Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] uMetin

uMetin.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 361
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zdecydowanie 6/7 na klasy do wywalenia. 6 skill także jest złym wyborem.
Jak będziecie zostawiać ten 6/7 i wywalać na klasy, to nie zostawcie czasem wartości ataku. Co najwyżej : potwory, przeszywka, kryt, omdlenie, sila, int, zręka, wit. Jeśli są inne bony psują rozgrywkę.

Opublikowano

widac mlode pokolenie które nie gralo na chinolach

kiedys to byla norma ze byle 6/7 klasowe a 6 skil to mi wisi

i tak wiekszosc ogarnietych nie uzywa go w pvp

Opublikowano

Jezu po co sobie głupoty wmawiasz =.= jak to nie jest serwer powiązany z iMetinem! mówi ci to sam GO serwera iMetin nie wiem po co sobie coś wmawiasz :/

PS: Sory ponownie xD

Dobra idź spać bo wiesz tylko co małe dziecko. To że on to powiedział to nic nie znaczy. To tylko złuda dla takich dzieci jak ty. Chłopaku co myślisz że ktoś ci odw dk inter etc na taki sam jak ma imetin? Widać co sądzisz o adm imetin.pl bo to profki.

@T: Kiedy będzie start?:

astiumsign.png

Opublikowano

Tak tak, tak samo jak normą były dmg hacki i 1 hit killery, kick hacki. W jakim świecie Ty żyjesz...

90% graczy nie toleruje na serwerach typu medium/hard 6/7 bonusu, a co tutaj mówić o klasach.

Jesli pamiętasz te chinole tak dobrze to wiesz że były to serwery głównie easy/4fun/pvp, więc nie rozumiem wgl. sensu Twojej wypowiedzi.

Czekam na serwer i mam nadzieję, że jednak pozbędziecie się tego 6/7 i 6 skill'a ;)

Opublikowano

4. Runtime i ?????

z tego co wiem to na iMetin to oni też to naprawili - i chyba tylko oni (tak twierdzili) ;x

No ale nie wnikam mam nadzieję, że serwer będzie the best i pogra na nim sporo osób

@

Taa akurat. Kiedyś... czasy się zmieniaja :)

Kiedyś była tylko max stalka i syriusz czy tam bojowy, a teraz jak masz ?...

Piona !

Opublikowano

Dobra idź spać bo wiesz tylko co małe dziecko. To że on to powiedział to nic nie znaczy. To tylko złuda dla takich dzieci jak ty. Chłopaku co myślisz że ktoś ci odw dk inter etc na taki sam jak ma imetin? Widać co sądzisz o adm imetin.pl bo to profki.

@T: Kiedy będzie start?:

Co sądzę o adm. imetin? Dobra administracja z dobrymi zabezpieczeniami ale powiedz mi destruct jest w teamie i co nic by nie wiedział o s2? i po drugie czemu niby "Tenior" nie założył tematu z zapowiedzią tylko inna osoba? No właśnie to jest inny serwer innej osoby -.- prosiłbym o napisanie tego przez osobę która założyła ten temat żeby napisała coś w tej kwestii dla tej osoby -.- bo to co on wypisuje robi się żałosne.

Opublikowano

Nie usuwajcie 6/7 na klasy gdyz robienie klasowego/wojennegoz 6/7 i DPS to jest wielki + bo ludzie beda wiecej czasu na gre przeznaczac by miec te itemki.

Noi Pvp bedzie ciekawsze...

I do wszystkich co mowia ze ich 6/7 odstrasza Zauwazyliscie ze Imetin,Pandora,Elite,Dragon,Yitian2 czyli najlepsze i najstabilniejsze serwery je maja???

Opublikowano

serwer zajebisty prezka 10/10 ale 6/7 na klasy to nie wiem czy zagram pomyślcie nad tym ;/

Daj Like jak pomogłem

też macie za co dawać ostrzeżenia ...

Opublikowano

Tak tak, tak samo jak normą były dmg hacki i 1 hit killery, kick hacki. W jakim świecie Ty żyjesz...

90% graczy nie toleruje na serwerach typu medium/hard 6/7 bonusu, a co tutaj mówić o klasach.

Jesli pamiętasz te chinole tak dobrze to wiesz że były to serwery głównie easy/4fun/pvp, więc nie rozumiem wgl. sensu Twojej wypowiedzi.

Czekam na serwer i mam nadzieję, że jednak pozbędziecie się tego 6/7 i 6 skill'a ;)

uMetin to prawie easy. Można powiedzieć, że medium w klimacie easy. :)

4. Runtime i ?????

z tego co wiem to na iMetin to oni też to naprawili - i chyba tylko oni (tak twierdzili) ;x

No ale nie wnikam mam nadzieję, że serwer będzie the best i pogra na nim sporo osób

@

Taa akurat. Kiedyś... czasy się zmieniaja :)

Kiedyś była tylko max stalka i syriusz czy tam bojowy, a teraz jak masz ?...

Jest kilka serwerów, które wyeliminowały ten błąd. Jednak- większość z nich to serwery, gdzie nie korzysta się z wielu nowości, typu hard. Na serwerach bardziej rozbudowanych, gdzie wykorzystywane są setki nowych mobów/przedmiotów, błąd się nasila.

