Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineRPG [1.5.1] [DEDYK] [256 slotow] [FullRPG] [Krolestwa] [Klasy] [Questy] [Gildie] [Skile] [Bossy] [EpickieEQ] [Dodatki jak w RPG]

Paper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam, serwer godny uwagi.

Expiłem i będe expił, nie zważając na to co myślą o srv. ludzie.

Mam 122lvl i jakoś nie odczówam znudzenia.

sygnaturanccm.jpg

• Odpowiedzi 608
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przykro mi, ale z powodu chamskiego zachowania graczy oraz jeszcze bardziej ciągłych chamskich ataków na serwer ( serwer nie miał zbyt dużych zabezpieczeń ) przestaje funkcjonować, udało mi sie przechwycić pliki ale nic w związku z tym nie zrobie, zresztą serwer tak naprawde był mocno zbugowany, i według głównego admina to nie było do naprawienia, poprostu to nie był czas na tego typu serwer.

Dziękuje dobranoc.

Kochanie wróciłem :yay: 
Nie no, żartuje.

Chociaż...

Opublikowano

Dzieki Splinter, to przyszla kolej na moją oficjalną wypowiedź.

Niestety serwer nie będzie już czynny, postanowiłem to wczoraj i już tej dezycji nie zmienie.

Co do serwera, idea dobra, pomysły był, ale to nie wszystko. Aby stworzyć dobry serwer RPG, potzreba mnostwa ludzi, wyobrazni i czasu, a najlepeij to w ogóle nie pracować na plikach Minecrafta hehe

Serwer był za nudny, oraz posiadał zbyt dużo bugów, na pewno nie był gotowy na 200 osób online+, więc tutaj przestroga dla ludzi, którzy planują coś podobnego, zastanówcie się 10 razy ;)

Oczywiścia możnaby było to kontynuować, ale nie ma po co,

Pozdrawiam i przepraszam za zamieszanie,

Paper

Opublikowano

Żałosny jesteś. Na początku mówiłeś, że nie masz pracy ani szkoły i masz dużo wolnego czasu, a teraz piszesz , że nie masz . Wychodzi na to, że serwer zrobiony był dla kasy z vipów. I nie mówcie, że to nie prawda, skoro serwer miał "dużo bugów i nie miał zabezpieczeń".

7510260_4_1.png
Opublikowano

dlamnie nie przepadła :) bo jestem zadowolony ze mogłem pograć na takim serwerze

bugi były pewnie spowodowane przez włamy a zabezpieczenia tym że słaby hosting

Opublikowano

kto by chciał jeszcze pograć dawać like :)

chłopaki :) mam wszystkie pliki moge serwer ja odpalić :)

like to odpale :)

Opublikowano

Żałosny jesteś. Na początku mówiłeś, że nie masz pracy ani szkoły i masz dużo wolnego czasu, a teraz piszesz , że nie masz . Wychodzi na to, że serwer zrobiony był dla kasy z vipów. I nie mówcie, że to nie prawda, skoro serwer miał "dużo bugów i nie miał zabezpieczeń".

Paper niż nie zarobił a stracił zapłacić za maszynę koło 200zł a może zarobił 50-100zL

Opublikowano

@UP Nie wiem, bronisz go żeby cię lubił? W tych czasach tak się zarabia; tj. Na ludzkiej glupocie i dobrym sercu.

7510260_4_1.png
Opublikowano

@UP Nie wiem, bronisz go żeby cię lubił? W tych czasach tak się zarabia; tj. Na ludzkiej glupocie i dobrym sercu.

Widać ze jesteś dziecko tylko ty robisz takie interesy płacisz za maszynę 200 zł i a z vipow masz 50zł bardzo dużo byś zarobił po prostu byś stracił 150zl dobry zarobek

Opublikowano

Dziwna ta Wasza dyskusja i niepotzrebna, maszyne juz sprzedalem, a jezeli Was to interesuje, to wyszedlem praktycznie na zero ;)

Opublikowano

zal ze nie bede mogl dalej grac

co powiecie na serwer typu obrona.Mozna by bylo taki zrobic hm kilka map aby pomiescic na iles slotow.Gra opierala by sie na walce z zmobiakami . gre zaczynalibysmy w twierdzy razem z innymi. Bylo by kilka takich twierdz gdzie bylyby skarby my sie uzbrajali w nie i git do boju o obrone z mutantami zombie

pozostaje juz tylko czekac na mc 1.6 az beda konie wtedy beda fajne bitki frakcji

Opublikowano

Chciałem się jeszcze wtrącić. Paper mówiłeś że serwer bd stał wiele miesięcy a nawet lat. A tu co ? Nie całe 5 dni...

A co do marcinka. Jestem dzieckiem (w sensie nie jestem pełnoletni). Ale po twoich wypowiedziach nie sądzę że ty jesteś dorosły. (może tylko fizycznie...)

7510260_4_1.png
Opublikowano

Spokojnie ludzie i przestancie tu wyzywac, Paper dal paczki paru osobom ktore beda grac na Hamachi a moja Ekipa bedzie odpalac serwer dla wszystkich na dlugi dlugi czas, wiec teraz tylko czekac. Start prawdopodobnie dzisiaj ale jest tez szansa ze dopiero w nastepnym tygodniu. Powiem tyle-w wakacje bedziecie mogli znowu expic...

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Tak Albi jak juz powiedziales serwer bedzie juz niedlugo startowal moze dzisaj albo w tym tygodniu wiec spokojnie czekajcie niedlugo mozecie znow expic!

Ekipa serwera wlasciciel (spy1rex) technik(paper) serwer juz niedlugo!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...