Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] uMetin

uMetin.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 361
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie moge sie zalogowacm, wywala mnie i pisze zauktaulizuj klienta, robie to ale jest jakis blad, i nie moge grać. :(

20330958.jpg

Opublikowano

Reklama będzie?
jak wyżej.. nikt praktycznie chyba nie wejdzie na serwer:)

Opublikowano

Serwer naprawdę fajny. Grałem na Becie. Jednak właśnie martwi mnie reklama. Bo jak gra 1000 osób to aż chce się grać a jak 100 osób to lipa.

Opublikowano

Spokojnie droga ekipo !

To czy serwer będzie pełen zależy tylko i wyłącznie od Was. Od dziś do gry wkraczam ja, Wifon !
Na początek (nie)mały konkurs na facebooku (szukajcie Umetina).
W związku ze startem poszukujemy też osób odpowiedzialnych za oprawę Video serwera (prowadzimy już rozmowy z kilkoma znanymi Let's Playerami ale nie mogę jeszcze pisać nic więcej na ten temat).
uMetin będzie nie tylko serwerem do gry, chcemy stworzyć społeczność, która razem z Wami zawładnie Youtube, Tweeterami i innymi internetami :)
Czy jesteście już gotowi na przygody ? Przypominam że startujemy jutro o godzinie 17:00 czasu Polskiego.
Nie wiem jak Wy ale ja będę musiałem zamontować sobie pasy od fiata 126p do fotela, żeby z niego jutro nie wypaść :P
Do zobaczenia w grze !

1367584391-U917591.png

Opublikowano

Za dużo czasu minęło.

istny , sprawiedliwość na tym forum to naprawdę...

nie mam nic do serwera, ale czas minął, powinien temat byc zamkniety, ale nie ... lepiej kurwa wpierdalać 5% za niby spam.

Opublikowano

A co my gracze mozemy? Tylko sygnaturki itp.. musicie zamówić paru "znanych" youtuberów ,bo na ta sytaucje wnioskuje ze bd ok 80os.

Opublikowano

Jak mają być w 6,7 na klasy to ja podziękuje , najgorsze co może być na serwerze to właśnie 6,7 na klasy ;//

O dziwo dla mnie to jest jedyny minus tego serwera jak na razie xD

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Spokojnie, to Wy tworzycie serwer, nie znani Youtuberzy.
MPC ma bardzo duży potencjał, dlatego wierzymy właśnie w Was.
Znajdujemy się na forum dla graczy i to właśnie gracze jako pierwsi powinni mieć okazje rozpocząć tutaj przygodę.
My mamy zapewnić Wam wysoki komfort rozgrywki, umilać czas eventami i służyć pomocą o każdej porze dnia i nocy :) Atmosferę tworzycie Wy.
Jesteśmy doświadczonym teamem, Metin2 to dla nas spora część życia od kilku lat. W dobie ataków DDoS i nieuczciwej konkurencji staramy się stworzyć bezpieczny i stabilny kompleks rozrywkowy (Youtube, Facebook, Serwer).
Życzę Wam dobrej nocy a my dopieszczamy ostatnie detale.

1367584391-U917591.png

Opublikowano

to zapowiedź była 30 kwietnia a kiedy start bo chyba nie doczytałem ?

Masz prawo mieć swoje zdanie a ja mam prawo mieć je w dupie !!!

89/100 PUNKTÓW OSTRZEŻEŃ Gorąco się robi :( Co potem ?

Opublikowano

A właściwie DZIŚ! :)

Oczekujcie na serwer, pozostało jedynie kilkanaście godzin! :)

Swoją drogą, choć pewnie zauważyliście- zespół powiększył się o jedną osobę. Jest nią oczywiście Wiifon, czyli opiekun graczy, którego zadaniem będzie zapewnić Wam masy rozrywki! :)

1373986324-U917591.png

Zapraszam do prezentacji serwera uMetin2:

KLIK

Opublikowano

noo moglibyście troszke pomyśleć nad tymi 6/7 klasy, bo wiadome ze szaman i sura beda najlepsi ;x.

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

Ale ja nadal nie wiem, jak wbić skille. Instrukcje są u NPC ? w jakiej cenie ? ile ku do G ? Ile kamoli do P ? są zwoje egzo/rady ?

ps: nie widzę obrazków, dlatego pytam ..

Opublikowano

Ale ja nadal nie wiem, jak wbić skille. Instrukcje są u NPC ? w jakiej cenie ? ile ku do G ? Ile kamoli do P ? są zwoje egzo/rady ?

ps: nie widzę obrazków, dlatego pytam ..

Skille z 17 pktów automatycznie wbijane są na G1, skąd też szkolimy je standardowo- kamieniami do P. Zwoje i rady są w sklepie, kamyki również.

po co są dodania i zmianki w sklepie, jak zmienia się u NPC ? -.-

Do wczoraj dodawało się standardowo, dopiero zmieniliśmy system na obecny. :)

1373986324-U917591.png

Zapraszam do prezentacji serwera uMetin2:

KLIK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...