Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] uMetin

uMetin.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lepiej zajmujcie datę startu, ponieważ 10 ; 17 jak widziałem już są zajęte o.O , trochę wcześnie zapowiedź, ale ok. Zapowiedź przezroczysta wszystko widać, tylko interesuje mnie jeszcze maszyna ?:>

Dokładnie żadnych informacji o maszynie jeszcze nie zauważyłem czyżby jeszcze nie została zakupiona ?. Jak rozumiem testujecie pliki na hamachi. Przyznam rację EscapeQ dosyć szybko wystawiliście prezentacje, ponieważ [Zapowiedz] powinna być wystawiona 2 tygodnie przed startem, a nie oszukujmy się nie dacie rady się wyrobić, albo aktualizować po woli serwer ; D .

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

• Odpowiedzi 361
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dokładnie żadnych informacji o maszynie jeszcze nie zauważyłem czyżby jeszcze nie została zakupiona ?. Jak rozumiem testujecie pliki na hamachi. Przyznam rację EscapeQ dosyć szybko wystawiliście prezentacje, ponieważ [Zapowiedz] powinna być wystawiona 2 tygodnie przed startem, a nie oszukujmy się nie dacie rady się wyrobić, albo aktualizować po woli serwer ; D .

Stawiamy na zespołowość i komunikację, dlatego też wszystko robimy na serwerze dedykowanym. Dzięki temu mamy po prostu wspólnie dostęp do serwera, nie ma problemów, kiedy jedna osoba chce coś zmienić, a drugiej nie ma. Poza tym, dlaczego sądzisz, że się nie wyrobimy? Wiele nam nie zostało. Opcja 'aktualizacji po starcie' nie wchodzi w grę, wydając gówno, będzie gówno cały czas.

1373986324-U917591.png

Zapraszam do prezentacji serwera uMetin2:

KLIK

Opublikowano

Wrzuć normalne ss'y weryfikujące .

Czas do 20:00

Są, normalne SSy.

nie wiem jeszcze czy wbije bo jest na klasy w 6/7 bonie , a wg kiedy start mniej więcej ?

Wkrótce. Oczekuj informacji w zapowiedzi :)

1373986324-U917591.png

KLIK

Opublikowano

Prezentacja serwera super ciekawie sie zapowiada ja strasznie nie lubie tych 6 skili w postaciach ani 6/7 bonow zreszta pewnie nie tylko ja przeprowadźcie ankietę z glosowaniem o 6/7 bon i 6 skil

9/10

Opublikowano

Za mala reklame macie. ;] 6/7 do wyjebania na moje.. tylko jest w tym 6/7 bonusow ze nawet 10/5 nie bd dal orady zrobic. :)

Opublikowano

Za mala reklame macie. ;] 6/7 do wyjebania na moje.. tylko jest w tym 6/7 bonusow ze nawet 10/5 nie bd dal orady zrobic. :)

Skoro dla niektórych 6/7 to minus, to chyba dobrze, że rzadko kto będzie miał 10/5? :)

1373986324-U917591.png

KLIK

Opublikowano

Usun 6/7 na klasy bo to bezsens

Nie usuną, ponieważ takich serwerów brakuje bez 6/7 nie ma takich emocji przy pojedynkach 1vs1 lub 2vs2.

O reklamę się nie martw i bez niej będzie grało więcej osób niż na niektórym co wystartował w tygodniach.

Opublikowano

w 6/7 usun max pe/ witalnosc/ szyb ruchu/ataku PZ 500 nwm po co tyle bo to prawie nic... i silny na klasy odp zostaw. :) Popracuj nad lepsza reklama bo jak narazie widze 100 onilne na starcie .

Opublikowano

w 6/7 usun max pe/ witalnosc/ szyb ruchu/ataku PZ 500 nwm po co tyle bo to prawie nic... i silny na klasy odp zostaw. :) Popracuj nad lepsza reklama bo jak narazie widze 100 onilne na starcie .

Co do bonusów, to mam wątpliwości. Narzekacie, że zbyt łatwo będzie mieć klasę w 6/7, a teraz chcesz, żeby dostępne były praktycznie tylko te bony? :)

1373986324-U917591.png

KLIK

Opublikowano

Co do bonusów, to mam wątpliwości. Narzekacie, że zbyt łatwo będzie mieć klasę w 6/7, a teraz chcesz, żeby dostępne były praktycznie tylko te bony? :)

Rób ja uważasz nie da sięwszystkim dogodzić !! Każdy ma po prostu inny gust. W taki sposób jedni mówią żeby dodać drudzy żeby nie dodać nie długo wyjdzie że wgle nie wstawisz 6/7;d będziesz miał mentlik w łbie ; D

Opublikowano

6/7 bony to największy błąd jaki ktoś popełnił. 50 wartość ataku? Body+Dagger będą znacznie lepsze niż inne profesje. Pozdrawiam i życzę powodzenia

Prezentacja 7/10

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

6/7 bony to największy błąd jaki ktoś popełnił. 50 wartość ataku? Body+Dagger będą znacznie lepsze niż inne profesje. Pozdrawiam i życzę powodzenia

Prezentacja 7/10

50 wartości ataku no rzeczywiści tylko kilka postaci na tym zyska ten bon akurat można wywalić z listy 6/7.

Opublikowano

Prezentacja 7/10

Nie sądzę. 10 na klasę będzie znacznie potężniejsze niż te 50 ataku, to samo na moby.

1373986324-U917591.png

KLIK

Opublikowano

Wszyscy się skarżą na ten 6/7 bon. Może pora coś z tym zrobić?

Skarżą się ponieważ nie są przyzwyczajeni do takich serwerów, bo ostatnio bony 6/7 są rzadko spotykane, a takich serwerów brakuje, ponieważ nie ma co robić ! A tak zawsze można się wziąść za dropnie jeżeli by tego nie było to od razu dana osoba kończy grę przeważnie .

Opublikowano

Skarżą się ponieważ nie są przyzwyczajeni do takich serwerów, bo ostatnio bony 6/7 są rzadko spotykane, a takich serwerów brakuje, ponieważ nie ma co robić ! A tak zawsze można się wziąść za dropnie jeżeli by tego nie było to od razu dana osoba kończy grę przeważnie .

Może i kończy ale teraz 6/7 klasowe na serverze (nowym) to gwarantowana porażka :D Max 100-150 os i to nie wiem ;/

Dlatego jak bd 6/7 klasowe ja osobiście nie zagram bo nie dla mnie klimaty klasowych 6/7 :/

Ale życzę powodzenia na starcie:P

EW. Możesz zrobić ankietę (1tydzien) co do tych 6/7 klasowych. :D

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Może umetin.pl jednak usuniesz te bony 6/7 i dodasz coś innego, żeby dropiło z wszystkich moobów np. kamyszki, które można wymieniać na bronie 75,zbroje,ulepszacze itp ?. Jest to o wiele lepsze rozwiązanie od bonów 6/7 na klasy :).

Opublikowano

Może umetin.pl jednak usuniesz te bony 6/7 i dodasz coś innego, żeby dropiło z wszystkich moobów np. kamyszki, które można wymieniać na bronie 75,zbroje,ulepszacze itp ?. Jest to o wiele lepsze rozwiązanie od bonów 6/7 na klasy :).

Na temat 6/7 wyraziłem się dosyć jasno kilka stron temu :)

Polecam serwer napewno wbije:D

Zapraszam serdecznie ;)

1373986324-U917591.png

KLIK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...