Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RescariaMt2 [Dedyk]

Menshu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 415
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A teraz info odnośne serwera : Serwer zostaje zamknięty do jutra. Proszę nie obsypywać administrację setkami wiadomości, dzięki wam ta praca się przedłuża. Kto zostanie do Jutra zostanie mu to wynagrodzone.

by Grandziaż

Info z forum, powodzonka. :) Niech spam Was pochłonie, moje drogie dzieci Metina. B)

Doobryy! GRAM SE POD NICKIEM KOMEDIANTIX.

Opublikowano

japierdole tyle sciagania na słabym łączu a tu nawet teraz stronka nie działa i do rana trzeba czekać jak się czegoś nie umie robić to się za to nie zabiera japierdole !

było by miło gdybym za pomoc dostał +

Opublikowano

Jednym słowem administracja leci sobie w ch*ja z nami wcześniej mówili będzie nowa maszyna to chanele nie będą padać jest nowa maszyna padają WY JESTEŚCIE TAKIMI IDIOTAMI ŻE NAWET NIE POTRAFICIE DEDYKA ODPOWIEDNIO EDYTOWAĆ DO KUPIĆ TO TAM TO BANDA IDIOTÓW NIE MA PO CO GRAĆ WIĘCEJ BO JAK ZROBIĄ TO PO 3 PIE*DOLNA W KALENDARZ POZDRAWIAM DOBRANOC.

Opublikowano

Macie problemy. A widziałem ktoś pisał że gdy maszyne zmieniali nie mogli naprawić. jak mogli naprawić jeśli nikt nie atakował?? Pomyśl, aby coś naprawić trzeba znać ten błąd... Zastanów się i wtedy pisz. Zaraz pewnie z mordą ktoś wyleci, ale mi to zwisa. Tutaj widać że 18+ ma tylko parę osób reszta to 15letnie dzieci, które nie znają prawdziwego życia. Jak nie chcecie to napiszcie nie podoba mi się i koniec a nie:
"Zjeb*** serwer, nie czekam"
"Nie polecam serwera, lipa jak ch**"
To są dzieci które tylko sobi posty chcą nabić i tyle.
Piszą we wszystkich publikacjach takie coś i tyle, a jeśli mówicie że ten serwer taki lipny i ciągle off to zobaczcie np. Crystal2.pl on nawet nie wystartował, a zapowiadał się dużo lepiej niż ten... A tu widzicie nie jest łatwo kurczę zrobić serwer, to nie są pliki takie jak np w CS 1.6 lub MineCraft. Tutaj masz dużo więcej plików, dużo więcej błędów i bugów...
Tyle z mojej strony.
Pozdrawiam rZYT.

Ktoś chce zdobyć orginalną gre zupełnie za darmo?? Jeśli masz mi pisać że jestem oszustem to lepiej się siedź cicho. Informacje na PW, napisz a zyskasz. Chcesz sprawdzić na czym to polega?? Napisz do mnie na PW lub GaduGadu a dowiesz się więcej. Do Zdobycia są GiftCody, Steam CS 1.6, Ghost Recon, Battlefield3, Far Cry 3, Call Of Duty Black Ops II, Assasins Creed 3, Fifa 13, PlanetSide 2, Tomb Raider Reflection of Eternity, Grand Theft Auto IV, Fallout 3 Beginner's Guide, Matt hoffman pro BMX 2, Mafia 2, Arma II: Complete Collection, Driver San Fracisko, Crysis 2, Crysis 3, StarCraft II: Heart of the Swarm, BioShock: Infinite, The sims 2, The Settlers 7, WarZ, Fifa Street.

Opublikowano

up Twoje pisanie mysle ze i tak jest zbedne bo przekaz zrozumie moze 1 % tych do ktorych go kierujesz szkoda slow i klikania w klawiature czasami wiem sam po sobie bo czesto probowalem uswiadomic paru osoba co i jak niestety nie trafia to do niektorych odbija sie jak grochem o sciane

xbjr.png

Opublikowano

admin wojtek aka proboszcz? hahahah server nie ma prawa bytu nie polecam gry zarobi kase i znowu ucieknie Moja dobra rada Nie grajcie tutaj !

Kto Ci powiedział, że adminem tutaj jest proboszcz? Proboszcz jeszcze na ostatnim starcie atakował ten serwer.

Opublikowano

Kto Ci powiedział, że adminem tutaj jest proboszcz? Proboszcz jeszcze na ostatnim starcie atakował ten serwer.

nie wymigasz sie tutaj kazdy dobrze wie ze proboszcz tutaj adminuje ale nie martw sie nie macie zycia tutaj serv dlugo nie postoi :>

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

Moglibyście już skończyć? Dostaliście informacje od administracji, że serwer będzie otwarty jutro, więc po co tutaj spamicie?

Nie przeżyjecie do jutra? ._.

1377019234-U697852.png

Opublikowano

serwer ok ;) tylko jeden mankament :) do moderatorów forum biora ludzi którzy się nie znaja :D

pierwszy raz się spotykam żeby brali na modów kogoś kto napisał kilka postów :D "kredyt zaufania" :D

Aż się boję kogo wybiora na GMa :D

Moim zdaniem obsade serwera organizuję sie przed otwarciem , a nie :D

Do tego nie dadźą sie wypowiedziec na dany temat tylko odrazu close :D paranoja jakas :D

Opublikowano

nie wymigasz sie tutaj kazdy dobrze wie ze proboszcz tutaj adminuje ale nie martw sie nie macie zycia tutaj serv dlugo nie postoi :>

Masz dowody na to ze tu adminuje jesli nie to trzym paszcze bo ci naszcze a czy postoi to nie twoj interes jak ci nie pasi to wyjazd z tego tematu

Opublikowano

Jesteś pajacem i tyle Ci powiem, możesz tutaj srać w temacie i myśleć, że proboszcz ma tutaj admina, ale to i tak nie zmieni faktu, że proboszcz tutaj admina nie ma.

Opublikowano

admin wojtek aka proboszcz? hahahah server nie ma prawa bytu nie polecam gry zarobi kase i znowu ucieknie Moja dobra rada Nie grajcie tutaj !

Wiesz co ? Walnąłem glebę jak to zobaczyłem ;p

Po 1 nie ma żadnego Wojtka w teamie. ;d

Po 2 to , że nie mam nic do ProBoszcza nie znaczy , że jest w Teamie, chcesz wbij jutro Ts tymczasowy, wejdą wszyscy admini.

Opublikowano

ic ? z tematu ?

od widze administracja broni sie z double kontami na mpc to skutkuje permem moge sie o to postarac

ale nie dziwie wam sie nikt sie nie przyzna ze ma w teamie zlodzieja proboszcza

zycze wam szybkiego upadku :)

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

ic ? z tematu ?

od widze administracja broni sie z double kontami na mpc to skutkuje permem moge sie o to postarac

ale nie dziwie wam sie nikt sie nie przyzna ze ma w teamie zlodzieja proboszcza

zycze wam szybkiego upadku :)

nie mam do czego się przyznawać , y?

ktoś puścił plotę, to kolejna osoba wierzy ;p

a zresztą, nie obchodzą mnie plotki, ja wiem swoje, wy swoje. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...