Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cóż chcielibyście zobaczyć jako następne? Klany, EMP, a może system 1vs1?

klany pewnie że tak emp się przyda i żeby były w określonych godzinach walki 1vs1 to też by było fajne i oczywiście żeby można było testować ten prywatny serwer oraz żeby można było ustawiać rozdzielczosc na stronie głównej pozro i powodzenia

sigpic2025_1.gif

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oczywiście że system 1 vs 1 :) Ewentualnie klany

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Wszystko jest kuszące ale mam małą sugestie co do klanów(nie musisz jej rozpatrywać) Jeśli chodzi o klany to powinno być jakieś ograniczenie, powiedzmy na 1 klan przypada 5 osób.

ps. Pokaż system walk 1 vs 1 :D

Obgadują w ogóle nie znając osoby - śmieszne.

Opublikowano

Wszystko jest kuszące ale mam małą sugestie co do klanów(nie musisz jej rozpatrywać) Jeśli chodzi o klany to powinno być jakieś ograniczenie, powiedzmy na 1 klan przypada 5 osób.

ps. Pokaż system walk 1 vs 1 :D

1 klan 5 osób?

Bez przesady...

Moim zdaniem 20 byłoby ok:)

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

1 klan 5 osób?

Bez przesady...

Moim zdaniem 20 byłoby ok:)

Nie przesadzaj, myslisz ze na serwie bedzie 500 osob ? szczerze mowiąc jestem prawie pewny że przy ok 100-150 zarejestrowanych graczach juz nie bedzie mozna dalej zakladac kont. wczoraj siedzielismy na serwie w ok 7-8 osob, lagi były, i przeszkadzały wiec nie sadze aby dobrym pomyslem bylo by zeby klany mialy po 20 osob w takim razie na firme przypadaly by 2-3 klany...

Obgadują w ogóle nie znając osoby - śmieszne.

Opublikowano

Nie przesadzaj, myslisz ze na serwie bedzie 500 osob ? szczerze mowiąc jestem prawie pewny że przy ok 100-150 zarejestrowanych graczach juz nie bedzie mozna dalej zakladac kont. wczoraj siedzielismy na serwie w ok 7-8 osob, lagi były, i przeszkadzały wiec nie sadze aby dobrym pomyslem bylo by zeby klany mialy po 20 osob w takim razie na firme przypadaly by 2-3 klany...

Zgadzam się, 20 osób na klan to jak kolega mówił 2-3 klany na firmę, niech pomiędzy dwoma wybuchnie wojna to i trzeci sie włączy i będzie wojna domowa zamiast walk wrogich firm a o takie tu chodzi.

Moim zdaniem 5-8 osób na klan to dobry pomysł

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Cóż, zakładanie klanu będzie zbyt wymagające, aby na serwerze było ich kilkadziesiąt z jedną osobą w każdym, jednak mam pomysł jak użytkownicy mogliby zmniejszyć ten próg.

Opublikowano

Cóż, zakładanie klanu będzie zbyt wymagające, aby na serwerze było ich kilkadziesiąt z jedną osobą w każdym, jednak mam pomysł jak użytkownicy mogliby zmniejszyć ten próg.

Miszczu chuj z klanami jak bedzie pvp 1 vs 1 , to po co to ?

Oby tylko byly samrty/empy/sbalinki no i rsb i pp i wgl

I jo :)

Miszczy mysle ze dzis tez odpalisz sever dla testow jak wczoraj ( dla wybrancow ) :D

Kur*a Moje Pole !

Wyjazd W Pole !

;)

Opublikowano

Tylko żeby niewidki też były.. W 1 vs. 1 Technika emp, niewidka, a później kręcenie to obowiązek.. :D

@wyjazdwpole

Czemu tylko dla wybrańców? A jeśli Ty byś nie był wybrany? To znając życie być gadał żeby otworzyli dla wszystkich..

Opublikowano

Miszczu chuj z klanami jak bedzie pvp 1 vs 1 , to po co to ?

