Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ]REAKTYWACJA-MachinesCraft [DEDYK][MODY][60SLOTÓW][IndustrialCraft2,BC3,ThaumCraft3]Nowe rudy, maszyny, zwierzęta i setki nowych itemów...]

patryk122223

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy start dzis 15 maja !

Czy jest możliwość kupna vip'a ? przed startem z rabatem 50% ^^ ?

Wróciłem.
664501451058467508490.png

• Odpowiedzi 272
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grałem kiedyś na tym serwerze. Był to najlepszy serwer na jakim grałem :D. Spoko się grało, administracja ogarnia i nie olewa innych graczy :). Mam nadzieje, że będzie tak samo lub lepiej jak na tamtym serwerze bo było zajebiście. Zapraszam każdego bo warto wbić i zobaczyć :D Pamiętam jak na dachu najebałem sobie panele słoneczne i ładowały mi mój super mieczyk :D

Opublikowano

coś mi się wydaje że serwer będzie jutro

Może skończycie już te spekulacje na ten temat ?

Będzie to będzie...

Ale maszyna miała być do dzisiaj, więc albo hosting się odezwie albo będziemy czekali na kolejny hositng. :)

Już do nich napisałem że albo sprawa zostaje rozwiązana do dzisiaj albo żądam zwrotu pieniędzy.

Szanowny właściciel po 30 telefonie wyłączył komórkę...

Opublikowano

To oznacza ze dzisiaj startu nie będzie ?
A szkoda mam nadzieje ze w piątek będzie bo w weekend pograć moża :)

Wróciłem.
664501451058467508490.png

Opublikowano

Właśnie dostałem odpowiedź od Serv4Web.

Nadal nie mają serwerów. Nie mam zamiaru dłużej czekać więc na dniach zwrócą mi pieniądze na konto.

Ten temat zostanie zamknięty.

Gdy opłacę nowy serwer (Tym razem już na profesjonalnym hostingu - OVH), a data startu będzie już pewna to pojawi się nowa zapowiedź.

Myślę ze to kwestia paru dni. Jeżeli jutro będę miał pieniądze na koncie to natychmiast robię przelew.

Po raz kolejny, w imieniu całej ekipy MachinesCraft przepraszam za problemy.

Opublikowano

Na prośbę autora z raportu, kosz.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...