Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

*Velestia*OnlyChina*90CAP*vSROfiles*Job-Based*Otwarcie 4 MAJA !

rozrabiacz99

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Musiałem zmienić konto, bo mi dawali warny za nic albo było jedno przegięcie z mojej strony, ale to nieważne. No ale cóż, taka dzisiejsza Administracja. Przecież Gildia może mieć jakąś inną nazwę, najlepiej by było gdyby nazwa Gildi pasowała każdemu. ;)

@Eleanor

Tak oczywiście, teraz dowalę se Maj. ^^ Nie no, będę mieć taki sam nick.

13315.png

Higarushi no naku koro ni

Opublikowano

NIE ! 0 Turków, przybliże wam skład ekipy

RoyalBlade - Administrator [English, German, Hindi, Punjabi] ( chyba jedyny turas ale nawet nie wiem czy to turas)

Celestial - Administrator [English, German] --- RUSKI

xProdigy - Game Master / Pk2 Editor [English, German, Polish] POLAK

http://velestia.com/?page=team tu macie kilka słow od kazdego z adminów i pomagających stworzyc serw

Opublikowano

WoW Ludzie ogarnijcie się ! a nie zmieniacie serwer co tydzień ! Cały czas widzę tych samych użytkowników co spamują " oO Zagram tu zapowiada się fajnie.. Będzie Zaje... itp" Co do czego dochodzi fail i szukamy następnego ?

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

WoW Ludzie ogarnijcie się ! a nie zmieniacie serwer co tydzień ! Cały czas widzę tych samych użytkowników co spamują " oO Zagram tu zapowiada się fajnie.. Będzie Zaje... itp" Co do czego dochodzi fail i szukamy następnego ?

A może taka ciekawostka dla Ciebie. Chciałoby Ci się grać na serwerze, który dostał rollbacka. Miałem bardzo dobrego seta a wręcz wspaniałego dla mnie, mimo tego że padałem od Glaviera. Ale i tak bardzo szybko expiłem, i unikatom dawałem radę. Wszystko sami dokonaliśmy, a GM po prostu sobie pomagał i swoim graczom z Gildii. No i powiedz mi, mam siedzieć nadal na tym serwerze i patrzeć jak GM oszukuje? :) Ja nie wiem jak ty, może i ty byś siedział, ale na pewno nie ja. <3

Następnym razem Dawid, proponowałbym Ci żebyś przeglądał tematy i patrzał co się dzieje.

13315.png

Higarushi no naku koro ni

Opublikowano

true story

Opublikowano

w końcu sobie zagram na cap 90 ;)

bez urazy ale ty grasz na kazdym serverze, do 1 fw a nawet krociej, potem juz cie nie ma :)...

tak jak z wiekszoscia uzytkownikow ;)

no dobrze, granie recznie was przerasta ;D

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

A może taka ciekawostka dla Ciebie. Chciałoby Ci się grać na serwerze, który dostał rollbacka. Miałem bardzo dobrego seta a wręcz wspaniałego dla mnie, mimo tego że padałem od Glaviera. Ale i tak bardzo szybko expiłem, i unikatom dawałem radę. Wszystko sami dokonaliśmy, a GM po prostu sobie pomagał i swoim graczom z Gildii. No i powiedz mi, mam siedzieć nadal na tym serwerze i patrzeć jak GM oszukuje? :) Ja nie wiem jak ty, może i ty byś siedział, ale na pewno nie ja. <3

Następnym razem Dawid, proponowałbym Ci żebyś przeglądał tematy i patrzał co się dzieje.

Ja nie pisze o tym serwie ! Pisze ogólnie o MPC cały czas widzę ten sam płacz i zmiany serwerów ! Po co gracie na takich dnach ? Ja gram już z 3tyg na FornaX i nie zapowiada się na to żebym przestał grać :D

Już widziałem chyba z 6 tematów w 2tyg ! O jakiś serwach co macie na nich niby grać ! ten serwer pewnie będzie kolejnym nie wypałem... Więc nasuwa się pytanie po co tracić czas? Macie na prawdę dziwną metodę na grę w Silka...

Życzę powodzenia nie będę spamował :) Znajdźcie sobie ten jeden jedyny !!

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Ja nie pisze o tym serwie ! Pisze ogólnie o MPC cały czas widzę ten sam płacz i zmiany serwerów ! Po co gracie na takich dnach ? Ja gram już z 3tyg na FornaX i nie zapowiada się na to żebym przestał grać :D

Już widziałem chyba z 6 tematów w 2tyg ! O jakiś serwach co macie na nich niby grać ! ten serwer pewnie będzie kolejnym nie wypałem... Więc nasuwa się pytanie po co tracić czas? Macie na prawdę dziwną metodę na grę w Silka...

Co Cię to interesuje, kto, gdzie i ile gra? To chyba nasza własna sprawa i skoro mamy tak duży wybór serwerów, to możemy grać wszędzie. To forum jest po to, a raczej ten dział jest po to, aby wrzucać serwery, które nie zostały tu jeszcze zamieszczone i zazwyczaj autor gra na tym serwerze. Nigdy nie wiesz, czy gm da rade spełnić oczekiwania graczy, a często zdarzają się to amatorzy, więc co mamy na to poradzić? Następnym razem pomyśl, zanim wpierdolisz swoje 5 groli, tyle. Velestie na pewno sprawdzę, bo jest warty uwagi, prawie jak Venture, ale ten serwer jest dla ludzi, którzy mają życie poza silkiem.

Opublikowano

Nie podoba się? to zaginaj pałę i wynocha z tego tematu. Po co dodawać 7 temat do kolekcji...

kroko9115679.jpg

Uczeń
Opublikowano

Bot play 4 eva! <3 pierdole jebać ręcznie jak mi elków nie dropi. I tak was pojade charem na pvp lamusy :D

Opublikowano

nie wypali xD Polak w Teamie =) ( Joke )

może to troche śmiesznie zabrzmi ale o co chodzi z tym?? ktoś mi to może przybliżyć? bo nie kumam?
chodzi o Alchemie? że od 1 do +4 ma się 35% potem od +5 do +8 5% a od +9 do +12 1%? szansy na wbicie?

Basic idea: no astrals, 1-4 =50-100 Elixiers (35%)
5-8 =800-1.2k Elixiers. (5%)
9-12 = xxx Elixiers (1%)

Thats at least my thought to a Balance alchemy.
6-8 should be really Hard to get to. Everything above should be considered extremely Lucky

no panowie... będzie co robić :)

Opublikowano

@up

Chodzi tu o alchemię :D aby wbić +5 - +8 potrzeba 800-1.2k elixirów z czego wychodzi że na tym poziomie jest +5% alchemii x)

kroko9115679.jpg

Opublikowano

Trochę szkoda że nie ma Euro bo dawno Warriorem nie grałem . A chinskimi prawie wogóle , więc nie wiem jaki build będzie się dobrze sprawował.
Btw. Mac ktoś może jakiegoś team speaka? mogli byśmy się ogarnąć wszyscy i wejść , pogadać. Albo chociaż CHAT założyć to byśmy nie musieli spamować tak ciągle o jednym i tym samym. =)

Opublikowano

bez urazy ale ty grasz na kazdym serverze, do 1 fw a nawet krociej, potem juz cie nie ma :)...

tak jak z wiekszoscia uzytkownikow ;)

no dobrze, granie recznie was przerasta ;D

nie przesadzaj.. na ardebranie siedziałem 2 miechy, na venture fakt, do 1 fw grałem, już nawet na fw nie byłem bo czasu nie było.

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...