Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] uMetin

uMetin.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Start serwera próbnego <<bety>> (max. kilka dni, chcemy mieć pewność, że wszystko jest stabilne) w niedzielę (26.05.2013)! :)

1373986324-U917591.png

Zapraszam do prezentacji serwera uMetin2:

KLIK

• Odpowiedzi 361
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Start serwera próbnego <<bety>> (max. kilka dni, chcemy mieć pewność, że wszystko jest stabilne) w niedzielę (26.05.2013)! :)

Daj jutro z rana zawsze więcej czasu na znalezienie bugów !! . Po południu najlepiej ; D

Przemyśl to ! .

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

Wreszcie ktoś stworzył serwer na swoich plikach. Gratki i powodzenia życzę może zagram jak czas pozwoli...

Hłe hłe swoje pliki? polowa rzeczy z iMetina ale niech CI bedzie xD

''Może nie wystarczę ale będę tuż obok, prócz Ciebie nie ma dla mnie nikogo''

Opublikowano

Hłe hłe swoje pliki? polowa rzeczy z iMetina ale niech CI bedzie xD

Jesteś bardzo zabawny. Kilka podobnych modeli i podobna tabela bonusów, to dla Ciebie połowa? Nie masz pojęcia o tym, jak wygląda tworzenie serwera i ile wkładu wymaga, a także ile zrobiliśmy całkowicie autorsko. Mimo wszystko, zapraszam, przekonasz się, że z iMetinem nie mamy nic wspólnego :)

Daj jutro z rana zawsze więcej czasu na znalezienie bugów !! . Po południu najlepiej ; D

Przemyśl to ! .

Raczej jutro odbędą się testy nasze, pobiegamy, pooglądamy, musimy wykończyć klienta, jutro chcemy mieć cały dzień na to :)

1373986324-U917591.png

KLIK

Opublikowano

Jesteś bardzo zabawny. Kilka podobnych modeli i podobna tabela bonusów, to dla Ciebie połowa? Nie masz pojęcia o tym, jak wygląda tworzenie serwera i ile wkładu wymaga, a także ile zrobiliśmy całkowicie autorsko. Mimo wszystko, zapraszam, przekonasz się, że z iMetinem nie mamy nic wspólnego :)

Wpadnę,zobaczymy co i jak :]

Opublikowano

1)Prezka 50/10

2)Server 9/10 napewno wbiję

3) Na ss weryfikacyjnym nie widać nazwy serwera więc mod się może przyczepić :)

Życzę powodzenia w starcie żeby nie było jakich opóźnień

#JebacSygnatury

Opublikowano

Prezentacja 10/10 . Pewnie zagram na serwerze, lecz szkoda, że dopiero beta testy. No nic trzeba czekać. Nwm czy to pytanie było, a jak było to nie chcę mi się przeglądać tylu odpowiedzi. A więc te 2 zestawy broni z tych na 65 i 70 różnia się dmg, wbudowanymi bonami?

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Opublikowano

Prezentacja 10/10 . Pewnie zagram na serwerze, lecz szkoda, że dopiero beta testy. No nic trzeba czekać. Nwm czy to pytanie było, a jak było to nie chcę mi się przeglądać tylu odpowiedzi. A więc te 2 zestawy broni z tych na 65 i 70 różnia się dmg, wbudowanymi bonami?

Różnią się tym, że bronie wyrabiane z broni 70 sa na wyższy lvl a tamte na mniejszy.Serwer jak najbardziej polecam myślę, że wsyzstko pójdzie zgodnie z planem.

Opublikowano

Wypowie sie ktos z administracji? co z tymi 6/7?

Drop jest również z metinów/bossów.

Prezka stoi juz prawie miesiac.Kiedy wkoncu wystartuje serwer?

Jutro start bety.

1373986324-U917591.png

KLIK

Opublikowano

Jutro start bety.

A tak mniej więcej która godzina? i kiedy klient ?

Opublikowano

A tak mniej więcej która godzina? i kiedy klient ?

Jutro niestety wypada mi impreza, więc nie wiem, czy będę na tyle osiągalny, aby udostępnić serwer. Jeśli nie, to wystartujemy dopiero w poniedziałek.

