :/

Na następną edycje zróbcie bez zapowiedzi od razu otwarcie jak już będzie się dało wejść na serwer :P

Czekam jak głupi juz 2 dzień a serwera nie ma, tak tak wina hosta wy na to wpływu nie macie no ale no ale nie ma żadnego ale i lipa, że serw nie działa :/

Opublikowano

Lipa z tym hostem :/

Na następną edycje zróbcie bez zapowiedzi od razu otwarcie jak już będzie się dało wejść na serwer :P

Czekam jak głupi juz 2 dzień a serwera nie ma, tak tak wina hosta wy na to wpływu nie macie no ale no ale nie ma żadnego ale i lipa, że serw nie działa :/

Dzięki zapowiedzi więcej osób dowie się że serwer niebawem wystartuje :)

Opublikowano

to że wasz serwer nie wypalił za 1 razem a nasz okazał się lepszy to nie powód żeby zapier*alać pliki i mówić że są waszego autorstwa

Opublikowano

to że wasz serwer nie wypalił za 1 razem a nasz okazał się lepszy to nie powód żeby zapier*alać pliki i mówić że są waszego autorstwa

Lepszy?

Zmieniacie nazwę serwera co 2 tygodnie robiąc nową mape. To ma być lepszy serwer?

Mam przypomnieć wam sytuację kiedy 2 dni przenosiliście pliki na inny serwer nie mówiąc nikomu o restarcie mapy, a po paru godzinach okazało się że was wychu*** i zabrali maszynę.

Nasz serwer wypalił wiele razy więc nie opowiadaj bajeczek :), a co do paczki to nie została jeszcze udostępniona więc nie wiem jak możesz sądzić że nie jest nasza.

No tak... Zapomniałem. Zastrzegliście sobie prawo do tej listy modów? o.O

Pozdro.

Właśnie z pomocą znajomego programisty (Legendarnego Brzysia), znaleźliśmy prawdopodobną przyczynę problemu.

Tak jak przypuszczałem - wina nie leżała po naszej stronie.

Teraz powinno być już z górki.

Więcej info na ten temat wkrótce.

W razie pytań zapraszam do kontaktu.

Opublikowano

Co się urasz? Rozumiem, gdyby paczka była identyczna jak wasza. A skąd wiesz, że nie ma innych modów? To co jest napisane są oficjalnie, a zapewniam Cię, że jest wiele więcej uprzyjemniających rozgrywkę modyfikacji.

A tak btw zapomniałeś swój RedTubeCraft? Identyczne pliki jak Bartka? Nawet wam się nie chciało kolorów zmienić na czacie zmienić. Wziąłeś pliki od Bartka a teraz wyjeżdżasz z czymś takim? Weź wyjdź z tąd.

I na koniec, proszę o dowód, że to są twoje mody, i czy paczka jest zarejestrowana w środowisku patentowym na budowę. Nie masz gdzie się wcinać? Wcinaj się do swojego śmiesznego serwerka, który niedługo i tak padnie!

image1.png?uid=2682742&m=0

Opublikowano

Lepszy?

Zmieniacie nazwę serwera co 2 tygodnie robiąc nową mape. To ma być lepszy serwer?

Mam przypomnieć wam sytuację kiedy 2 dni przenosiliście pliki na inny serwer nie mówiąc nikomu o restarcie mapy, a po paru godzinach okazało się że was wychu*** i zabrali maszynę.

Nasz serwer wypalił wiele razy więc nie opowiadaj bajeczek :), a co do paczki to nie została jeszcze udostępniona więc nie wiem jak możesz sądzić że nie jest nasza.

No tak... Zapomniałem. Zastrzegliście sobie prawo do tej listy modów? o.O

Pozdro.

Właśnie z pomocą znajomego programisty (Legendarnego Brzysia), znaleźliśmy prawdopodobną przyczynę problemu.

Tak jak przypuszczałem - wina nie leżała po naszej stronie.

Teraz powinno być już z górki.

Więcej info na ten temat wkrótce.

W razie pytań zapraszam do kontaktu.

Czyli ma się rozumieć że server wystartuję, może jeszcze dzisiaj ? ;D

Opublikowano

Twoje oskarżenia są bezpodstawne gdyż tak jak wspomnieli koledzy wyżej raczej prawa do listy nie masz a poza tym paczka nie została jeszcze opublikowany więc jeszcze bardziej się ośmieszasz..

a co do Sephareth naprawdę MrHSGS miałeś serwer o nazwie "RedTubeCraft"? pozdrawiam...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...