Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No... czekam, bo chciałbym sobie zobaczyć jak u Was to wszystko wygląda ^^;)

Opublikowano

- Ogarneliśmy w dużym stopniu lagi, powinno być lepiej.

Zostały empy, stabilne, promieniowanie i jak się wyrobimy o 20 możecie się spodziewać testów.

Opublikowano

Zostało tylko czekać ;] Mam nadzieję, że system pvp działa w pełni sprawnie, bo chciałbym to zobaczyć.

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Hasło będę podawać na PW, ale nie chcę by było to 5 osób jak ostatnio. Zobaczymy ile pociągnie, po dość istotnej modyfikacji silnika :)

Opublikowano

Hasło będę podawać na PW, ale nie chcę by było to 5 osób jak ostatnio. Zobaczymy ile pociągnie, po dość istotnej modyfikacji silnika :)

W takim razie ja się już zgłaszam ;)

Opublikowano

Ja poproszę, jeżeli dało by radę... strasznie ciekaw jestem waszej pracy, zresztą chyba jak większość :)

Opublikowano

Zastanówcie sie nad mieszaniem rsb+x4 wspominałem o tym Szymonowoi powiedział że to zalatwi trzymam za slowo :Dczekam na godz. 20 :D

Obgadują w ogóle nie znając osoby - śmieszne.

Opublikowano

@Up Nie, i na dzisiaj nie będą. Na razie się tym nie zajmowaliśmy.

Opublikowano

W końcu udało mi się ukończyć system pojedynków. A działa on tak:

• Po zaakceptowaniu zaproszenia gracza udają się na losową mapę
  • Po zniszczeniu przeciwnika wygrany uzyska 10% jego PvP Points, a przegrany utraci taką wartość oraz cały serwer otrzyma wiadomość, że x zabił y i otrzymał z PvP Points
  • Kiedy walka dobiegnie końca wygrany zostaje przeniesiony na główną mapę do swojej bazy
Udało mi się poprawić linijkę odstępu na czacie

A co jeśli ktoś nie ma PvP points? :P

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

To nie ma nagrody.

@Up 0.

@Edit

Dobra, możecie wysyłać PW, potem rozdam wam hasło.

Opublikowano

@Up

Anonymous albo Lord napiszą jak będą... to chyba logiczne?

Opublikowano

@Anonymous
"Po zniszczeniu przeciwnika wygrany uzyska 10% jego PvP Points, a przegrany utraci taką wartość oraz cały serwer otrzyma wiadomość, że x zabił y i otrzymał z PvP Points"

Skoro każdy startuje z 0 to jeśli bedziemy dostawać po 10% PvP Pointsów to i tak każdy skończy z 0. :O

Opublikowano

@Up Po zabiciu przeciwnika na normalnej mapie dostajesz pvppoints, na tamtej mapie to jest swego rodzaju nagroda.

Możesz wyzwać przeciwnika który ma ich dużo ( czyli umie grać krótko mówiąc ), i zdobyć ich dużo, ale skoro on ich ma wiele to też nie będzie go łatwo pokonać :)

Opublikowano

@Anonymous

"Po zniszczeniu przeciwnika wygrany uzyska 10% jego PvP Points, a przegrany utraci taką wartość oraz cały serwer otrzyma wiadomość, że x zabił y i otrzymał z PvP Points"

Skoro każdy startuje z 0 to jeśli bedziemy dostawać po 10% PvP Pointsów to i tak każdy skończy z 0. :O

ale nie karzdy będzie odrazu korzystał z tego trybu ;)

Opublikowano

@Rufi

To co napisałeś nie ma najmniejszego sensu.

Sorki sam się w tym zamotałem chciałem napisać że jak ktoś zbierze te punkty i jak będzie walczył z graczem bez punktów to walczy bez sensu

a te punkty będą pokazane ile ktoś ma ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...