Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineRPG [1.5.1] [DEDYK] [256 slotow] [FullRPG] [Krolestwa] [Klasy] [Questy] [Gildie] [Skile] [Bossy] [EpickieEQ] [Dodatki jak w RPG]

Paper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up Jak cię nie było to nie odzywaj się. Jeszcze dzisiaj rano BLUE pytali się czy ktoś pamięta rymowankę o RED...

Napewno ty (160 morderca) wiele by nie zdziałał. Po wojnie RED zostało około 20. Nie sądze abyś wszystkich pokonał.

Miałem dobre eq 50 enchantowanych złotych jabłek (jak wy to nazywanie kox jabłek)w ciągu wojny bym rozwalił dużo red i uratował kilku blue i nie było Xama on ma ponad 200lvl

• Odpowiedzi 608
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niewiem dlaczego ale paper zamiast tp kolo zamku tp na srdoku i byly takie lagi ze malo crashu nie bylo. Red maja przewage w tym iz maja lawe a niebiescy wode i red przyszli pod zamek do blue

Opublikowano

Jakby marcinek podczas tej wojny miał miksture niewidzialności, uwierz mi, z takim lvlem i 30 by poskładał :D

Kochanie wróciłem :yay: 
Nie no, żartuje.

Chociaż...

Opublikowano

Serwer bardzo fajny i miło się gra tylko, że np. w m2 już questy polegaja na tym: /q start kasa, podczas tego dropisz itemy do innych questow, i tak w kolko i nic wiecej jak dla mnie mogli by cos po zmieniac bo jak dla mnie 60lvl wbic to masakra. Ale i tak jak dla mnie Paper jest pro i pierwszy raz mam stycznosci z tak epickim serwerem;)

Posty :3 ..::50::..::100::..::150::..::200::..::250::..::300::..                                        W grach Marrix_PL z wyjątkiem minkraftów ;3

Opublikowano

A gdzie są te mapy np: lodowa kraina albo ta mapa z blazami co jest na początku pokazana i by się przydały własnie jakieś nowe questy czy coś bo trochę długo trzeba się męczyć aby wbić 60 lvl. A co do eventow np ta wojna królestw to polecam zrobić jakieś zapisywanie aby było po równo osób.

Opublikowano

Wlaczylem serwer, zapraszam ;)

Przepraszam za zbyt dluga nieobecnosc, niestety musialem wyjechac na kilka godzin, pozdrawiam :)

Opublikowano

Paper ustaw CP+ na 5 sec max 10sec bo 20 to za duzo

Wgraj plugin HideStream ​ukrywa ze ktoś wyszedł wszedł na serwer oczyści to trochę chat

Powiększ ilość potworów na lodowej krainie bo są tylko dla miejsca gdzie warto expic

Czemu nic nie dropi(chodzi zbroje i bronie) w grociev2, grocie expilem 2h i nic nie droplo powiększ tam drop x2-x3

Dodaj jakiś bonus anty-bokserski bo bokserzy zabijają na hita

I dodaj wreszcie więcej mikstur do dropu

Opublikowano

Jak dojsc do tych map o ktorych mowicie bo strasznie mnie to ciekawi?

Opublikowano

Dobra, dlaczego tym razem nie działa? Nie prościej ustawić to tak, żeby nie padał przy każdej okazji?

Co usiądę i mam ochotę zagrać to albo nie działa albo po prostu wejdę, postoi 30-60 minut i bum..

Potem czekaj do wieczora, aż admin przyjdzie..

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

I po syngaturce ; //

Zbieram "+"

Opublikowano

Jak dojsc do tych map o ktorych mowicie bo strasznie mnie to ciekawi?

Trzeba Expić :)

Czemu nic nie dropi(chodzi zbroje i bronie) w grociev2, grocie expilem 2h i nic nie droplo powiększ tam drop x2-x3

marcin tam jeszcze jako tako dropi, Ale w opuszczonym Świecie to Koszmar ...

Co z tego że tam diax eq leci, Ale nie przesadzajmy.

Opublikowano

Ja bym pododawał kilka nowych map;

od 1 lvl do 10 - m1

od 10 do 25 - nowa mapa, coś jak m1, tylko że exp większy :)

od 25 do 40 - m2

od 40 do 60 - Cooś nowego.

I tak po kolei bo jest za duża róznica, expić w m2 do 60.. cieżko :)

Nie mówie, że to jest nie wykonalne czy coś :D

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

I po syngaturce ; //

Zbieram "+"

Opublikowano

Ja mam dwie propozycje aby dodac cos takiego ze sa rozne zwierzaki np nietoperz ktory bije moby i silverfish kroty zbiera nam drop od mobow (nie wiem czy jest cos takiego a jak nie to proponuje zrobic :D) , mzona by zrobic tez cos takiego ze jak jest jakis event to trzeba sie na niego zapisac (na niektore eventy tylko).

Opublikowano

Wprowadzilem kilka ulepszen, serwer jest juz ON ;)

Zapraszam

Możesz powiedzieć jakich?

Czemu nic nie dropi(chodzi zbroje i bronie) w grociev2, grocie expilem 2h i nic nie droplo powiększ tam drop x2-x3 na dalszych mapach pewnie taki sam drop to tez tam powieksz

Paper ustaw CP+ na 5 sec max 10sec bo 20 to za duzo

Wgraj plugin HideStream ​ukrywa ze ktoś wyszedł wszedł na serwer oczyści to trochę chat

I czemu prawie nikt nie gra(30 osób z początku na serwer nie dało się wejść) na serwerze może dlatego ze większość osób przęsło na 1.5.2 a serwer nadal stoi na 1.5.1 albo zrób nowy watek

​Dodaj do is możliwość zmiany klasy

I co ile respi sie boss smok?

Jest bug z smokiem dziś poszedłem patrze smok lata podchodzę do niego on znika

Admin Filip007 nie reaguje na mnie zadaje mu pytanie on nic pisze do niego skargę na innego gracz on nic co to za admin

​Też są bugi z portalami osoby z 60lvl chodzą po mapie na 200lvl

Opublikowano

Dla mnie stało się już nudne to całe expienie, cały dzień expisz epxisz i expisz!

I co wbijesz 25 lvl i znowuuu expisz.

Opublikowano

A jak jest w Lolu? Zabijasz zabijasz i zabijasz dla expa i kasy

A jak jest w Metin2? Głównie expisz expisz i expisz

A może inaczej jest w Runes of Magic? Nieeee, nie jest inaczej, expisz, wykonujesz zadania na expa i kasę

Taki rodzaj gier, nic na to nie poradzisz, niektórzy to wręcz uwielbiają a niektórzy nienawidzą ^_^

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

Jeden z lepszych serwerów jednak wbiłęm 26 poziom i znudziło mi się ;/ poza biciem mobków nic nie ma do roboty (pomijając questy które polegają głównie na biciu mobków -.-)...

zreszta chyba nie tylko mi zobaczcie na ilość graczy na serwerze ostatnio..

Opublikowano

radze dac bosy.Odrazu kazdy leci na to

ja poznalem fajnych graczy i wbijam lvl . Lubie pograc z kiks wtedy weselej i jest ciekawie a jak kazdy sam heheheheh oj jescze 1 lvl oooo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...