Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] uMetin

uMetin.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Dodaliśmy już mapę metinów, a także nowe przepustki. Postanowiliśmy też zmienić design logowania, aby był bardziej komfortowy dla użytkownika. W związku z tym mamy jeszcze trochę pracy. Mimo to, co się odwlecze, to nie uciecze :)

1373986324-U917591.png

Zapraszam do prezentacji serwera uMetin2:

KLIK

• Odpowiedzi 361
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo podoba mi sie serwer , moj typ , mam nadzieje ze wystartuje szybko , czy do wakacji wystartuje?

Opublikowano

Coś ciężko Wam to idzie. Wiem, lepiej poczekać i mieć później spokojny start, ale też nikt nie będzie czekał nie wiadomo ile. Jak na razie jesteście na (-) bo wszystko przekładacie. Prezka już za długo stoi.

Piona !

Opublikowano

Mamy już forum- odnośnik znajdziecie na stronie uMetin2.pl!

Wkrótce pojawią się informacje o TS3.

1373986324-U917591.png

KLIK

Opublikowano

Mamy już forum- odnośnik znajdziecie na stronie uMetin2.pl!

Wkrótce pojawią się informacje o TS3.

Fajna strona design interesujący :D tylko jedno ma podobne do imetina a mianowicie ułożenie tabelek ale design ma swój i bardzo fajnie wygląda ^_^

Opublikowano

Fajna strona design interesujący :D tylko jedno ma podobne do imetina a mianowicie ułożenie tabelek ale design ma swój i bardzo fajnie wygląda ^_^

Wygodnie, łatwo w obsłudze i bajkowo. Dzięki za opinię :)

Mam do omówienia pewną kwestię. Czy chcecie, aby poziom, a właściwie różnica poziomów założyciela i zapraszającego była wciąż równa 30? Czy wartość ta powinna ulec zmianie? Do dyskusji zapraszam tu bądź na forum serwera.

1373986324-U917591.png

KLIK

Opublikowano

Kiedy on wystartuje bo mial byc start chyba z tydzien temu xD lub w tym tygodniu?;d

''Może nie wystarczę ale będę tuż obok, prócz Ciebie nie ma dla mnie nikogo''

Opublikowano

Kiedy on wystartuje bo mial byc start chyba z tydzien temu xD lub w tym tygodniu?;d

Patrz z kiedy jest prezentacja a pisze do 3 tygodni od zapowiedzi moze mniej.

Opublikowano

Naprawdę administracja mogłaby podać jakąś przybliżoną datę startu, bo serwer wypada dobrze w erze hardów i zapewne wielu ludzi czeka na jego start, a tak jak już ktoś wyżej pisał takie przesuwanie startu źle wpłynie na ilość graczy.

Poza tym niektóre bugi, które zostały, da się poprawić w trakcie, gdy serwer już będzie normalnie działać.

Opublikowano

Serwer sredni w sumie nie ma na nim nic ciekawego. Wbiłem na bete śmieci leci w huj, że nawet dropu z metków się nie da podnieść bo leży tyle śmieci a yangi wgl nie dropią nie wydropiłem nawet 1 yanga.

8apk33ouyi1t.jpg

Mam jeszcze pytanie gdzie dokładnie lecą 6/7 bony ?? I czy będą one w IS ??

Opublikowano

Zgodzę się z up prawie nikt nie jest zainteresowany serwerem, są podstawowe bugi z yangami/kamykami jak i zmaiast 10x marmuro kupuje 1x.

Opublikowano

Zgodzę się z up prawie nikt nie jest zainteresowany serwerem, są podstawowe bugi z yangami/kamykami jak i zmaiast 10x marmuro kupuje 1x.

bo jedyne co oni tam mają fajne to grafika strony bugów pewnie będzie dużo :)

Opublikowano

Zainteresowanie serwerem napewno będzie po uruchomieniu serwera, beta jest po to aby wyeliminować błędy, po których większość serwerów pada po tygodniu.

1373986324-U917591.png

KLIK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...