Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaufanym "osobą" (wtf "osobą"?)? Przecież napisał że kto chce to ma do niego na PW napisać, więc co to za zaufane osoby... omg, próbujesz się wywyższać... ale Ci nie wychodzi.

A co do walk 1vs1:

Może dodać jakieś urozmaicenie, zamiast samej walki? Np. że co jakiś czas pojawiają się skrzynki z ammo czy cuś :P

@UP

Test może również oznaczać sprawdzian np. w szkole, i w tym wypadku twoje wytłumaczenie... nie jest prawidłowe :)

skrzynki z ammo to chyba marny pomysł bo jeśli się nie mylę zostanie wprowadzone "nieubywające ammo" Samo PD i ranking za ubicie wystarczy ;) no i urka i kredyyt rzecz jasna

Ale w sumie, w takim boxie mogłoby by być ileś tam dodatkowego PD czy coś :D

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tolvat co cie ugryzło xD

najgorszym bugiem był brak osłony na drugiej konfie

system 1v1 jest dobrym rozwiązaniem ,fajnie będzie ;)

Opublikowano

Zaufanym "osobą" (wtf "osobą"?)? Przecież napisał że kto chce to ma do niego na PW napisać, więc co to za zaufane osoby... omg, próbujesz się wywyższać... ale Ci nie wychodzi.

A co do walk 1vs1:

Może dodać jakieś urozmaicenie, zamiast samej walki? Np. że co jakiś czas pojawiają się skrzynki z ammo czy cuś :P

@UP

Test może również oznaczać sprawdzian np. w szkole, i w tym wypadku twoje wytłumaczenie... nie jest prawidłowe :)

Miałem pomysł na wyskakujące co jakiś czas skrzynki, ale 2 osoby mogłyby się zmówić i zamiast walczyć zbierać je.
Opublikowano

Zrobiłem takie skromne ustawienia na stronie dla osób, które nie mogą wejść na mapę przez zbyt dużą rozdzielczość.

xnqu.png

Opublikowano

@Lord

Fajny pomysł, mógłbym użyć czegoś takiego u siebie ^^? (pytam się, żeby nie było że zgapiam twoje pomysły)

Opublikowano

tolvat, dnia 03 Maj 2013 - 12:44, napisał:

@Lord

Fajny pomysł, mógłbym użyć czegoś takiego u siebie ^^? (pytam się, żeby nie było że zgapiam twoje pomysły)

Nie ma problemu.
Opublikowano

Zrobiłem takie skromne ustawienia na stronie dla osób, które nie mogą wejść na mapę przez zbyt dużą rozdzielczość.

xnqu.png

O to dziękuje może mi to pomoże

System walk 1 na 1 a może zrobisz też wyskakujące okienko jak na jackpot ? w Do Podobne nie takie samo oczywiscie ?

175001456602037225492.gif

Opublikowano

@UP Ten system będzie używać okna grupy i przez nie dawał możliwość wyzwania przeciwnika. Żaden z nas nie zna ActionScript na tyle by grzebać w cliencie i dodawać w nim rzeczy.

Opublikowano

Można też raz na jakis czas aby nie było nudno :D np. raz w miesiącu zrobić po jednym evencie takim jak:

Kosmiczna piłka - To samo co zawsze tylko zamiast do portów to piłke trzeba ciągnąć do bazy (odbywa się na wspólnej mapie PvP)

Inwazja - Przy każdej z baz są teleporty dla każdej firmy na Inwazje. Można wbić tam trochę urki, kredek i rangi.

TDM - Stare dobre TDM tylko ze zwiększonymi 10-cio krotnie nagrodami.

#EDIT# eee... zmieniliście hasło.. ;< :P

#EDIT2# Mała focia dla odświeżenia tematu :ninja:

7d49ec2c72809.png

jp8p35.png
Opublikowano

Cóż, przez pewną drobnostkę zajęło to tyle czasu, że dopiero zrobiłem pokazywanie zaproszeń

ttic.png

mmmg.png

Opublikowano

@Up Jak będzie gotowy.

Nie spamujcie GG Miszczowi kiedy będzie serwer, bo to tylko spowalnia prace, a nie pomaga.

Opublikowano

miszczu a da rade zrobic serwer na inne przeglądarki czy tylko exploler i firefox ??

Próbowaliśmy, ale to jest dość dziwne i z niewiadomych powodów nie chce działać. Może w przyszłości takie coś dodamy.

Opublikowano

Próbowaliśmy, ale to jest dość dziwne i z niewiadomych powodów nie chce działać. Może w przyszłości takie coś dodamy.

to na jakich przeglądarkach to będzie działać ?

killalllogo.jpg

Opublikowano

to na jakich przeglądarkach to będzie działać ?

Działa nz Operze, Mozilli, Chrome(tylko nie wchodzi hangar ale tak to gra smiga) B) Sam zmieniłem hangar na operze a potem szybko przeniiosłem sie na Chrome :D

Obgadują w ogóle nie znając osoby - śmieszne.

Opublikowano

W końcu udało mi się ukończyć system pojedynków. A działa on tak:

• Po zaakceptowaniu zaproszenia gracza udają się na losową mapę
  • Po zniszczeniu przeciwnika wygrany uzyska 10% jego PvP Points, a przegrany utraci taką wartość oraz cały serwer otrzyma wiadomość, że x zabił y i otrzymał z PvP Points
  • Kiedy walka dobiegnie końca wygrany zostaje przeniesiony na główną mapę do swojej bazy
Udało mi się poprawić linijkę odstępu na czacie
Opublikowano

Czyta sie dobrze :D mam nadzieje że bedziemy mieli szybką mozliwosc sprawdzenia tego ^^

Obgadują w ogóle nie znając osoby - śmieszne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...