Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OrientaL™

Crystal2  

411 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze ?

• Tak, z ch?ci? .
      271
    • Nie, wole inny .
      89
    • Nie jestem pewny .
      68

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem kto wam robił skrypty do strony, ale powiedzcie mu, ze jest chujowy. Cala strona to jedno wielkie gowno. Moze i ladnie wyglada ale:

-konto wymaga aktywacji, a emaile nie przychodzą

-nie da sie zalogowac na stronie wywala błąd javascript

-liczniki podkręcone na starcie

-przypomnienie hasła nie działa

-podczas logowania wywala teraz nieprawidłowe dane

-są błędy, zamiast obrazkow pisze [obraz] i niema w tym miejscu nic

• Odpowiedzi 759
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE

Więc niech może przestanie wam lizać 4 litery, i przestanie spamić bo co chwile widzę tylko jego posty.

Gdzie jest moderator? Irytują mnie takie sytuacje, no ale bez hejtu. Napisałem co chciałem, czekam na start.

Tak, lubię kolory.

​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs :ninja:

~ Cirkays

Opublikowano

Nie wiem kto wam robił skrypty do strony, ale powiedzcie mu, ze jest chujowy. Cala strona to jedno wielkie gowno. Moze i ladnie wyglada ale:

-konto wymaga aktywacji, a emaile nie przychodzą

-nie da sie zalogowac na stronie wywala błąd javascript

-liczniki podkręcone na starcie

-przypomnienie hasła nie działa

-podczas logowania wywala teraz nieprawidłowe dane

-są błędy, zamiast obrazkow pisze [obraz] i niema w tym miejscu nic

1. No dobra, to zaraz to zmienię.

2. Z jakiej przeglądarki?

3. Trzeci raz wałkuję, że to usuwam, teraz już tego nie ma...

4. Sprawdzałeś?

5. No dziwne, ja się loguję.

6. Gdzie dokładnie?

1367133050-U891712.jpg

Opublikowano

Nie, lecz pisał Caspian.

Po co Ty chłopie się udzielasz tutaj w roli admina, ciągle ktoś przez to myśli, że jesteś w teamie, a tak naprawdę to może jesteś (bo nie jestem pewien) tylko admem na tsie.

Każdy dowidzi jak ktoś raz napisze, że start o 22, że na tsie jest fajnie, słit i w ogóle, że zapraszasz na forum bo w sumie tak przyglądając się to 30%+ postów w zapowiedzi/prezentacji to Twoje zapraszanie na forum/tsa lub powtarzanie tego co pisał ADMIN chwilę wcześniej.

Czekam na patchera/clienta, już samym tym, że udostępniacie go godzinę czy ileś tam przed startem spieprzyliście sprawę bo nie liczycie się z tym, że jeżeli dużo osób będzie pobierać w tym samym momencie to będą ostre przeciążenia i będzie szedł w cholerę wolno, btw. serwer podobno będzie miał mniej bugów niż P..., ciekawe, serwer nie wystartował a w parę minut "gejmplejerzy" znaleźli takie bugi, nawet dzwonek +8 był zbugowany :D

Opublikowano

Hm, najpierw wystartowaliście z Azaronem, tyle obiecywaliście itp. grało ponad 1k+ graczy, lecz po tygodniu, gdy zarobiliście pewną kwotę pieniędzy, uciekliście.

Nismo na poprzednim serwerze miał wielkiego lenia, trudno mu było cokolwiek zrobić.

Myślę, że tutaj będzie to samo, na początku będziecie "się starać", lecz potem wam się to znudzi, i znów zepsujecie serwer.

Powodzenia.

Opublikowano

Team speak wyłączony, z powodu złego zachowania Administracji min Stachu . Do jutra .

Patcher max do 20 :00 start 22 . Pozdrawiam

Ok, cya nerds. Potem bedzie z 24, ze 8 rano, ze 12 jutro i tak bedzie sie tydzien ciagnac, a po tym tygodniu dostaniecie na ryj takie dosy, ze sie zesracie w pare minut...

Ja to was twórców nie rozumiem. Ciężko wszystko dopiąć na ostatni guzik i dopiero wypuszczać prezke kiedy JUŻ WŁĄCZYCIE SERWER? Oczywiscie ciężko...

Opublikowano

ta konto nie wymaga aktywacji? ciekawe bo na konto aktywowane mailem moge sie zalogowac a na pozostale nie

może mi ktoś wyjasnic o co tu w koncu chodzi

help4you.png

Opublikowano

Hm, najpierw wystartowaliście z Azaronem, tyle obiecywaliście itp. grało ponad 1k+ graczy, lecz po tygodniu, gdy zarobiliście pewną kwotę pieniędzy, uciekliście.

Nismo na poprzednim serwerze miał wielkiego lenia, trudno mu było cokolwiek zrobić.

Myślę, że tutaj będzie to samo, na początku będziecie "się starać", lecz potem wam się to znudzi, i znów zepsujecie serwer.

Powodzenia.

Ja mogę Cię tylko pożegnać ciepłym uściskiem, bo nie wiem o czym Ty piszesz. Odszedłem 5-tego kwietnia z azarona.

Mojego lenia? To działało tak. Omni+Blagom siedzą sobie na team speaku i ja naprawiam wszystkie bugi :|

1367133050-U891712.jpg

Opublikowano

Zmienione porty logowania i dane do logowania wszystkie. Łącznie z niektórymi plikami, już za chwilę będą do użytku.

1367133050-U891712.jpg

Opublikowano

Przepraszam, poda mi ktos adress ts serwera? .

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...