Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineRPG [1.5.1] [DEDYK] [256 slotow] [FullRPG] [Krolestwa] [Klasy] [Questy] [Gildie] [Skile] [Bossy] [EpickieEQ] [Dodatki jak w RPG]

Paper

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 608
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziekuje za wasz udział w beta testach ;) Uswiadomily mi one, ze przktycznie wsyztsko jest gotowe i zapeite na ostatni guzik ;)

Start planuje na 1 maja,

pozdrawiam

Opublikowano

Dzieki, nie zawiode Was ;)

W tej chwili trwaja male poprawki wizualne, jak macie jakies propozycje jeszcze, to piszcie je tutaj :)

Opublikowano

Powiem wam ze beta testy bardzo dobrze wyszły każdy był zadowolony , Administracja tez

Co tu zarzucać Zapraszam W majówkę na server

Jeden z lepszych serverów Pliki dobrze skonfigurowane pluginy dobrze dobrane brak lagów na hamachu bylo

Zapraszam Każdego kto chce doświadczyć czegos dobrego

Zapraszajcie kolegów , Serdecznie Zapraszam.

Opublikowano

Dzieki wielkie za pozytywny komentarz ;)

Staramy sie jak mozemy, mam na pw sporo pytan dotyczacych ponownych beta testow, wiec oficjalnie oswiadczam, ze nie planuje juz wiecej beta testow ;)

Pozdrawiam

Opublikowano

chętnie bym zasponsorował serwer :D

szkoda że ja nie byłem na beta testach mam nadzieje że serwer bendzie pro ile bendzie slotów na początek ??

PS: Zajebista prezka jest dokładna i szczegółowa widać że poświęciłeś w reklame tego z 1 godzinę a nie mówiąc o tym że napewno z 7/10 dni robiłeś pliki 9/10 polecam i zapraszam bardzo serdecznie

Opublikowano

Lepiej nie przesadzajcie namiastką Metina w tym serwie. Bo może się okazać że to zadziała jak ładunek wybuchowy. A tak ogólnie ładnie serwer się zapowiada i prawdopodobnie zawitam na nim pod nickiem RaczeK18888

Opublikowano

Dzieki za zainteresowanie, to mile, ok po kolei :)

Mikirusser:

Dzieki ze doceniasz moja prace, przentacje robilem okolo 3h ;) Zas pliki serwerowe to okolo 50 razy tyle ;) Wszystko jest dokladne i zaplanowane,

Co do sponoringu, to w pierwszym miesiacu sponsorem jestem ja, o takich sprawach dogadamy sie na serwerze, jak juz dedyk wystartuje.

TheAnayer:

1. W tej chwili nie ma zablokowania wbicia jakiegos poziomu, ale serwer przystosowany jest do wbicia poziomu 250, oczywiscie w przyszlosci zostanie to zwiekszone, zawsze bedzie co robic ;)

2. Nie ma klas premium, nie chce za bardzo faworyzować osób, które wydają pieniądze na gre. Jednakze w IS bedzie do kupienia kilka dodatków ( prawie tylko do expa) dla osob, ktore maja na to fundusze ;)

3. Misji w tej chwili jest ponad 50, w przyszlosci planuje rozbudowac to do okolo 200, beda na bierzaco dodawane i aktualizowane ;)

Gandalf:

Nic na siłe :) To, ze serwer przypomina troche gre Metin2, to o prostu wiecej przypadku niz zamiaru ;) Ja szukam po prostu sposobow aby zaspokoic Wasze potrzeby i oczekiwania :)

Jezeli chcecie cos zmienic, to piszcie :) jestem otwarty na propozycje!

ALe ogólnie widzę, że Ci sie podoba, więc się cieszę ;)

P.S.