Oby tylko byly samrty/empy/sbalinki no i rsb i pp i wgl

I jo :)

Miszczy mysle ze dzis tez odpalisz sever dla testow jak wczoraj ( dla wybrancow ) :D

System 1vs1 będzie działał na takiej zasadzie, że po zaakceptowaniu zaproszenia oboje zostają teleportowani na osobną mapę.
Opublikowano

System 1vs1 będzie działał na takiej zasadzie, że po zaakceptowaniu zaproszenia oboje zostają teleportowani na osobną mapę.

Nieźle, a czy bug z ładowaniem osłon został naprawiony ?

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Noi i oto własnie chodzi więc o klanach nawet nie ruszaj po to tylko zmarnowany czas :)

jak ma byc server pvp to rzeczy do pvp :)

Miszczu szybciej zaczynaj szybciej skoncz :D:D xD

powodzenia w pracy ;)

Tylko żeby niewidki też były.. W 1 vs. 1 Technika emp, niewidka, a później kręcenie to obowiązek.. :D

@wyjazdwpole

Czemu tylko dla wybrańców? A jeśli Ty byś nie był wybrany? To znając życie być gadał żeby otworzyli dla wszystkich..

Miszczu podawał haslo zaufanym osobą .. ;) , to testowalisimy

Kombas ma racje , bo był bug z osłoną i sie jej wgl nie miało ;d

Kur*a Moje Pole !

Wyjazd W Pole !

;)

Opublikowano

Noi i oto własnie chodzi więc o klanach nawet nie ruszaj po to tylko zmarnowany czas :)

jak ma byc server pvp to rzeczy do pvp :)

Miszczu szybciej zaczynaj szybciej skoncz :D:D xD

powodzenia w pracy ;)

Nie mów że się jej w ogóle nie miało bo ja kilka razy miałem jedną konfę naładowaną :D A później bez osłon :( Więc myślę że już to zostało naprawione :)

Pytanie jeszcze jedno, wczoraj na testach był problem ze strzelaniem w innych ( przynajmniej ja taki miałem ) ten problem nadal istnieje ?

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Nom lepiej poczekac te 3-4 dni i grac na serwie bez lagow, bledów itp. Powodzenia!!

Nie wydaje mi się że za 3-4 dni ruszy . Ponieważ Szymon i Noob'ek mają ręce pełne roboty.

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

Nie mów że się jej w ogóle nie miało bo ja kilka razy miałem jedną konfę naładowaną :D A później bez osłon :( Więc myślę że już to zostało naprawione :)

Pytanie jeszcze jedno, wczoraj na testach był problem ze strzelaniem w innych ( przynajmniej ja taki miałem ) ten problem nadal istnieje ?

Myślę, że błąd osłon był spowodowany zepsutym hangarem.

No więc biorę się za 1vs1.

Opublikowano

Zepsuty hangar mówisz, to dlatego vega miała taką mizerną możliwość wyposażenia czy poprostu tak będzie ??

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Kiedy serwer bedzie znowu online

Server będzie online gdy będzie coś do przetestowania. Jeju czy to tak trudno pojąć?

Pytania tego typu będę raportował. Włączą to będzie włączony po co drążyć ?

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Server bedzie online jak miszczu zrobi 1 vs 1 i będzie chciał sprawdzić czy dziala chyba proste ?

chyba rozumiesz słowo Test ? ..

Wytłumaczenie --> coś wprowadzisz --> chcesz wiedziec czy działa/nie ma błedow/bugow --> odpalasz server dla ludzi --> testują

Kur*a Moje Pole !

Wyjazd W Pole !

;)

Opublikowano

Zaufanym "osobą" (wtf "osobą"?)? Przecież napisał że kto chce to ma do niego na PW napisać, więc co to za zaufane osoby... omg, próbujesz się wywyższać... ale Ci nie wychodzi.

A co do walk 1vs1:

Może dodać jakieś urozmaicenie, zamiast samej walki? Np. że co jakiś czas pojawiają się skrzynki z ammo czy cuś :P

@UP

Test może również oznaczać sprawdzian np. w szkole, i w tym wypadku twoje wytłumaczenie... nie jest prawidłowe :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...