1373986324-U917591.png

Zapraszam do prezentacji serwera uMetin2:

KLIK

Opublikowano

aahahah ten serwer już prawie od 2 miesięcy rusza i nie może ruszyć ... a zapowiadało się ciekawie

Opublikowano

aahahah ten serwer już prawie od 2 miesięcy rusza i nie może ruszyć ... a zapowiadało się ciekawie

Tobie to chyba mózg nie możę ruszyć! :/ Co za ludzie...

uMetin, dzięki za odpowiedź. Mam nadzieję, że kontakt będzie również dobry po starcie serwera i będziecie się nim zajmować.

W sumie to 6/7 bon po przemyśleniu mógłby zostać. @xVolturix ma racje... :D

Piona !

Opublikowano

Stronę serwera mamy za sobą, teraz łączymy wszystko w całość, dopasowując klienta i dając ostatnie szlify stronie. :)

Nie rozumiem frustracji. Czy lepiej byłoby, gdyby start był za nami od miesiąca, a do dziś nie zdążylibyśmy poprawić bugów? Nie opłaca się robić nic na szybko, serwer to nie zabawka, spieprzyć go łatwo, a kiedy gracze znajdują się już na serwerze, możliwości bugfixowania są ograniczone.

`Trze­ba mieć dużo cier­pli­wości, by się jej nauczyć.`

1373986324-U917591.png

KLIK

Opublikowano

Stronę serwera mamy za sobą, teraz łączymy wszystko w całość, dopasowując klienta i dając ostatnie szlify stronie. :)

Nie rozumiem frustracji. Czy lepiej byłoby, gdyby start był za nami od miesiąca, a do dziś nie zdążylibyśmy poprawić bugów? Nie opłaca się robić nic na szybko, serwer to nie zabawka, spieprzyć go łatwo, a kiedy gracze znajdują się już na serwerze, możliwości bugfixowania są ograniczone.

`Trze­ba mieć dużo cier­pli­wości, by się jej nauczyć.`

Powiedz tylko jedno , jutro start :D ?

024edf58cac375aa.jpg

Opublikowano

Powiedz tylko jedno , jutro start :D ?

Chętnie, ale nie sądzę. Choć nie wykluczam, że jutro/pojutrze udostępnimy serwer testowy- 'betę'.

1373986324-U917591.png

KLIK

Opublikowano

xSiwolec jaki ty jesteś idiota to mało powiedziane ;)

To tenior pisze nawet po charce idzie go poznać a ty myslisz że to inny serwer hahhah. Wyjdź stąd i graj na s1

Ja pogram na s2 :) To że des jest w teamie to znaczy 1 wielkie g. Tenior rządzi i robi/ mówi mu co chce.

Żeby się dalej nie przep..... To może tak :

Ciekawe kto chciałby odwz imetina-

Dlaczego prawie al jest to samo?

Pliki sprzedane?

Widzisz nic nie pasuje tak więc to imetin s2. tyle. Idź już bo wystarczy się zastanowić i widać.

Zobaczysz na becie, nawet ci pokaże co będzie tak samo jak na imt ( strona serwera)

astiumsign.png

Opublikowano

xSiwolec jaki ty jesteś idiota to mało powiedziane ;)

To tenior pisze nawet po charce idzie go poznać a ty myslisz że to inny serwer hahhah. Wyjdź stąd i graj na s1

Ja pogram na s2 :) To że des jest w teamie to znaczy 1 wielkie g. Tenior rządzi i robi/ mówi mu co chce.

Żeby się dalej nie przep..... To może tak :

Ciekawe kto chciałby odwz imetina-

Dlaczego prawie al jest to samo?

Pliki sprzedane?

Widzisz nic nie pasuje tak więc to imetin s2. tyle. Idź już bo wystarczy się zastanowić i widać.

Zobaczysz na becie, nawet ci pokaże co będzie tak samo jak na imt ( strona serwera)

Twoje zapewne niesamowicie przemyślane i podparte głębokimi dowodami stwierdzenia są niestety... Nic nie warte. Pominę, że piszesz tak, że ciężko cokolwiek zrozumieć, aczkolwiek mimo to każde kolejne zdanie jest coraz zabawniejsze. Wiesz wszystko o serwerze, znasz każdy detal i dzięki temu wyrażasz opinię? Nie... Więc, z czym do ludzi kolego? :)

PS. 'Enyłej', dodam, że jeśli już używasz w swoich zdaniach języka angielskiego- rób to poprawnie, albo w ogóle, bo wcale nie ułatwiasz dekodowania :)

1373986324-U917591.png

KLIK

Opublikowano

Ok, skoro byłby 6/7 to gdzie można by było go zdobyć bo jeśli tylko w is to wiele osób "podziękuje" serwerowi.

Gdzie będzie dostępny 6/7?

rush12_by_rush1213-d71mpr3.png
Gdy pomoge daj LIKE

Opublikowano

Twoje zapewne niesamowicie przemyślane i podparte głębokimi dowodami stwierdzenia są niestety... Nic nie warte. Pominę, że piszesz tak, że ciężko cokolwiek zrozumieć, aczkolwiek mimo to każde kolejne zdanie jest coraz zabawniejsze. Wiesz wszystko o serwerze, znasz każdy detal i dzięki temu wyrażasz opinię? Nie... Więc, z czym do ludzi kolego? :)

PS. 'Enyłej', dodam, że jeśli już używasz w swoich zdaniach języka angielskiego- rób to poprawnie, albo w ogóle, bo wcale nie ułatwiasz dekodowania :)

Powiedz mu pogrubioną czcionką żeby widział że serwer nie jest s2 imetina i koniec w tym temacie nie mam zamiaru pisać tego samego w czyjeś prezentacji -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...