Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja nie, szymon z tego co wiem też.

@up Noobek, Dlaczego mi nie odpisałeś na PW? ^^

Bo już nie rozdaję kodów, wystarczająco osób ma konta.
Opublikowano

Nie rozumiem po co taki spam o ten kod.. Na razie jest CLOSED BETA, dopiero wszystko dodają, pogramy kiedy będzie już serwer włączony ;).

A żeby nie było, to zapytam, czy będą dizajny typu spectrum, venom?

Opublikowano

Starajcie sie na PW ladnie poprosic Miszcza albo Noobka ;) ja tam chyba poczekam spokojnie do otwarcia :) potem zaczne nagrywac ;]

Nobek usuwaliscie stare konta co byly we wczesniejszych testach rejestrowane?

Za duza sygna - MrPiotrek122 / DZIEKUJE ZA USUNIECIE TAKIEJ PIEKNEJ SYGNATURKI ! :>

Opublikowano

Starajcie sie na PW ladnie poprosic Miszcza albo Noobka ;) ja tam chyba poczekam spokojnie do otwarcia :)

Nie ma sensu im spamować i pocztę zapełniać bo już Noobek napisał że wystarczajaca ilosc osób ma już założone konta i kodów nie rozdaje.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

no w sumie racja :D jak bedzie potrzeba nagrac filmik podrzuccie mi info na PW ;)

Za duza sygna - MrPiotrek122 / DZIEKUJE ZA USUNIECIE TAKIEJ PIEKNEJ SYGNATURKI ! :>

Opublikowano

Starajcie sie na PW ladnie poprosic Miszcza albo Noobka ;) ja tam chyba poczekam spokojnie do otwarcia :) potem zaczne nagrywac ;]

Nobek usuwaliscie stare konta co byly we wczesniejszych testach rejestrowane?

Te z przed wprowadzenia kodów tak, bo inaczej wprowadzenie takiej rejestracji nie miało by sensu.

A taka rejestracja jest dlatego że hasło do serwera było 3x rozdwane i 3x było podane publicznie -.-

Opublikowano

Narazie więcej nie trzeba, a po co nam nowi skoro tamci się sprawdzają narazie.

Opublikowano

Dokladnie ^^ ja tam czekam spokojnie a jak bede potrzebny to zawsze mozna na PW napisac :P

Opublikowano

Ale inni też chcieli by się pobawić bo watpie czy tamci ciagle graja

Zdziwiłbyś się, bo grają nonstop i ciągle te same nicki widzę xD
Opublikowano

Więc tak napisały mi 34 osoby wiadomośći , musiałęm wybrać tylko 1 :)

Wybrałem losowo , ponieważ po przeczytaniu nie znalazłem żadnej ciekawej wiadomości .

Zdziwiłbyś się, bo grają nonstop i ciągle te same nicki widzę xD

Ha Ha nie rozdajesz kodów a jest 243** osoby zarejestrowane , a tego max 20 gra :)

175001456602037225492.gif

Opublikowano

@UPx2

Przed napisaniem posta, mógłbyś popatrzeć na mapę o godzinie 14.00, a potem na ilość graczy online - zdziwiłbyś się, ile jest graczy na prawdę - bo jest ich 3x więcej, a może nawet 4x więcej, niż jest napisane.

Opublikowano

ja mogę wejść na mapę ale nie nie mogę atakować nie wiem czemu i co 10 sekund rozłącza z serwerem gry chodź jest tylko 5 osób online

Opublikowano

Ja problemu z wbiciem na mapę nie mam ale jak już jestem to co chwila przerywa mi połączenie i statki innych graczy stoją w miejscu , nie da się ich zaznaczyć ani ubić.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...