Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PolishWorld

Czy podoba ci się nasz serwer PolishWorld  

1 589 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba ci si? nasz serwer PolishWorld

• Tak Zagram
    • Nie Nie Zagram
    • Super Ale Nie Mam Czasu
    • Nie Gram Ju? W Metina
    • Serwer Jest Super Ale Bym Co? Zmieni?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tak kilka pytań do administacji:

1>Kiedy reje będą on i stronka?

2>Jakie jest hasło do paczki z klientem?

3>O ktorej w przybliżeniu start?

4>Dzisiaj się wyrobicie?

Bo znowu wejdzie jakiś mod i da warny za nic:)

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak jak kolega napisal:

Start dzisiaj, moze jutro, najpozniej pojutrze, maksymalnie za 2 tygodniem, moze wogole.

@Topic

Czy jedna osoba z administracji tylko siedzi w publikacji ? :OOO

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

Nie rozumiem tego. Przy starcie 99% serwerow jest 0 kontaktu z administracja.
Nie lepiej powiedziec w czym tkwi problem, przewidywany start apowiedziec ale nic nie obiecywac..?

Opublikowano

Ja chyba jednak podziękuje za server.Można być cierpliwym , ale do czasu.Najbardziej mnie denerwuje podejście administracji.Jednak technikum to jeszcze nie ten wiek , poczekajcie pare lat , nauczcie się czegoś w tym technikum i spróbujcie swoich sił w postawieniu serwera.

UggNk9.gif

Opublikowano

Jak na moje oko to w prezentacji ewidentnie napisane jest że start za 1 dni (od dzisiaj), czyli od 03-05.2013 więc nie wiem czemu ubzduraliście sobie że start ma być dziś:)

Opublikowano

Niech lepiej się nie spieszą... Po starcie i tak będą ataki więc tyle z tego będzie. Po 1 dobre zabezpieczenia muszą mieć :)

Piona !

Opublikowano

Jak na moje oko to w prezentacji ewidentnie napisane jest że start za 1 dni (od dzisiaj), czyli od 03-05.2013 więc nie wiem czemu ubzduraliście sobie że start ma być dziś :)

Te "1 dni od dzisiaj" wisi już 3 dni :)

eay0xq.jpg

On sobie jaja robi, nie ma reje nie ma clienta a chce naprawiać logowanie , wtf ??

sygna.png

Start piątek 28.06.2013 Zapraszamy!

http://www.mpcforum....aczy-do-graczy/

Opublikowano

lol co tu tyle luda :p - coś wam powiem , znajac życie to jest tylko fake xD - fajna ta preza ale niestety nie realna - miliony takich widzialem a jak przyszlo co do czego to sie okazuje wielkie G**** - tagże pozdrawaiam czekajacych ktorzy wytrwale trwaja ze serwer istnieje

KentTaczDys aka Hejter

Opublikowano

lol co tu tyle luda :P - coś wam powiem , znajac życie to jest tylko fake xD - fajna ta preza ale niestety nie realna - miliony takich widzialem a jak przyszlo co do czego to sie okazuje wielkie G**** - tagże pozdrawaiam czekajacych ktorzy wytrwale trwaja ze serwer istnieje

'' tagże '' zobacz GP ;D

@edit wie już ktoś coś na temat 6/7 bonów ? :P czy będą na klasy ?

Opublikowano

Te "1 dni od dzisiaj" wisi już 3 dni :)

eay0xq.jpg

On sobie jaja robi, nie ma reje nie ma clienta a chce naprawiać logowanie , wtf ??

Jakbyś spojrzał w ten temat to byś wiedział,że to nie jest jego temat.

On nie ma problemów z loganiem tylko jakiś inny użytkownik,a on tylko zagląda do tego tematu i wogóle nawet nie napisał tam posta.

Byłem w tym temacie więc wiem.

Ps.Ale chociażby dał jakieś info,nie ważne dobre czy złe ale zawsze jakieś by było.

A nie tak siedzieć i czekać bezczynnie aż wkońcu łaskawie PolishWorld odpisze co się dzieje.

Opublikowano

Gadanie typu "start dzisiaj albo jutro" można przeciągać do usranej śmierci...

Wpierw była mowa, że start 1/2, teraz 2/3... Ciekawe jak długo będzie przeciągany :)

To co, przeciągamy do 3/4, 4/5? :)

Wiedziałem, że tak to się skończy...

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Jakbyś spojrzał w ten temat to byś wiedział,że to nie jest jego temat.

On nie ma problemów z loganiem tylko jakiś inny użytkownik,a on tylko zagląda do tego tematu i wogóle nawet nie napisał tam posta.

Byłem w tym temacie więc wiem.

Ja też i co. Pewnie ma taki sam problem i zamiast instalowania strony sie pierdoli.

@offtop zarzućcie mi na pw jakąś grę, bo nie mam w co grać do wakacji .. ale taką napompowaną jak metin, cs, lol (coś w tych klimatach :D)

sygna.png

Start piątek 28.06.2013 Zapraszamy!

http://www.mpcforum....aczy-do-graczy/

Opublikowano

Szału nie ma na tej prezce , sa nowosci i zdziwko ze ten serwer przyciaga tyle uwagi .

1000 osob wypelnilo ankiete .. niezle..

Ale i tak mam wrazenie ze nie wystartujecie :))))

Opublikowano

Ok ludziska. Wziąłem się za złamanie hasla. Już mam 4% złamanego lecz to trwa :). Troche długo jak bd miał udostępnie wam haslo

No fajnie, tylko po co Ci hasło skoro nie masz konta?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...