Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OrientaL™

Crystal2  

411 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze ?

• Tak, z ch?ci? .
      271
    • Nie, wole inny .
      89
    • Nie jestem pewny .
      68

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba muszę mikrofon naprawić :| Wszyscy gotowi? Szykujcie myszki i klawiatury bo już niedługo nastąpi zupełnie nowa era - Start Crystal2!

Przed rozpoczęciem tej nowej ery proponuje udostępnić nam patchera xD

1373443667-U470250.png

• Odpowiedzi 759
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przed rozpoczęciem tej nowej ery proponuje udostępnić nam patchera xD

Ja chcę na bogato OFICJALNEGO KLIENTA. Nie grałem dobre pół roku i nie mam zadnego metka. :P

Tak, lubię kolory.

​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs :ninja:

~ Cirkays

Opublikowano

Ogarnijcie prezke dodajcie ze start Godzina 21-22 , dodajcie do ważnych linków , stronę forum rejestracje itp ..

I Serdecznie Zapraszam !

wolf.gif

Opublikowano

Hyhy, spaliliście sie na starcie, nie robcie sobie z ludzi jaj:

http://screenshooter.net/1937060/ngkvyrr

Tylu ludzi juz gra, a serwer off? Fajnie macie podkrecone liczniki, download mial byc o 18, nie dziala.

Zakladalem konto, szukam emaila aktywacyjnego - wogole nie przyszedł. Jeden wielki fail.

LOL to so fake'owe liczniki , maja byc normalne jak serwer wystartuje -.-. nie bylo zadnego startu , nie ma jeszcze clienta , a w ranku sa postacie adminow.

O 18:!5 bylo mowione ze za 5 min patcher , jest 18:50 -.-

Opublikowano

Tylu ludzi juz gra, a serwer off? Fajnie macie podkrecone liczniki, download mial byc o 18, nie dziala.

Zakladalem konto, szukam emaila aktywacyjnego - wogole nie przyszedł. Jeden wielki fail.

Hehehe. Czytanie nie boli, napisałem wcześniej, że to zostanie usunięte, to sam html.

No widać serwer pokroju Nismo, Deco016 i Kurlz...

Padnie tak szybko jak powstanie.

Nawet nie chciało wam się robić Ss'ów tylko ode mnie ukradliście...

Tak samo z sf.

Nie polecam tam grać, bo padnie bardzo szybko.

Boli fakt że popełniłeś błąd pozbywając się mnie?

1367133050-U891712.jpg

Opublikowano

Ten licznik jest zepsuty, nie patrz na niego.

Trzeba chwile poczekać, mi przyszedł po pięciu minutach (o2).

1373443667-U470250.png

Opublikowano

Po co Wy czekacie na link aktywacyjny jak konto zaraz po rejestracji jest aktywowane, tylko tak pisze, zreszta jak klikniecie w link aktywacyjny to juz za 1 razem pisze "twoje konto juz wczesniej zostalo aktywowane".

Opublikowano

Autopatcher już gotowy, pliki już prawie są.

Rozumiem że klient wyjdzie również chociaż 25 minut przed startem? Nie każdy ma na dysku klienta innego serwera. ;_;

Tak, lubię kolory.

~ Cirkays

Opublikowano

albo mi się wydaje albo to jest jedyny serwer na którym można zrobic tylko jedno konto ;x zrobilem jedno na gmailu i przyszlo od razu, zrobilem dugie na innym mailu na gmailu i czekam od 10 min, zrobilem trzecie konto na WP ( gdzie kumplowi przyszlo od razu ) caly czas czekam i nie przychodzi :) pozdrawiam

help4you.png

Opublikowano

Rozumiem że klient wyjdzie również chociaż 25 minut przed startem? Nie każdy ma na dysku klienta innego serwera. ;_;

Client wyjdzie nieco później, autopatcher i tak dosadnie załatwi sprawę.

albo mi się wydaje albo to jest jedyny serwer na którym można zrobic tylko jedno konto ;x zrobilem jedno na gmailu i przyszlo od razu, zrobilem dugie na innym mailu na gmailu i czekam od 10 min, zrobilem trzecie konto na WP ( gdzie kumplowi przyszlo od razu ) caly czas czekam i nie przychodzi :) pozdrawiam

Konto nie wymaga aktywacji.

1367133050-U891712.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem strona dawno powinna być już w 100% dopracowana oraz patcher powinien także być udostępniony. Coraz bardziej myślę iż nie zagram na tym serwerze, bo tak bardzo przypomina mi Azarona pod względem błędów.. :)

Opublikowano

Moim zdaniem strona dawno powinna być już w 100% dopracowana oraz patcher powinien także być udostępniony. Coraz bardziej myślę iż nie zagram na tym serwerze, bo tak bardzo przypomina mi Azarona pod względem błędów.. :)

Strona jest gotowa, autopatcher też. Nie wiem czemu porównujesz nas do serwera gdzie nie mogłeś się spokojnie przeteleportować.

1367133050-U891712.jpg

Opublikowano

Błędy zostały, wyeliminowane. :)

Przecinek tutaj jest błędem. Rozumiem że jesteś w teamie, tak?

Tak, lubię kolory.

~ Cirkays

Opublikowano

Team speak wyłączony, z powodu złego zachowania Administracji min Stachu . Do jutra .

Patcher max do 20 :00 start 22 . Pozdrawiam

Opublikowano

ta konto nie wymaga aktywacji? ciekawe bo na konto aktywowane mailem moge sie zalogowac a na pozostale nie

może mi ktoś wyjasnic o co tu w koncu chodzi

help4you.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...