Pytacie też o sloty, wpierwszym miesiącu będzi ich od 100 do 120 gdzieś, jednak jeżeli to nie starczy, co jest możliwe, wykupie mocniejszą maszynę na 250 slotów ;)

Pozdrawiam

Opublikowano

Hmmm Bambo dziwi mnie Twój pesymizm, wsyztsko idzie w najlepszym kierunku, nie widze żadnych przeszkód ;)

Zainteresowanie mam duże, ludziom sie podoba, słyszę dużo miłych rzeczy, za co bardzo dziękuję, ja jestem w 100% pewny, że to wypali :)

A screeny mogłeś widzieć tylko w starej zapowiedzi serwera, a prezentacje tę nawet komentowałeś :)

Wszytsko zbudowałem sam z moją ekipą, więc nie ma sznas, że zobaczycie coś podobnego gdzie indziej :)

@edit

Mam nadzieje, ze jednak wejdziesz choc na chwile, zobaczysz jak to wyglada i sie przekonasz do serwera;)

Pozdrawiam:)

Jeśli wszystko się uda to oczywiście wejdę, ale sądzę tak po ostatnich zapowiedziach serwerów rpg a mianowicie wszystko szło ładnie zaraz miało wystartować a założyciel tematu edytował go na czystą kartę a serwer znikł :p

2636492449.png

Pomogłem? To dobrze :D

Opublikowano

Nie ma opcji kolego, jak ja sie za cos biore, to robie to do konca ;) Z reszta ludzie bylo na beta testach, popatrz na opinie tych osob w tym temacie :)

Widze, ze tak jak ja jestes powaznym czlowiekiem, bardzo cenie takie osoby, jestem pewnie ze jak wejdziesz choc na chwile, pogadamy, to na pewno zostaniesz na dluzej :)

Serdecznie zapraszam!

Opublikowano

grotab.jpgquestn.jpg

Dokładniej to te twa widziałem wcześniej tylko nie mogę skojarzyć gdzie ;/ mniejsza z tym oby wszystko się udało a serwer dobrze wystartował :D

Już wiem gdzie to widziałem... w starym temacie tego serwera :D ahh ta pamięć ;p

2636492449.png

Pomogłem? To dobrze :D

Opublikowano

Wysle Ci na pw link do starej prezentacji :) Nie chce tego juz tutaj dawac publicznie, gdyz to temat, ktory lezy w ksozu ;)

@edit

Prosilbym CIe o spostowanie tej sprawy, nie chce zeby ktos pomysla, ze cokolwiek kopiujemy, to calkowicie innowacyjne pomysly ;)

Opublikowano

Oj niestety nie, trwaja prace "estetyczne" nad serwerem ;)

Mam dla Was niespodzianke, na oficjalnym serwerze, nie bedzie juz warpow ;) Do nowych map teleportowac sie bedziecie za pomoca portali podobnych do tego:

koszulkisg.png

Opublikowano

Ja mam kilka pytań:

- Czy będzie maksymalny lvl ? (Oby nie). : Będzie 250

- Czy będą klasy premium ? Nrazię nie wiem spytam się Paper

- Czy będą dodawane zadania do biologa ? Jest dużo misi w każdym nowym miejscem nowa misia jest chyba z 50 albo więcej

Jeśli wszystko się uda to oczywiście wejdę, ale sądzę tak po ostatnich zapowiedziach serwerów rpg a mianowicie wszystko szło ładnie zaraz miało wystartować a założyciel tematu edytował go na czystą kartę a serwer znikł :P

Powiem ci 1 może nie mieli z czego zapłacić albo nie wiem ale ten na 99,9 Procent musi wypalić

bącmy dobrej myśli

Zobaczcie jak Paper sie stara zeby wszystko wypaliło o wszystkim was informuje

Odpisuje wam ,Server Musi wypalic , Zycze mu powodzenia z serverem bo ja to nie moge sie doczekać.

Lepiej nie przesadzajcie namiastką Metina w tym serwie. Bo może się okazać że to zadziała jak ładunek wybuchowy. A tak ogólnie ładnie serwer się zapowiada i prawdopodobnie zawitam na nim pod nickiem RaczeK18888

Powiem ci ze nie wybuchnie nic , Z tą namiastką metina bardzo dobrze im to wyszlo byłes na becie ? Ja byłem i wszystko wyszło pięknie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...