Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] DarkPVP - prywatny serwer DarkOrbit.

Gość tolvat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xxx

Po co tu sie reklamujesz ? znowu ? kurwa ludzie te forum jest lepsze nikt nie wejdzie na to -.- na przyszłość na tym forum nie ma innych reklam z innymi forumami sory ale spierdalaj bo dosyć tego spamu o tej stronce mam -.-
  • Odpowiedzi 600
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP

Na przyszłość wyraź swoje emocje jeśli chodzi o tego typu reklamy za pomocą opcji " Zgłoś " Sam raport wystarczy nie musisz nabijać sobie posta. A co do tego reklamowicza został zbanowany ;)

Tolvat jak idzie rozwiązywanie problemu z logowaniem na mapę ?

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Mam pytanie może pokaż dowód że cokolwiek robisz ??

Miszczu wiem że to twój przeciwnik ale nic by sie nie stało gdybyś sie go o coś spytał może by ci pomógł .

Jeśli nie umiesz naprawic to chyba ten temat jest zbędny nie >

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Mam pytanie może pokaż dowód że cokolwiek robisz ??

Miszczu wiem że to twój przeciwnik ale nic by sie nie stało gdybyś sie go o coś spytał może by ci pomógł .

Jeśli nie umiesz naprawic to chyba ten temat jest zbędny nie >

1. Mam pracować nad czymś, nie wiedząc czy to co zrobiłem nie ma błędów, tak?

2. Miszczu pisze w C, a ja w Javie - nie wiem czy on ją zna, a ja C nie znam w każdym razie.

3. To niech zamkną, i tak nie reklamowałbym już serwera tutaj, wiedząc że będą na nim grali tacy idioci (te osoby które nimi nie są oczywiście by dostały IP itd.)

Opublikowano

1. Mam pracować nad czymś, nie wiedząc czy to co zrobiłem nie ma błędów, tak?

2. Miszczu pisze w C, a ja w Javie - nie wiem czy on ją zna, a ja C nie znam w każdym razie.

3. To niech zamkną, i tak nie reklamowałbym już serwera tutaj, wiedząc że będą na nim grali tacy idioci (te osoby które nimi nie są oczywiście by dostały IP itd.)

Dziękuję za ocenę. ;) Ja przynajmniej rozwijam te pliki, które nam dałeś. Nie czekam, żeby podać mi wszystko w przeciwieństwie do pozostałych.

Opublikowano

Jestem chory (nie wiem do końca "na co"), więc większość czasu mam zamiar leżeć w łożku.

Nie pytajcie się na PW "kiedy start", "kiedy włączysz", "mogę być testerem" - bo to wam NIC nie da.

Zamiast spamować lepiej uzbroilibyście się w cierpliwość... DarkOrbit nie jest dla was wszystkim (tak przynajmniej myślę), są setki innych LEPSZYCH gier.

@EDIT:

o.O

Opublikowano

Jestem chory (nie wiem do końca "na co"), więc większość czasu mam zamiar leżeć w łożku.

Nie pytajcie się na PW "kiedy start", "kiedy włączysz", "mogę być testerem" - bo to wam NIC nie da.

Zamiast spamować lepiej uzbroilibyście się w cierpliwość... DarkOrbit nie jest dla was wszystkim (tak przynajmniej myślę), są setki innych LEPSZYCH gier.

@EDIT:

o.O

Na mapę można się już zalogować, czy jeszcze tego nie naprawiłeś?

23562935567511174409.jpg

Opublikowano

Na mapę można się już zalogować, czy jeszcze tego nie naprawiłeś?

Narazie on nic nie robi zrozum go on jest chory dajmy mu wyzdrowieć bo jeszcze coś zrobi źle i wszystko od nowa napisał żeby się uzbroić w cierpliwość :)

Opublikowano

@UP Była, ale teraz jest strona pod serwer minecrafta.

@topic Tolvat robisz serwer minecraft ? Mogłeś napisać, że na razie nie robisz serwera darkorbit.

To jest IP serwera DO, który miał powstać

178.33.64.154

@DOWN Masz racje.

Opublikowano

@UP Nie był. Jest błąd z połączeniem z mapą.

Strona już była ale nie można było się rejestrować

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

To mam rozumieć że serwera DarkPVP nie będzie ?

Będzie jak naprawią logowanie na mape itd !!!

boże co drugi post to pytanie kiedy bedzie itd.. ...

Opublikowano

To mam rozumieć że serwera DarkPVP nie będzie ?

To już wiedzą tylko jego administratorzy, aczkolwiek Tolvat zapewnia że będzie. Nie zostaje nic innego tylko czekać

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Może... będę jak Blizzard i napiszę: "Jak będzie to będzie", i dodam swoją część: "ew. nie będzie". Czyli:

"Jak będzie to będzie, ew. nie będzie".

Opublikowano

To w końcu bedzie cxzy ni ebedzie LF4 ?

jak bedzie to nie gram... Bo to głównie lf4 zepsulo gre i apis i zeus

To nie graj ale tu nie expisz i nie zdobywasz lf4 tylko ustawiasz konfy i wio

Opublikowano

Może... będę jak Blizzard i napiszę: "Jak będzie to będzie", i dodam swoją część: "ew. nie będzie". Czyli:

"Jak będzie to będzie, ew. nie będzie".

Przeczytaj to u góry jprdl...

będzie serwer kiedykolwiek otwarty dla wszystkich?

FCB/BvB/Chelsea.

Messi<3

fbmessis.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...