1373986324-U917591.png

KLIK

Opublikowano

Epicka grafika jak za jakiegos filmu fantastycznego. Serwer bardzo mi sie podoba. OCzywiscie, ze zagram w jinno. Serdecznie polecam bo jest co!v

Opublikowano

Jutro niestety wypada mi impreza, więc nie wiem, czy będę na tyle osiągalny, aby udostępnić serwer. Jeśli nie, to wystartujemy dopiero w poniedziałek.

Mimo to było by dobrze gdyby beta była od dzisiaj :)

I możecie również zrobić ,,Fan page '' czy jak to sie tam pisze na Fb :]

Opublikowano

23. Wprowadzenie

weryfikacji prywatnych serwerów poprzez wstawienie SS'a video z

zapowiadanego serwera na przynajmniej 2 SS'ach/ Video musi być napisane

przez komendę /b bądź /n ''Nazwa serwera dla Mpc Forum''. SS/Video ma

znajdować się na pierwszej stronie!

Czas do 13:00

Opublikowano

Czas do 13:00

Polecam inwestycję- wizytę u okulisty.

Moze jakies info czy bedzie dzis ta beta czy nie?

Przed chwilą wróciłem z imprezy, został nam do przeniesienia serwer na oficjalną maszynę, więc niestety wystartujemy dopiero jutro. Serwerownia dopiero przed godziną poinformowała mnie o dostępności serwera, ze względu na to, że mamy dziś niedzielę. Mimo to, strona jest już wgrana i możecie ją oglądać!

uMetin2.pl

1373986324-U917591.png

KLIK

Opublikowano

Polecam inwestycję- wizytę u okulisty.

Przed chwilą wróciłem z imprezy, został nam do przeniesienia serwer na oficjalną maszynę, więc niestety wystartujemy dopiero jutro. Serwerownia dopiero przed godziną poinformowała mnie o dostępności serwera, ze względu na to, że mamy dziś niedzielę. Mimo to, strona jest już wgrana i możecie ją oglądać!

uMetin2.pl

To czekamy do jutra :D

Opublikowano

Drodzy gracze. Potrzebuję od Was informacji, a właściwie rady. Mamy wątpliwości- czy dodać mapę, na której znajdować się będą metiny (i tylko metiny), od którego poziomu ją udostępnić, jakie metiny miałyby tam występować, czy wstęp byłby darmowy (jeśli nie- co w zamian za wstęp?). Serwer ma być med/easy, więc taka mapa to chyba dobry pomysł... Ale co z detalami? :)

Co do bety, musicie się jeszcze chwilę wstrzymać, choć nie ma się co smucić. Problemów mamy niewiele, więc jeśli wszystko pójdzie sprawnie, beta nie potrwa długo! :)

Dodatkowo, pracujemy nad forum, które chcielibyśmy wydać przed otwarciem bety :)

1373986324-U917591.png

KLIK

Opublikowano

Drodzy gracze. Potrzebuję od Was informacji, a właściwie rady. Mamy wątpliwości- czy dodać mapę, na której znajdować się będą metiny (i tylko metiny), od którego poziomu ją udostępnić, jakie metiny miałyby tam występować, czy wstęp byłby darmowy (jeśli nie- co w zamian za wstęp?). Serwer ma być med/easy, więc taka mapa to chyba dobry pomysł... Ale co z detalami? :)

Co do bety, musicie się jeszcze chwilę wstrzymać, choć nie ma się co smucić. Problemów mamy niewiele, więc jeśli wszystko pójdzie sprawnie, beta nie potrwa długo! :)

Dodatkowo, pracujemy nad forum, które chcielibyśmy wydać przed otwarciem bety :)

Taka mapa to z pewnością ''frajda'' dla graczy. Myślę, że od poziomu 100 będzie najlepiej. Co do metinów możesz dodać wszystkie od 100 wzwyż oraz jakieś nowe. Co do wejścia, może wymyślisz jakąś przepustkę typu ''Przepustka do kraju metinów'', czy coś w tym stylu. :P

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Mapa powinna być od 100 poziomu a przepustką powinny być perly załóżmy 10x niebieskich

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...