Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PolishWorld

Czy podoba ci się nasz serwer PolishWorld  

1 589 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba ci si? nasz serwer PolishWorld

• Tak Zagram
    • Nie Nie Zagram
    • Super Ale Nie Mam Czasu
    • Nie Gram Ju? W Metina
    • Serwer Jest Super Ale Bym Co? Zmieni?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No Zajebisty serwer nareszcie coś innego niż wszystko inne na pewno wbije ;]

Czekam na start ;]

Jezeli bd dajcie ts'a itd.

pozdro 5!

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

My postaramy się zrobić co tylko w naszej mocy aby serwer się utrzymał. Ale tak jak pisałem wyżej przed DDos nikt się nie uchroni, największe firmy świata padają pod naporem (z maszynami za setki tysięcy) I jaką my wam mamy dać gwarancję ??

I dzięki ;]

Macie jakiegoś firewalla w ogóle ? Skąd dedyk ovh?

sygna.png

Start piątek 28.06.2013 Zapraszamy!

http://www.mpcforum....aczy-do-graczy/

Opublikowano

Najlepsze firewalle mają dedyki na hosteam, tam wszystkie serwery Forgame są i wszystkie wystartowały co do minuty

hahahhhhahhahaahaha nie wiem czy dobrze się rozumiemy ale ty uważasz że wszystkie serwery forgame wystartowały co do minuty? quadron start przelozony z 16 na 18 wrocilem z melanzu po 23 i jeszcze nie był ON wiec nie wypowiadaj sie jak sie nie znasz.

Metin2: TheLasVegas / JOINTOWO

LOL: TheLasVegas 1800+ BAN

Opublikowano

hahahhhhahhahaahaha nie wiem czy dobrze się rozumiemy ale ty uważasz że wszystkie serwery forgame wystartowały co do minuty? quadron start przelozony z 16 na 18 wrocilem z melanzu po 23 i jeszcze nie był ON wiec nie wypowiadaj sie jak sie nie znasz.

hahahahha chłopie quadron miał u forgame tylko ts'a i jakieś questy im robili ^ ^ znam lourta od 2 lat, chcesz sie w czymś doinformować? pw

widać że to co ludzie piszą pod zapowiedziami to jedyne co wiesz o scenie privów metka :D więc sie nie wymądrzaj

sygna.png

Start piątek 28.06.2013 Zapraszamy!

http://www.mpcforum....aczy-do-graczy/

Opublikowano

HostTeam ma najlepsze zabezpieczenia. Ich rozwalić to naprawdę trzeba być kozakiem.

YtWnUHH.png

Opublikowano

Quadron nie jest w forgame, dostali po prostu swoje miejsce na TS i na forum, ale jako serwer nie należy do nich.

Reszta ich serwerów wystartowała tak jak pisał Pustoszyciel.

Opublikowano

Quadron nie jest w forgame, dostali po prostu swoje miejsce na TS i na forum, ale jako serwer nie należy do nich.

Reszta ich serwerów wystartowała tak jak pisał Pustoszyciel.

Nie wiesz to sie nie wypowiadaj ;) , osobiscie rozmawiałem z Root'em ts'a x i mi powiedział że maszyyna jest ich :) .więc prosze nie wprowadzaj ludzi w błąd;>

Opublikowano

Nie wiesz to sie nie wypowiadaj ;) , osobiscie rozmawiałem z Root'em ts'a forgame.pl i mi powiedział że maszyyna jest ich :) .więc prosze nie wprowadzaj ludzi w błąd;>

Ja nie wprowadzam ludzi w błąd, gdyby było tak jak mówisz to przy wchodzeniu na forgame można by już było zobaczyć reklamę Quadronu, ale tak nie jest, a wątpię aby administracja Quadronu płaciła im coś za wypożyczanie maszyny.

Zresztą wątpię aby te Twoje TSowskie rooty miały jakieś pojęcie o tym co się dzieje w serwerowni bo oni jedynie co mogą to sobie pobanować ludzi na TS'ie.

Opublikowano

Quadron nie jest forgame Fakel im robi jedynie zabezpieczenia a maszyne im zasponsorowal Haya troszke wiec patryk2661 nie odzywaj sie jak nic nie wiesz.

Opublikowano

Ja juz pisalem jak i duzo osob ... Bedzie glupie ( silny .odp na klasy) zegnamy ...

Normalne 6/7 to jedynie (sila-zreka-pz ....)

Wiec jak macie problem to usuwac te 6/7 w pi***

Opublikowano

Ja juz pisalem jak i duzo osob ... Bedzie glupie ( silny .odp na klasy) zegnamy ...

Normalne 6/7 to jedynie (sila-zreka-pz ....)

Wiec jak macie problem to usuwac te 6/7 w pi***

Jak nie wiesz to się nie wypowiadaj... Całe 6/7 jest modyfikowane.

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

Jeżeli usuniecie bony na klasy(wystarczy ankieta) z chęcią zawitam na serwerze na dłużej

SPAM NIE CZYTAM POSTÓW

Opublikowano

Moim zdaniem do 6/7 bonu powinno wchodzić wartość ataku,pż,potwory,status itd... Ale nie odp. na klasy itd. -,-

Jest napisane , że edytowali , sądze , że widzieli, że gracze nie są zadowoleni, że wchodzą takie bony i zmienili je.

Opublikowano

Moim zdaniem do 6/7 bonu powinno wchodzić wartość ataku,pż,potwory,status itd... Ale nie odp. na klasy itd. -,-

Japierd..e co za idiota... Pisze że 6/7 to niespodzianka i raczej nam się spodoba... Więc siedź cicho i patrz na posty lub prezke a nie kur.. spamisz. A jak nam się spodoba to nie będzie raczej 6/7 na klasy

Opublikowano

Ponawiam pytanie:

Czy client będzie dobrze współpracował z wind 8 ? Chodzi mi o ten wszystkie błędy typu: " ???? ", Runtime error itd.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Japierd..e co za idiota... Pisze że 6/7 to niespodzianka i raczej nam się spodoba... Więc siedź cicho i patrz na posty lub prezke a nie kur.. spamisz. A jak nam się spodoba to nie będzie raczej 6/7 na klasy

Sam siedź cicho bo mam prawo do wyrażania własnego zdania i napewno to nie jest spam .Nie spinaj się tak bo jeszcze żyłka ci pęknie. :>

Opublikowano

Ja jestem za 6/7 na klasy

na wojo i ninje zrobisz abs w 1-5 a szaman i sura bm to co?

Również się pytam, ponieważ mam win 8 i 2/4 serwerów nie chodzi mam nadzieje że ten mnie zaskoczy i będzie współpracował z win 8 a nie jak ' inne ' :) + Czy dzisiaj nie powinny być 3 dni?

x2pt.png

Don't be shy | Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...