Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineRPG [1.5.1] [DEDYK] [256 slotow] [FullRPG] [Krolestwa] [Klasy] [Questy] [Gildie] [Skile] [Bossy] [EpickieEQ] [Dodatki jak w RPG]

Paper

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 608
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Coś jest nie tak, co jakiś czas mi freezuje MC i muszę wyłączyć przez menadżera procesów. Nie wiem co się dzieje, ma ktoś podobny problem?

Opublikowano

Naprawde bardzo fajny serwer, inspirowany metinem ( krainy m1, m2, m3 , red itp) bardzo dobrze zrobiony system levelowania ( mcmmo na niektóre statystyki) ogólnie dobry 10/5 ;D

Kochanie wróciłem :yay: 
Nie no, żartuje.

Chociaż...

Opublikowano

Wejdziesz paper na te gg(czekam od 16:30) i dodaj do dropu więcej mikstur np. Mikstura życia I i II, Mikstura siły (Przedłużona), Mikstura siły I i II, Rzucana mikstura szkody I i II, rzucana mikstura spowolnienia I i II, rzucana mikstura słabości I i II i inne mikstury(nawet wszystkie)

Opublikowano

Blee juz mi sie znudzilo ;f Poczatkowo bylo fajnie ale tera dupa, bij tutaj 60 lvl bez vipa, impossibru -.- Jak dla mnie to do znuzenia to jest, m2 1 rodzaj potwora, wszystko to samo, questy, lokacja etc., zbyt nudne.

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Powinny pojawić się questy typu "zanieś to temu kupcowi i wróć do mnie a otrzymasz zapłate". Oczywiście byłyby jednorazowe.

7510260_4_1.png
Opublikowano

Już serwer padł ;s A nawet fajny był...

Nie padł tylko Papera nie ma i nikt nie może włączyć serwera

Paper a ty nadal mi nie odpisałeś na gg

Opublikowano

Serwer nie padł był DdoSowny przepraszamy wszystkich ale aktualnie nie ma Głównego Administratora załatwia swoje sprawy jak wejdzie to odpali i przeprosi , nie moze byc w 2 miejscach naraz

ma tez swoje zycie prywatne , jak tylko wjedzie do domu odpali odrazu Przepraszamy.

Ciągle komentujecie lipa serwer bez vipa 60 nie wbijesz .

Nie prawda bez vipa wbije sie 60 bardzo łatwo.

Nuda serwer . Nie prawda chcesz grac na znudzonym survivalu + frakcje ? bo ja wole tu.

Serwer ma 3 dni dopiero on bedzie sie rozkręcał ciagle cos nowego bedzie ,Paper robi wszystko co moze zby wam sie dobrze grało docencie jego prace prosze on sie starał ,nie jego wida ze go nie ma akurat jak był serwer z ddos

Teraz trzeba czekac az bedzie w domu.

Opublikowano

Serwer nie padł był DdoSowny przepraszamy wszystkich ale aktualnie nie ma Głównego Administratora załatwia swoje sprawy jak wejdzie to odpali i przeprosi , nie moze byc w 2 miejscach naraz

ma tez swoje zycie prywatne , jak tylko wjedzie do domu odpali odrazu Przepraszamy.

Ciągle komentujecie lipa serwer bez vipa 60 nie wbijesz .

Nie prawda bez vipa wbije sie 60 bardzo łatwo.

Nuda serwer . Nie prawda chcesz grac na znudzonym survivalu + frakcje ? bo ja wole tu.

Serwer ma 3 dni dopiero on bedzie sie rozkręcał ciagle cos nowego bedzie ,Paper robi wszystko co moze zby wam sie dobrze grało docencie jego prace prosze on sie starał ,nie jego wida ze go nie ma akurat jak był serwer z ddos

Teraz trzeba czekac az bedzie w domu.

Prawda, ja bez vipa spokojnie wbijam sobie lvl.

Serwer ogólnie godny polecenia, orginalny dopracowany, ciekawa mapa.

Opublikowano

Moglibyście zamknąć rekrutację do RED. Na wojnach cały czas wygrywają RED, w związku z tym BLUE wyzywają serwer/graczy/ekipe, płaczą. Przez te nierówne walki będzie co raz więcej ludzi odchodziło z serwera z tego własnie powodu.

7510260_4_1.png
Opublikowano

Moglibyście zamknąć rekrutację do RED. Na wojnach cały czas wygrywają RED, w związku z tym BLUE wyzywają serwer/graczy/ekipe, płaczą. Przez te nierówne walki będzie co raz więcej ludzi odchodziło z serwera z tego własnie powodu.

Była jedna wojna i red wygrali może jak na bym był(160lvl morderca) to blue by wygrali ale mnie okradli wczoraj byłem koło 2 godzin po wojnie i nikt nie płakał ani nie przezywał i podobno Blue było więcej niż red tak pisał admin dawid11

Opublikowano

@Up Jak cię nie było to nie odzywaj się. Jeszcze dzisiaj rano BLUE pytali się czy ktoś pamięta rymowankę o RED...

Napewno ty (160 morderca) wiele by nie zdziałał. Po wojnie RED zostało około 20. Nie sądze abyś wszystkich pokonał.

7510260_4_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...