Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zostałem zabity w ciągu 10 sekund, przez DavO (chyba), miałem 512k HP - lol, chyba drobna przesada, bo nawet z FULL LF3 nie pokazuje że walnie się ok. 20K, a nawet więcej.

BTW. W konfiguracji mogę mieć 300k osłony, a w grze mam 72k.

Osłony nie działają, albo ktoś mi zadał w ch** obrażeń że na 1 strzał straciłem 100+k osłony.

Tylko u mnie tak się dzieje?

W hangarze pokazuje obrażenia z x1, zauważ, że RSB to x6.

Hangar ma popsutą konfigurację, jednak skupiłem się na zbyt wielu rzeczach i nie udało mi się go naprawić na czas.

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zaraz zresetujemy hasło i ograniczymy ilość osób nieco bardziej.

Opublikowano

@up

Teraz znowu wybiorą z tych osób co wcześniej napisali pw.

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Fajnie że tu ja widzę niektóre osoby po raz pierwszy -.- A dwóch konto założone 2 godziny temu... -.-

pewnie patrzą na posty i date założenia ,bo wpuścić takiego nowego to nie wiem :P

Opublikowano

@3xUP Bo zmienili :)

@4xUP Właśnie ludzie robią multikonta, żeby mieć większe szanse -.-

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

Hasło zmienione ponieważ serwer nie wytrzymywał tylu osób. Teraz hasło będzie znała mniejsza ilość użytkowników by zapobiec lagom.

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Opublikowano

Fajnie że tu ja widzę niektóre osoby po raz pierwszy.. Pijawki -.- A dwóch konto założone 2 godziny temu... -.-

ja mam te konto od wczoraj bo niemogłem nicku na srarym zmienić :)

Opublikowano

pewnie patrzą na posty i date założenia ,bo wpuścić takiego nowego to nie wiem :P

No to ja mam konto zalozone rok temu i 200 iles postow ale zapomnialem hasla i mam nowe -.-

Opublikowano

I nagle dziś natchnęło cie żebyś założył konto... Dobra proponuję już nie wspierać się o to kto kiedy założył konto.

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Opublikowano

ja mam konto gdzie mam 150 postów założyłem te ponieważ tam nie mogę pisać postów do jutra więc prosze

ja pewnie nie dostane :( a chciałem potestować :) jeszcze nie grałem na tym privie prosze

Opublikowano

ja mam konto gdzie mam 150 postów założyłem te ponieważ tam nie mogę pisać postów do jutra więc prosze

ja pewnie nie dostane :( a chciałem potestować :) jeszcze nie grałem na tym privie prosze

Daj nick zaraz poleci ban za mk :D

jp8p35.png
Opublikowano

marne szanse są niestety .. nie grałem na tym privie

jeżeli można chciałbym potestować proszę o hasło na pw pozdrawiam

Opublikowano

e tam przesadzacie ;) nie macie cierpliwosci :D kazdy by chcial zagrac ale liczba miejsc jest ograniczona wiec ci ktorzy nie zagraja beda musieli poczekac do otwarcia lub kolejnego testu ;)

Z powazaniem .: Emerytowany Exited z PL1 ;)

Za duza sygna - MrPiotrek122 / DZIEKUJE ZA USUNIECIE TAKIEJ PIEKNEJ SYGNATURKI ! :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...